Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Bulvárkoktél...
2010. július 07. szerda, 13:54
robreesRobert Pattinson, Christoph Waltz és Reese Witherspoon a főszereplője a  Vizet az elefántnak (Water for elephants) című, Sara Gruen megjelent regényén alapulú drámának, mely Richard LaGravenese  forgatókönyve alapján Francis Lawrence rendezésében készül a Fox 2000 égisze alatt.  A könyv hivatalos tartalma: Bár nem szívesen beszél emlékeiről, ezek makacsul megülik a kilencvenegynéhány éves Jacob Jankowski elméjét. Emlékek saját fiatalkoráról, amikor a sors egy roskatag vonatra vetette, melyen a Benzini testvérek világhíres cirkusza bolyongott Amerikában. Emlékek egy olyan világról, amelyet szörnyszülöttek és bohócok népesítettek be, amely tele volt csodákkal, dühvel, szenvedéssel és szenvedéllyel; egy világról, amelynek megvannak a maga logikátlan szabályai, sajátos életformája, s ahol a halál is a maga módján kopogtat. A cirkusz világa ez, amely Jacob Jankowski számára egyszerre jelentett megváltást és pokoljárást. Jacob azért került be ebbe a világba, mert elhagyta a szerencséje. Árván és egyetlen garas nélkül nem tudta, mihez kezdjen, mígnem rá nem talált erre a gőzerővel hajtott „bolondok hajójára” a nagy gazdasági világválság idején.

Jude Law az Empire magazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy októbertől forog a Sherlock Holmes 2. A folytatást 2011 december 16-án küldik az amerikai mozikba, szintén Guy Ritchie rendezésében.
Lindsay Lohanre rájár a rúd, habár ő keresi a bajt az tény. A fiatal színésznő egyre inkább züllött életétől hangos a bulvársajtó és nem színészi teljesítményéről, annak ellenére, hogy a legutóbbi bírósági tárgyaláson remekül előadta jókislány szerepét. Az történt ugyanis, hogy több alkohol hatása alatti vezetés, drogozás után, most elítélte a bíróság, és 90 napos börtönbüntetést kapott, majd egy kis alkohol-drogelvonót is kiszabtak rá. Azonban a fiatal lány bűnbánóan kérte a bírót, oldozza fel ez alól a büntetés alól, sikertelenül. Aggódnia viszont nem kell, hisz ugyanabba a fogdába zárják, ahol egy napot csücsült Paris Hilton is, így méltán feltételezhetjük, ő sem fog 24 óránál többet rácsok mögött csücsülni.

zoe-saldana-avatar-premiereAz Avatar 32 éves színésznőjét eljegyezte Keith Britton színész, akivel már tíz éve alkotnak egy párt. Saldanát igazán híressé az Avatar tette, de játszott a Star Trekben, a Vesztesekben, a 2007-es Halálos temetés remakejében a Death at a Funeral (2010) című komédiában, és októbertől láthatjuk a Matt Dillon, Paul Walker, Chris Brown, és Hayden Christensen főszereplésével készülő Takers-ben is.

Mielőtt az Avatar megérkezett volna a mozikba a Titanic birtokolhatta a legtöbb bevételt elért film trófeáját. A romantikus katasztrófafilmet is James Cameron készítette, ám akkor még nem volt elterjedt a 3D, de mostanában már boldog-boldogtalan megtoldaná még egy dimenzióval alkotását. Cameron is gondolt egyet, elővette a Titanicot és átkonvertálja 3D-be, a tervek szerint 2012-ben újra bemutatnák a produkciót a hajó elsüllyedésének 100 évfordulója alkalmából. A Titanic  luxushajó 1912 április 10-én futott ki, nem sokáig szelte az óceánt, ugyanis 4 napra rá jéghegynek ütközött, majd elsüllyedt. Cameron gyakorlatilag megszállottjává vált a hajónak, többször is lemerült a roncsokhoz és a stúdióval is nagy harcokat vívott, hogy megvalósíthassa a filmjét, a fejesek ugyanis érthető módon eléggé nyugtalankodtak az elharapózott költségvetés miatt.

 

 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1