Oldalainkat 27 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Hannibal
Írta: Kenobi   
2008. december 11. csütörtök, 19:22

hannibal.jpg


Hannibal

Hannibal Lecter a filmtörténet egyik legismertebb és legprecízebb sorozatgyilkosa, aki már négy filmben is feltűnt az elmúlt húsz évben, ebből háromszor  Sir Anthony Hopkins megformálásában.  Amíg az ötödik mű visszakanyarodik a doki fiatalkorához, mi szemügyre véve az eddigi életművet, arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb bakit Ridley Scott követte el a Hannibal megalkotásakor. Felfedezéseinket némi félelemmel vegyítve tesszük közkinccsé, mivel nem igazán szeretnénk a finnyás gyomrú gyilkos étlapján szerepelni.


hannibal 1.jpg hannibal 2.jpg
• A Lecter által Clarice-nak írt levél felolvasott változata sokban különbözik a papíron látható verziótól. Egy zseni nem törődik az olvasással, hanem fejből idéz saját magától. Pontatlanul.

• Mason Vergert a film úgy állítja be, mint az egyetlen embert, aki túlélte Hannibal Lecter támadását, pedig Az embervadászból és A vörös sárkány ból tudjuk, hogy Will Graham FBI-ügynöknek is sikerült ugyanez. Egy fegyveres nyomozótól ez nem számít nagy mutatványnak?

• A genfi ügyvéd telefonszáma túl rövid ahhoz, hogy svájci legyen. Átirányított hívás?

• A jelenetben, amikor Pazzi és Benetti nyomozó a vitát figyeli, Benetti cigarettával kínálja Pazzit, aki elutasítja azt, de ő azért rágyújt. Néhány pillanattal később már Pazzit láthatjuk dohányozni, Benetti pedig cigaretta nélkül áll. Pfúj! Lenyúlta a kollégája szájából?

• Hannibal egy zsebkendővel vesz fel a földről egy törött üvegdarabot, hogy ne hagyjon ujjlenyomatot, viszont amikor ugyanezt az üveget Verger felé nyújtja, már puszta kézzel teszi. Egy zseniális sorozatgyilkos ilyen amatőr hibát sosem vét!

• Amikor Mason Verger beesik a verembe, a disznók nem azonnal támadják meg, csak miután az idomáruk jelzett nekik néhány seprűütéssel, amit a kép jobb alsó sarkában szúrhatunk ki. Hol marad az igazi vérszomj?


hannibal 3.jpg hannibal 4.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:33
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1