Oldalainkat 58 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
X-Men kezdetek: Farkas-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 15. hétfő, 20:47
x-men-origins_1.jpgX-Men kezdetek: Farkas

A mutánsok egyre népesebb társaságában Farkas, vagy másképpen szólítva: Logan, Rozsomák – kinek épp melyik szimpatikus – a legnépszerűbbek közé tartozik. Nem éppen pengeagyú, cserébe viszont elnyűhetetlen és kortalan. Nem véletlen tehát, hogy  a mutánsügyileg kezdőnek mondható Gavin Hood rendező nagy sietséggel forgatta le történetének kezdeteit. Hiába azonban a siker, számos alkalom adatott a szőrös mancsú bakivadászoknak, hogy éles fémkarmaikat megvillantva,  roham tempóban csapjanak le a film melléfogásaira. Szokásainkhoz híven, kicsit remegve tesszük felfedezéseinket közkinccsé, mert mi nem csak Farkastól, de még egy nyuszitól is félünk.
x-men-origins_2.jpgx-men-origins_3.jpg
• Farkas a szivar rossz végét teszi bele a szájába mielőtt Zero meglövi. Aki ennyi ideje él annak már ez is mindegy?

• Amikor mutatják Farkas visszaemlékezéseit a kísérletekről a többi X-Men filmben, tisztán látni, hogy ott egy fekete dresszt hord ruhaként. Ebben a filmben mégis meztelen. „Levetkőzte” szégyenlőségét?

• Amikor Farkas a vietnami háborúban szolgál, egy 733-as Colt karabéllyal látni, viszont abban az időben azt a fegyvert még nem készítették el. A valóságban egy XM177-es Colt karabélyt kellett volna használnia. Farkas most már időutazni is tud?

• Logan és Victor harcuk közben kirepülnek egy ablakon, Logan haja piszkos lesz az eséstől, de a következő vágás után a haja tökéletesen áll, majd az újabb váltás után a haja ismét piszkos. Mégsem tart annyira az a hajápoló.

• Ebben a filmben Scott szeme hőt is termel (a maguk mögött hagyott perzselésből látszik), míg a többi filmben – sőt az összes médiában – Scott szeme csak pusztító fénynyalábot lő ki. Mindez csak a forróbb hangulatért?

• Logan barátnője egy történetet mesél a rozsomákról és a szerelméről, a holdról. Megemlíti, hogy rozsomák a hold fényében vonít. Egy „valódi” rozsomák azonban nem vonyít a holdnál. Tulajdonképpen egyáltalán nem vonyít. A nő biztos beleélte magát a történetbe.

sideswipe

x-men-origins_4.jpgx-men-origins_5.jpg
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:13
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1