Oldalainkat 31 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
A Randiguru
Írta: Administrator   
2008. november 27. csütörtök, 18:03

a randiguru.jpg
A Randiguru

Will Smith nem az a bősz munkamániás, aki túlzásba vinné a filmezést, s évente csupán egy-két alkalommal mutatja meg lapát füleit a nagy vásznon, hívei földöntúli örömére. Arra azonban még ő sem gondolhatott, hogy a hosszú várakozási idők miatt a Will Smith függő bakivadászoknak túl sok idejük marad filmjeinek szétcincálására. A hosszas tanulmányozás során érdekes hibákra bukkanhatnak  a filmkockákat nagyítóval leellenőrzők még egy ilyen aranyos és kedves vígjátékban is.


a randiguru 1.jpga randiguru 2.jpg

• Albert a film elején egy újságcikkben értesül Allegra szakításáról, de amikor közelebbről látjuk az újságot, a nyomtatott szöveg többnyire a cikk elején látható mondatok ismétléséből áll. Fantáziátlan gépírónő?

• Az első flashback jelenetben Hitch a főiskola lépcsőjén üldögél, de a sok üldögélő diákon kívül néhányan azért állnak is a lépcsőn. Egy vágással később már csak ülő embereket láthatunk. Elfáradtak a statiszták?

• Amikor Al a lépcsőn üldögélve eszegeti ebédjét, egy időre félreteszi a kaját és a konzervdobozt, ám a következő vágásnál azok már jóval távolabb kerültek tőle. Menekülő ebéd?

• A bárjelenetben Hitch a haverjával beszélget a billiárdasztalnál, és egy fehér topot viselő nő elsétál mögöttük, majd alig egy pillanattal később újra, ráadásul ugyanabból az irányból. Ez a nő határozottan akar valamit…

• A Knicks-meccsen Albert épp fütyülni tanítja Allegrát, miközben mögöttük vágásról vágásra más emberek ülnek. A statiszták biztos kidőltek a folyamatos hotdog evéstől.

• Egy óra, negyvenkilenc perc, ötvenkét másodpercnél, miközben Hitch épp az utca közepén beszél, a kép jobb felső sarkában feltűnik egy vörös turistabusz, melynek utasai tágra nyílt szemekkel bámulják a forgatást és mutogatnak a kamera irányába. Will Smith népszerűségének árnyékoldala. 

a randiguru 3.jpga randiguru 4.jpga randiguru 6.jpga randiguru 5.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:36
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1