Oldalainkat 30 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Hannibal
Írta: Kenobi   
2008. december 11. csütörtök, 19:22

hannibal.jpg


Hannibal

Hannibal Lecter a filmtörténet egyik legismertebb és legprecízebb sorozatgyilkosa, aki már négy filmben is feltűnt az elmúlt húsz évben, ebből háromszor  Sir Anthony Hopkins megformálásában.  Amíg az ötödik mű visszakanyarodik a doki fiatalkorához, mi szemügyre véve az eddigi életművet, arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb bakit Ridley Scott követte el a Hannibal megalkotásakor. Felfedezéseinket némi félelemmel vegyítve tesszük közkinccsé, mivel nem igazán szeretnénk a finnyás gyomrú gyilkos étlapján szerepelni.


hannibal 1.jpg hannibal 2.jpg
• A Lecter által Clarice-nak írt levél felolvasott változata sokban különbözik a papíron látható verziótól. Egy zseni nem törődik az olvasással, hanem fejből idéz saját magától. Pontatlanul.

• Mason Vergert a film úgy állítja be, mint az egyetlen embert, aki túlélte Hannibal Lecter támadását, pedig Az embervadászból és A vörös sárkány ból tudjuk, hogy Will Graham FBI-ügynöknek is sikerült ugyanez. Egy fegyveres nyomozótól ez nem számít nagy mutatványnak?

• A genfi ügyvéd telefonszáma túl rövid ahhoz, hogy svájci legyen. Átirányított hívás?

• A jelenetben, amikor Pazzi és Benetti nyomozó a vitát figyeli, Benetti cigarettával kínálja Pazzit, aki elutasítja azt, de ő azért rágyújt. Néhány pillanattal később már Pazzit láthatjuk dohányozni, Benetti pedig cigaretta nélkül áll. Pfúj! Lenyúlta a kollégája szájából?

• Hannibal egy zsebkendővel vesz fel a földről egy törött üvegdarabot, hogy ne hagyjon ujjlenyomatot, viszont amikor ugyanezt az üveget Verger felé nyújtja, már puszta kézzel teszi. Egy zseniális sorozatgyilkos ilyen amatőr hibát sosem vét!

• Amikor Mason Verger beesik a verembe, a disznók nem azonnal támadják meg, csak miután az idomáruk jelzett nekik néhány seprűütéssel, amit a kép jobb alsó sarkában szúrhatunk ki. Hol marad az igazi vérszomj?


hannibal 3.jpg hannibal 4.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:33
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1