Oldalainkat 47 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Írta: Kenobi   
2008. december 28. vasárnap, 17:00
az élet mindig drága.jpg
Die Hard 3. - Az élet mindig drága


2007 a nagy visszatérések éve volt. Hiszen már negyedszerre van itt nekünk az a férfi, akin legjobban áll a koszos atlétatrikó: John McClane. Tizenkét év kihagyás után már egy high tech bigyókkal telezsúfolt akciófilmben feszít, viszont a ’95-ös harmadik epizód nagyrészt még az old school technikákkal készült. Talán ennek is köszönhetően jócskán maradtak bakik a filmben, így a bakivadászoknak nem kellett drágán adniuk az életüket azért, hogy tucatnyi apró hibáról ránthassák le a leplet.


az élet mindig drága 1.jpgaz élet mindig drága 2.jpg
• Amikor John és Zeus a nyilvános telefonnál harminc másodperc alatt kell, hogy válaszoljon a találós kérdésre, végül csak negyven másodperc alatt sikerül nekik, de stopperrel mérve ez a filmben hatvannégy másodpercet tesz ki. Nagylelkű ez a Simon!

• A filmben többször használt bombák állítólag úgy működnek, hogy két különböző tartályban lévő vegyi anyag az összekeveredéskor robban. Ha ez tényleg így van, akkor miért nem azzal a pofonegyszerű módszerrel hatástalanítják, hogy eltávolítják az egyik tartályt?

• Simon azt állítja, hogy a szövetségi tartalékban tízszer annyi arany van, mint amennyi a második világháború idején Fort Knoxban volt. A valóságban, a tartalékban kb. ötezer tonnányi aranyat tárolnak, míg Fort Knoxban 4600 tonnányi volt. A kis nagyotmondó.

• Ha a teherautókon valóban arany lett volna ekkora tömegben, mint ahogy a filmben látható, aligha tudtak volna kihajtani azon az egyszerű rámpán a metróalagútból. Szupererős járgányok?

• Bár a filmben állítólag német terroristák tevékenykednek, egyetlen szereplő (férfi a stadionban) kivételével senki sem beszél jól németül. Nem csak a kiejtésük borzasztó, de nyelvtanilag is helytelen, amit mondanak. Ilyen drága lett volna Hollywoodnak egy jó némettanár?

• John és Zeus taxival száguld be a Central parkba, viszont a figyelmes szemlélődő kiszúrhatja az előttük lévő keréknyomokat. Netán rajtuk kívül valakinek szintén ennyire sürgős dolga volt aznap arrafelé?

• Az egyik kameraállásból látható, hogy a parkon átszáguldó taxit nem Willis, hanem egy dublőr vezeti. Ejnye Bruce, talán atlétát mostál az alatt?

Kenobi

az élet mindig drága 3.jpg

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:29
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1