Oldalainkat 41 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Aviátor
Írta: Administrator   
2008. november 08. szombat, 18:20

aviátor.jpg
Aviátor
Martin Scorsese elhunyt pályatársához, Stanley Kubrickhoz hasonlóan igazi perfekcionista, de egy közel háromórás, monumentális biopicet azért még ő sem volt képes bakik nélkül végigvinni. Mivel Howard Hughes életét a bakivadászoknak szerencsére nem repülőn ülve kellett végignézniük, így számos kisebb-nagyobb hibára sikerült fényt deríteniük.

aviátor 1.jpgaviátor 2.jpgaviátor 3.jpgaviátor 4.jpg

• A Coconut Grove-béli jelenetnél a színpadon lévő férfi már akkor becsukja száját, amikor még javában szól az énekhang. Már akkor is divatban volt a playback?

• Kate Hepburn, Errol Flynn és Howard Hughes vacsorajeleneténél Howard tányérján egy steak és tizenkét borsószem található. Flynn egy szemet kap fel és eszik meg, viszont ennek ellenére később csak tíz borsószem díszeleg a tányéron. Hová tűnt a tizenegyedik borsószem? Az évszázad rejtélye.

• Amikor először látjuk a PanAm főhadiszállását, a Chrysler Buildingről készült közelin kiszúrhatunk néhány mobiltelefon-antennát. Ilyen az, ha siettetik a digitális utómunka stúdiót.

• A night clubbéli verekedésnél a hegedűs a vágások között egyszer áll, máskor pedig ül. Talán megvan az a borsószem?

• Mikor Howard a repülőbalesete után a kórházi ágyon fekszik, az ajtón egy mikrofont figyelhetnek meg a szemfülesebbek. Még itt is lehallgatják a PanAm-esek?

• Howard kórházi pihenőjén kap egy virágcsokrot Tripptől, amelyben egy Daisy nevű gerberafajta is látható, viszont ezt a hibridet csak az 1950-es évek után kezdték el termeszteni. A PanAm titokban növényi kísérleteket is folytatott?

• A hotel elhagyásakor (a szenátorral való találkozás után) Hughes más színű öltönyt visel, mint amilyet az étkezés közben viselt. Kifelé menet véletlenül más zakóját akasztotta le a fogasról?

aviátor 5.jpg

 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:42
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1