Oldalainkat 27 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sin City
Írta: Kenobi   
2008. december 15. hétfő, 19:03

sin city.jpg


Sin City


Ha egy film a hírnevét nagyrészt annak köszönheti, hogy a háttereket mindig digitális úton állították elő, akkor az egyszerű néző joggal feltételezhetné, a minden egyes képkockát megdolgozó grafikuszseniknek volt annyi ideje, hogy az összes bakit eltüntessék a vászonról. Úgy tűnik, a Sin City esetében inkább Jessica Alba dekoltázsán lengették a szemeiket, amivel a magunk részéről mélységesen egyetértünk. Igen ám, de talán pont a szépséges hölgy miatt, Robert Rodriguez filmjében is hemzsegnek a bakik. Lehet, hogy  direkt hagyták benne az összeset?


sin city 1.jpgsin city 2.jpg

• Miközben Yellow Bastard sakkban tartja Hartigant azzal, hogy kést emel Nancy torkához, a kés távolsága a lány nyakától vágásról vágásra változik. Biztos remegett a keze az idegességtől.

• Gale-nek elvileg a filmben végig ugyanazt a fülbevalót kéne hordania, de mivel egy kifejezetten nagydarabot adtak rá, a harci jeleneteknél veszélyesnek ítélhették és megváltoztatták egy kisebb fajtára a színésznő fülcimpáinak érdekében. Rosario Dawson szépségéért mindent!

• Miközben Nancy táncol, a vágások között néha visel kesztyűt, máskor meg nem. A kis szemérmes…

• Marv finom körbekérdezése Goldie kapcsán ahhoz vezet, hogy az egyik jelenetben egy férfi fejét lenyomja a wc-csészébe, csakhogy láthatjuk, ahogy a csésze meggörbül, amikor a színész nekiesik. Szar ügy.

• Amikor a rendőr megállítja Dwightot, azzal az indokkal teszi, hogy nem világít a hátsó lámpája, de nem sokkal korábban az egyik kanyarodásnál láthatjuk, hogy mindkét hátsó lámpa tökéletesen működik. „Mert aki hazudik, az csal; aki csal, az lop…”

• Amikor Miho végez Jackie Boyjal, a szétspriccelő vérből jut bőven az arcára is. Pár másodperccel később a jelvényt nézve az arca már újra makulátlanul tiszta. Még a vér is menekül előle?

Kenobi

sin city 4.jpgsin city 5.jpgsin city 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:32
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1