Oldalainkat 60 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sin City
Írta: Kenobi   
2008. december 15. hétfő, 19:03

sin city.jpg


Sin City


Ha egy film a hírnevét nagyrészt annak köszönheti, hogy a háttereket mindig digitális úton állították elő, akkor az egyszerű néző joggal feltételezhetné, a minden egyes képkockát megdolgozó grafikuszseniknek volt annyi ideje, hogy az összes bakit eltüntessék a vászonról. Úgy tűnik, a Sin City esetében inkább Jessica Alba dekoltázsán lengették a szemeiket, amivel a magunk részéről mélységesen egyetértünk. Igen ám, de talán pont a szépséges hölgy miatt, Robert Rodriguez filmjében is hemzsegnek a bakik. Lehet, hogy  direkt hagyták benne az összeset?


sin city 1.jpgsin city 2.jpg

• Miközben Yellow Bastard sakkban tartja Hartigant azzal, hogy kést emel Nancy torkához, a kés távolsága a lány nyakától vágásról vágásra változik. Biztos remegett a keze az idegességtől.

• Gale-nek elvileg a filmben végig ugyanazt a fülbevalót kéne hordania, de mivel egy kifejezetten nagydarabot adtak rá, a harci jeleneteknél veszélyesnek ítélhették és megváltoztatták egy kisebb fajtára a színésznő fülcimpáinak érdekében. Rosario Dawson szépségéért mindent!

• Miközben Nancy táncol, a vágások között néha visel kesztyűt, máskor meg nem. A kis szemérmes…

• Marv finom körbekérdezése Goldie kapcsán ahhoz vezet, hogy az egyik jelenetben egy férfi fejét lenyomja a wc-csészébe, csakhogy láthatjuk, ahogy a csésze meggörbül, amikor a színész nekiesik. Szar ügy.

• Amikor a rendőr megállítja Dwightot, azzal az indokkal teszi, hogy nem világít a hátsó lámpája, de nem sokkal korábban az egyik kanyarodásnál láthatjuk, hogy mindkét hátsó lámpa tökéletesen működik. „Mert aki hazudik, az csal; aki csal, az lop…”

• Amikor Miho végez Jackie Boyjal, a szétspriccelő vérből jut bőven az arcára is. Pár másodperccel később a jelvényt nézve az arca már újra makulátlanul tiszta. Még a vér is menekül előle?

Kenobi

sin city 4.jpgsin city 5.jpgsin city 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:32
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1