Oldalainkat 33 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Holnapután-bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 11. péntek, 12:43

day-after-tomorrow_1.jpgHolnapután

Roland Emmerich a százmilliós blockbustereket asztalra suhintó katasztrófa guru ismét összetákolt az emberiségnek egy kis pofás világvégét. No, nem ma, a történet és a Maják szerint inkább 2012-ben, de mondhatjuk másképp is: Holnapután. Ez adta az ihletet, így utánanéztünk azoknak a szép napoknak, amikor lefagyás okán helikopterek potyogtak az égből. Mert ugyan lehet farkasordító hideg, letörthet kutyánk farka a kanyarban, sőt, befagyhat tökig az óceán is, meg tombolhatnak speciális effektek rendesen, a rettenthetetlen bakivadászokat pici apróságok sohasem zavarták, amikor nyilvánosságra hozzák felfedezéseiket. Legfeljebb a szívlapátot cserélik hólapátra.


day-after-tomorrow_2.jpgday-after-tomorrow_3.jpg
• Amikor a tévében a Brit-szigetek hatalmas viharairól beszélnek, szép havas képeket mutatnak, viszont az autók mind jobbkéz-szabály szerint parkolnak és közlekednek. Angliában is meghülyül a közlekedés, ha leesik egy kis hó?

• Maradva a bemondóknál. A hír szerint Ausztrália az utóbbi évszázadok legsúlyosabb tájfunját élte át. Ausztráliában nincsenek tájfunok, csak forgószelek. Ezen az alapon Szibériában meg hurrikán pusztít.

• A viharról közvetítő riportert eltalálja a tornádóban egy óriási hirdetőtábla, viszont amikor a táblát továbbfújja a szél, már nincs alatta a teste. Ijedtében belekapaszkodott?

• Amikor az Egyesült Államok elnöke befejezi tanácskozását a kabinettel, feláll és távozik. Ilyenkor a protokoll megkívánná, hogy minden jelenlevő felálljon tiszteletadásként elnöküknek, de az most elmarad. Úgy tűnik, a katasztrófák árnyékában senki nem törődik az illemmel.

• Az egész film alatt soha, egyetlen pillanatra sem látható a szereplők lehelete, akármilyen hideg van is. Talán visszatartják a lélegzetüket?

• A könyvtárat elhagyó csoport Staten Islanden át haladna Brooklyn felé. De ennek semmi értelme, amikor a befagyott kikötőn át sokkal gyorsabban odaérnének. Nincs is egészségesebb dolog, mint sétálni egy kiadósat a hidegben… 

Kenobi

day-after-tomorrow_5.jpgday-after-tomorrow_4.jpg
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:08
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1