Oldalainkat 34 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Elveszett jelentés
Írta: Administrator   
2008. október 23. csütörtök, 00:36
elveszett jelentés 2.jpg
Elveszett jelentés


Úgy tűnik, hogy sem a díjak száma, sem Bill Murray elgyötört ábrázata nem elég ahhoz, hogy megakadályozzák a bakivadászokat munkájuk végzésében. Jelenlegi produkciónkból még az is kiderül, hogy még egy Oscar-kedvenc film sem lehet tökéletes.

 


elveszett jelentés 3.jpg
elveszett jelentés 4.jpg elveszett jelentés 5.jpg


 

 

·

· Amikor Bob a film elején egyedül fekszik az ágyon, mielőtt megkapná a faxot, az óra 4:20-at mutat. Később aztán 4:21-et, de a jelenet végén újra átvált 4:20-ra. Idétlen időkig?

· Amikor Bob kiszáll a hotel liftjéből, fekete cipőt visel, viszont átérve az utca túloldalára a cipője már felettébb színes. Végül is egy igazi hollywoodi sztár csukája nem lehet akármilyen!

· Charlotte és Bob első találkozásakor a bárban a férfi látványosan felhajtja whiskyjét, a következő vágásnál a pohara mégis tele van, anélkül, hogy bárki is tölthetett volna neki. Pohár japán csúcstechnikával?

· Egy reggel Charlotte magával hívja Bobot sushit enni, de később láthatjuk, hogy egy shabu shabu bárban ebédelnek. A shabu shabu pedig olyan egy vendéglő, ahol a vendég saját magának készíti el az étket. Ezeknek az amerikaiaknak egyre megy, csak egzotikus legyen…

· Amikor Bob Tokióból hajnali négykor telefonál haza a feleségének, a nő azzal a szöveggel teszi le a telefont, hogy iskolába kell vinni a gyerkőcöket. Az Egyesült Államok nyugati partjánál tizenhét óra időkülönbséget kell visszaszámolnunk, a keleti part esetében pedig tizennégyet. Bármelyik eset is az igaz, nem túl valószínű, hogy a kölyköket délelőtt tizenegykor, vagy délután kettőkor vinnék suliba. Lódító feleség.

· A karaoke-szobában Charlotte feje mögött látható, hogy a szoba száma 601-es, de később, amikor a lány a szoba előtt cigarettázik, Bob a 602-es szobából jön ki hozzá. Biztosan eltévedt.
 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 19:07
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1