Oldalainkat 17 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Hoppon maradt Vasember!
2010. október 14. csütörtök, 17:37
iron_man_two_ver6Néhány héttel ezelőtt sokkolta a publikumot egy hír, miszerint a Paramount Pictures filmjeinek magyarországi forgalmazási joga pattant az InterComtól. Valóban, halálra kékült a nép, hisz az év egyik legjobban várt kiadványa előtt történt a sajnálatos esemény. Mi lesz itt kérem? Berozsdásodik Vasember komi, mire hozzájuthatunk?  Aztán happy, jött a hivatalos bejelentés, máris van új terjesztő, a Select Video. Hurrá, boruljunk egymás nyakába! Gondoltam, megosztom olvasóinkkal az örvendetes infót, de mégsem tettem. Azért annyira faxa gyerekek mégsem lennénk, hogy teret adjunk az ingyen reklámnak… Mai ésszel már simán kiírnám. De csakis elrettentésül…


E
gyébként morgolódásom tárgya továbbra is a Vasember 2., annak is a Blu-ray változata. A következőekben felsorolt sirámok remélem az elcseszett üzletpolitika egyszeri kilengésének tekinthetők, ellenkező esetben az SV-nek vagy felkopik az álla, vagy elhúzhatnak a fenébe.

Namármost! Eddig azzal vadították a népet, hogy tökéletes formátumnak ott a DVD. Kábulj és tátogj, míg a képminőség és a brutál hangzás szét nem szedi fejedet. De az idő halad, már 3D-ben vakítanak. Az mellékes, hogy a piac még minimális, a beszerezhető műszaki bazárok méregdrágák, nincs mivel etetni a jószágokat ésatöbbi  ésatöbbi. Lényeg az, szegény James Cameronnak új szigete legyen, saját tengeralattjáró flottával.

Nekünk Magyaroknak szokás szerint a kullogás jut. Ezt most nem lekicsinylően vertyogom, inkább tényként. Kevésbé hatökör módon gügyögve, nagy nehezen eltotyogtunk a két part közötti állapothoz, amit nevezzünk közismert nevén Blu-raynak, rövidítve BD-nek.  Már aki eljutott, hisz nem olcsó mulatságról van itten szó. Követőinek lehet feneketlen zsebe, netán igényességükbe beleszerelmesedett eszetlenek, csakis azért, hogy a filmvászonra kóválygó legjobb minőséget élvezhessék otthonaikban. Házimozi, bla-bla.

Állapot tehát a következő, vagy nem. Egyszer élünk, ha nem fizetünk a banknak, az idegeskedjen. Jöhet a hitel! 65”-os Full HD plazma, két centi vastag LED téve, projektor, minimalistáknak jó lesz az LCD. Dürrögő erősítő, kezdetnek 7X150 watt, nehogy aludjanak a szomszédok! A szobából röpült két szekrény, kell a tér a hangfalaknak, cóstokkal becentizni távolságokat, THX ajánlások, a subwoffertől virtustáncba kezd a kristálycsillár, akik belegabalyodtak, most együttérzően bólogatnak. Mindezekhez társul némi veszekedés asszonypajtással, a kib@szott szekrények jól mutatnak a tűzben, a hangfalakra nem pakolunk cserepes virágot, és a plazmát sem öntözzük, nem attól zöldül. Meg különben is, rácsapok a kezedre, ha fél méterre megközelíted imádott cuccaimat!

Adott hát minden ketyere egy kis élvezethez. De tömni is kéne a millás technikát! Vegyünk BD filmeket! Mi???  6990? Elgurult a gyógyszeretek? Ó… Van eksönbe is, csak ötezer.  Akkó rendeljünk párat! Elvégre azért ruháztunk. Haverok persze röhögnek. Te címeres barom! Ezeket megveszed? Tőccsed le! A válasz bátortalan: ha már rókázunk, legalább a minőségtől, ne a pancsolt bortól.

Íme a helyzet, amihez hozzáedződtünk! A kéklemezek ára 5-7 ezer környékére taksálható. Nyelünk egyet és megvesszük. Nem kocsmázunk, nem bagózunk, már nem is nőzünk, mit érne filmek nélkül az élet?

Aztán kiadják a Vasember 2.-őt. Jeges szívgörcs. 9000??? Normálisak ezek? Más bolygóról szalajtottak benneteket? Egy filmért ennyit elkérni?

Kérem tisztelettel, utánanéztem. Na, nem nagyon. Már az első találat elég volt az infarktusra. Az amazon.com-on a Vasember 2. potom 25 dollár. Itt nini link, sasolni! Tudom, ingadozik kemény valutánk, de ez akkor is csak 5000 forint! Ott, az áhított nyugaton. Ennyire szarul élnek, hogy a magyarországi árak feléért hozzájuthatnak? Vagy megint segghülyének néznek bennünket? Paff!

Morgolódásom vége felé közeledve, megbátorkodom az egyszerű kérdéseket, és nagyon remélem, valaki illetékes olvassa soraimat:

•    Némi felhomályosítást kérnék a hazai árképzés miértjeiről.
•    Komolyan hiszik, hogy a Vasember 2. BD-ben kelendő lesz?
•    Nem gondolják, hogy becsapják azokat, akik még kitartanak az eredeti mellett?
•    Az összes Paramountos SV kiadvány ezen túl ennyi lesz?
•    Orvosnál jártak mostanában?
•    Őszintén, mennyi lemez marad a nyakukon?

Beáldozom email címemet:

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Amennyiben válaszolnak, ígérem, azt teljes terjedelmében, és változtatás nélkül közzéteszem. De ne hivatkozzanak a világgazdasági válságra, az iszapkatasztrófára, meg a globális felmelegedésre. Valami hihetőbbet. Ja, és anyám jól van.

Üdvözlettel: Kenobi
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1