Oldalainkat 68 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Alien vs. Predator
Írta: Kenobi   
2009. május 30. szombat, 11:47

avp_1.jpg Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

Mind az Alien, mind pedig a Predator széria hatalmas rajongótáborral bír, a Fox stúdió tejhatalmú urai mégis évekig éheztették a savas vagy zöldes vérre vágyakozó fanokat. Aztán 2004-ben bekövetkezett a csoda: a képregények, regények és videojátékok mintájára egymás ellen fordították a két űrbéli csúcsragadozót. Hiába a felfokozott várakozás, térdig gázolás a sikolyokban és az elfogyasztott emberekben, a két gyilkológép összeugrasztása csalódást keltő előadásra sikeredett, amire rátett egy nyáladzó fogsorral a még gyengébb folytatás. A türelem Alien tojásokat terem, idejében kivesézzük majd azt is, egyelőre azonban maradjunk az első epizódnál, ami a bakivadászok szemszögéből nézve nem mondható éppen hibátlannak.

avp_2.jpgavp_3.jpg
• 2004 októberében a telihold október tizedikére, nem pedig a filmben megadott huszonnyolcadikára esett. Csillagászok előnyben!

• A film októberben játszódik az Antarktiszon. Akkoriban arrafelé mindig világos van, filmünkben viszont uralkodik a sötétség. A szakértők felbérelésének elmulasztásával biztos sokat spóroltak a büdzsén.

• A filmben feltűnő pingvin a Humboldt fajtába tartozik, viszont ez az alfaj nem az Antarktiszon, hanem Peruban és Chilében él. Kicsire nem adunk! Ilyen egy igazi vándormadár!

• A történet szerint a bálnavadász állomást 1904-ben hagyták el az emberek. A valóságban ez volt az az év, amikor az első ilyen építményt megalkotta az emberiség. Történelemprofesszorokra sem futotta a költségvetésből.

• Amikor a Földet a ragadozók hajójáról láthatjuk, jól kivehető képet látunk. Ha hitelességre törekedtek volna, akkor csak az éppen napos oldalát láthatnánk, hiszen a másik fele sötétbe burkolózna. A Predatorok hajójáról még a kilátás is coolabb.

• A második Predatort egy Alien a belső szájának harapásával öli meg, viszont egy vágással később a hátrabillenő fejű vadász fején már nyoma sincs a sebnek. Villámgyors regenerálódás!

• Alexa harcos jele soha nem látszik felső kameraállásból. Felülről nézve minden szebb!

Kenobi

avp_5.jpgavp_4.jpg
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:15
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1