Oldalainkat 46 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse
Írta: Kenobi   
2008. december 22. hétfő, 17:14
hk.jpg
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincseMivel a kalózok első támadását a mellényúlások tekintetében már tüzetesen szemrevételeztük, abban a hitben voltunk, hogy a bakivadászoknak igazán fel kell kötniük a gatyájukat, hogy megfelelő számú fogást találjanak Jack Sparrow kapitányon és válogatott bűnbandáján. Bár a kalózok bakijaikat úgy őrizték, mint kincseiket, azért néhány érdekesség fennakadt a rostán, amelyeket félve ugyan egy kalóz támadástól, de titokban közkinccsé teszünk.


hk 1.jpghk 2.jpg

• Amikor Jack Sparrow beesik a sírba, egy modern cipő lábnyomát láthatjuk meg a sír szélén. Bújtatott Adidas reklám?

• A film során többen is megemlítik, hogy Jack Szingapúrba ment, csakhogy a sziget csak a tizenkilencedik század elején kapta meg ezt a nevet Sir Stamford Raffles-től. Lehet, hogy Sparrow kapitánytól hallotta?

• Akárhányszor esik az eső a filmben, a közeliken minden szereplő arca száraz, viszont ahogy a kamera hátrébb húzódik, máris minden karakter csurom vizessé válik. Kamerába épített ultragyors hajszárító?

• Lord Beckett szobájának falán látható egy világtérkép, melyen jól kivehető a Nílus felső része és a Viktória-tó is, melyet csak 1858-ban fedeztek fel. Jövőbe látó térképkészítők?

• Gibbs a Will-lel való beszélgetése során utal arra, hogy csontketrecüket a Gyöngy eltűnt legénységének csontjaiból építették, csakhogy ez lehetetlen, mivel ezek látványosan nagyobbak az emberi csontoknál. A kis frászkeltő.

• Amikor Will és Gibbs a csontkalitkában csücsül a kannibálok szigetén, hárman vannak még velük (Cotton, Marty és egy ázsiai férfi), viszont miután legurulnak a vízbe, egy vágás után az ázsiai ember egyszer csak eltűnik, és egy göndör hajú fekete férfi áll a helyén, aki ezután a film állandóan feltűnő háttérfigurájává válik. Alakváltók kíméljenek!

Kenobi

hk 4.jpghk 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:30
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1