Oldalainkat 44 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Avatar - bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 13. péntek, 17:49
Avatar-baki01James Cameron jövőbe helyezett Pocahontas mozijáról már mindent leírtak. Óriási bevételek, tapsikoló közönség és a távoli ködben derengő folytatás. Ahogy Jake Sully és a helyi szexbomba Neytiri szerelme beteljesedik, könnyeket csalhat a szemünkbe. Hüppögtünk ezerrel, nyomnánk is egy cuppanósat a film készítőinek képére, de mindig felébred a gonosz énünk. Ezért kékre mázoltuk bőrünket, megszámoltuk ujjainkat és fülig érő vigyorral osztunk meg a filmből néhány botlást. Mindettől  Na’vik nem lettünk, azért bízunk benne, hogy a következő bakikat olvasva James Cameron befonja - mondjuk  a haját.

Avatar-baki02

•    Miután Jake megmenekül a rátámadó lény elől, egyedül marad az erdőben. Lassan besötétedik, s meggyújtja a készített fáklyáját. A Pandora bolygón ember számára nem lélegezhető a légkör, oxigénhiány van, a fáklyája mégis lobog. Erre a trükkre már pár mágus bejelentkezett.

•    Amikor Jake felébred Avataros álmából, a vacsoránál dicsekszik, milyen jól összehaverkodott a Na’vikkal, láthatjuk, amint kis fehér tálkájából jóízűen falatozik. Néhány képkockával később észrevehető, hogy a tál üres, kanalán sincs semmi, a katona mégis tovább eszik.  A távoli jövő slágere a láthatatlan kaja!

•    A börtönből történő megszökés során Quaritch lövéssorozatot ereszt meg az elrepülő Sámsonra. Repkednek az üvegszilánkok, a szélvédők több helyen kilyukadnak, mégis a végső csata során azok már teljesen épek. Úgy hallottuk, a Pandóra bolygója az üvegesek Mekkája!

•    Az Otthonfa elpusztítására irányuló akciónál a bennszülöttek nyilaikkal lövik a támadó gépeket. A vezérgép ablakán felfedezhetőek a karcolás nyomok, míg a Lelkek Fájának támadásánál ezek nem láthatók, sőt, Quaritch fejénél ott az üvegen egy méretes kézlenyomat. Fegyelmit a takarítónak!

•    Jake Sully egyszer jobbkezes, máskor balkezes. Egy népmegmentő már ilyen apróságot sem képes eldönteni?

•    A Halleluja lebegő hegység, fütyülve a gravitációra. Ennek ellenére a vízesések lefelé zuhognak. A fizikusok következő kongresszusának feladata lesz e fogas probléma megoldása.

•    Az ásvány, amit bányásznak, hihetetlenül drága. Leigáznak egy bolygót, szemrebbenés nélkül gyilkolnak érte. De egy szóval sem említik, miért olyan fontos. Selfridge a nagy titkok őrzője.

Kenobi

Avatar-baki03
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 22. vasárnap, 10:02
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1