Oldalainkat 23 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Star Wars III - A sith-ek bosszúja - bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2010. január 27. szerda, 20:08

star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-01.jpg A Star Wars univerzumon nemzedékek nőttek fel. Az ERՐ jó és sötét oldalának küzdelme, a jellegzetes köpönyegben caplató Jedi lovagok és a látványos űrcsaták az újabb epizódokban már bőven találkoztak a szuperszámítógépek kezelőivel, akik gondosan fésülték el a filmek bénázásait. Mégis, e tüzetes átvizsgálás után is maradtak „ügyesebb” bakik, amik átcsúszva a rostán, mosolyt fakaszthatnak a szemfüles észrevevőik arcára. Abba pedig belegondolni is szörnyű, hogy mindig akadnak csúnya, galád emberek, finoman nevezve, rettenthetetlen bakivadászok, akik nem átallják, és közprédává teszik azokat. Mert az ERՐ a bakikkal van!

star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-02.jpg star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-03.jpg•    Amikor Anakin és Obi-Wan szembeszállnak Dooku gróffal, Anakin fénykardja nem ad ki hangot a bekapcsoláskor. A nem kínai gyártmányúak hangtompítós üzemmóddal is rendelkeznek.

•    Anakin hajának hossza és fazonja rendszeresen változik a filmben. Egy ifjú Jedinek még a frizurája is kiforratlan.

•    Obi-Wan és Anakin a föderációs hajón jónáhány robotot pusztítanak el, de a liftben aztán egyetlen droidmaradványt sem lehet látni, pedig teli kéne lenni törmelékekkel. Önmaguk eltakarítására programozva?

•    Amikor Anakin és Obi-Wan három év távollét után visszatérnek a Coruscantra, Padmé azzal a hírrel fogadja kedvesét, hogy hamarosan gyermekük várható. Anakin meg sem lepődik a hírre. Hm. Még elhiszi, a gyereket a gólya hozza mesét?

•    Grievous tábornoknak összesen tizenkét ujja van, néhány felvételen azonban csak tízet láthatunk. Nehéz feladat lehet a kesztyűvásárlás.

•    Miközben Sidioust ellöki Yoda az irodájában, egy pillanatra láthatóvá válik a dublőr keze. Sidiousnak öreg, csontos keze van, itt pedig egy fiatal férfikezet láthatunk. Az ERՐ nemcsak sötét, fiatalít is?

•    Amikor Vader a csapatával a Jedi templomhoz vonul, a katonák menetelésének hangja szigorú rendben zajlik, de a képen látható lépésekhez képest a hang el van maradva, ráadásul a katonák gyakran nem is egyszerre lépnek. Aki nem lép egyszerre, nem kap rétest estére.

Kenobi


star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-04.jpg star-wars-episode-iii-revenge-of-the-sith-05.jpgMódosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:01
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1