Oldalainkat 28 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
X-Men kezdetek: Farkas-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 15. hétfő, 20:47
x-men-origins_1.jpgX-Men kezdetek: Farkas

A mutánsok egyre népesebb társaságában Farkas, vagy másképpen szólítva: Logan, Rozsomák – kinek épp melyik szimpatikus – a legnépszerűbbek közé tartozik. Nem éppen pengeagyú, cserébe viszont elnyűhetetlen és kortalan. Nem véletlen tehát, hogy  a mutánsügyileg kezdőnek mondható Gavin Hood rendező nagy sietséggel forgatta le történetének kezdeteit. Hiába azonban a siker, számos alkalom adatott a szőrös mancsú bakivadászoknak, hogy éles fémkarmaikat megvillantva,  roham tempóban csapjanak le a film melléfogásaira. Szokásainkhoz híven, kicsit remegve tesszük felfedezéseinket közkinccsé, mert mi nem csak Farkastól, de még egy nyuszitól is félünk.
x-men-origins_2.jpgx-men-origins_3.jpg
• Farkas a szivar rossz végét teszi bele a szájába mielőtt Zero meglövi. Aki ennyi ideje él annak már ez is mindegy?

• Amikor mutatják Farkas visszaemlékezéseit a kísérletekről a többi X-Men filmben, tisztán látni, hogy ott egy fekete dresszt hord ruhaként. Ebben a filmben mégis meztelen. „Levetkőzte” szégyenlőségét?

• Amikor Farkas a vietnami háborúban szolgál, egy 733-as Colt karabéllyal látni, viszont abban az időben azt a fegyvert még nem készítették el. A valóságban egy XM177-es Colt karabélyt kellett volna használnia. Farkas most már időutazni is tud?

• Logan és Victor harcuk közben kirepülnek egy ablakon, Logan haja piszkos lesz az eséstől, de a következő vágás után a haja tökéletesen áll, majd az újabb váltás után a haja ismét piszkos. Mégsem tart annyira az a hajápoló.

• Ebben a filmben Scott szeme hőt is termel (a maguk mögött hagyott perzselésből látszik), míg a többi filmben – sőt az összes médiában – Scott szeme csak pusztító fénynyalábot lő ki. Mindez csak a forróbb hangulatért?

• Logan barátnője egy történetet mesél a rozsomákról és a szerelméről, a holdról. Megemlíti, hogy rozsomák a hold fényében vonít. Egy „valódi” rozsomák azonban nem vonyít a holdnál. Tulajdonképpen egyáltalán nem vonyít. A nő biztos beleélte magát a történetbe.

sideswipe

x-men-origins_4.jpgx-men-origins_5.jpg
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:13
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1