Oldalainkat 32 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Box Office április 23-25 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 26. hétfő, 16:59
Box_office_0426A hétvége kétségtelenül legörvendetesebb eseményeként megérkezett az igazi tavasz. Csiripelnek a madarak, lágyan susog a tavaszi szellő - ki a fenének van kedve ilyenkor moziba menni? A kérdés költői, hisz csak akadtak páran, ám április utolsó hétvégéje nem a kirobbanó sikerekről lesz emlékezetes Amerika-szerte. Inkább a lanyha érdeklődésről, a stúdiók nagyágyúikat más időpontra tartogatják. Igen, pár nap és betoppan Metálmanusz, akarom mondani Robert Downey Jr., aki másodszorra teszi ki magát a rozsdásodás veszélyének. A Vasember 2 tehát napok kérdése, addig maradt nekünk a sárkány. A DreamWorks animációja szépen lecövekelt az első helyen. A premierek közül az Ilyen a formám vitte legtöbbre, viszont csalódást keltően debütált másik újoncunk, a The Losers. A Disney bődületes költségből (80millió) leforgatott 3D-s dokumentumfilmje az Oceans egyenest a Mariana-árok mélyére süllyedt. Talán rossz volt a marketing, de lehet, hogy a nézők csömörlöttek meg a térhatás örömeitől, a lényeg a lényeg: az egeres cég rég koppant ekkorát. A többi már gyakorlatilag papírforma. A titánok harcának  már fütyölik Az utolsó dalt, hiába érzik magukat Sam Worthingtonék Csodaországban, a hősök tündöklésének egy Halálos temetés vet a véget. HA/VER! Neked befellegzett! Top tíz:
Módosítás dátuma: 2010. április 28. szerda, 14:10
Bővebben...
 
Eclipse - újabb előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 24. szombat, 08:55
Twilight-Saga-Eclipse-The-0424Na végre! Mázsás sziklák zuhannak alá az Alkonyat filmeket kedvelőinek szívének csücskéből. Megérkezett az igazi trailer, ettől aztán tutira kivirul mindenkinek a hétvégéje! Aztán bősz nyomozásba kezdtem, körbenéztem erre-arra és az archívumban már találtam röpke szösszenetet, egy kissé sziruposra, nyálasra sikeredett előzetest a farkasvámpírcsajszis lamúros tötymörgésből. Megnézhető ehol - hisz ismétlés a tudás anyja. A legújabb kedvcsináló szerencsére másra sikeredett. Hangyányit rágyúrtak az akciókra, pörgősebbé, vadabbá téve a cuccot. Persze ne gondoljon senki totális vérengzésre, Kalasnyikovval a hónuk alatt mászkáló farkasokra, csak pici ugra-bugra, és némi tömegbunyó jelleg következik. Az izgalmi faktor talán műxik, talán nem, szóval akár jó film is kisülhet a dologból. Rajongók máris letáborozhatnak a pénztárak előtt, kezdődhet a sorbanállás, visítozás, piknik meg ilyesmik. A bemutató röpke két hónap, lányok, fiúk! Nem kihagyni a premiert!  Június 30. Bevéstük a naptárunkba? Trailer, katt:
Módosítás dátuma: 2010. április 27. kedd, 17:00
Bővebben...
 
Reign of Assassins - promo előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 21. szerda, 15:49
jjtitle2John Woo mester hathatós irányításával készülő légügyi akrobata parádé egyenest Kínából érkezik. Mi pedig tudjuk, mire számíthatunk: cséphadarás gőzerővel, megy a csihi-puhi, gyakorlatilag mindegy kivel, vagy mivel. Ez kb. olyan, mint a magányos szex. Akár van partnered, akár nincs, csak összejön a móka. Csupán kéz kérdése. Közben szól az érzelmes zene - mármint az előzetes alatt - alapból tojnak a gravitációra, a falakon ugrálni-bugrálni no problémo, meg egyéb fáradtságos teendők. A fiatal csibének már csak nagy jóindulattal nevezhető spiné a Múmia 3-ból rémlik, a srácot föladtam. Egy kis romantika, egy kis vívás imitálás, ettől dőlünk kardunkba. A továbbnál promó, merészebbeknek elrettentésül az eredeti filmcím: Jianyu Jianghu. Hú!
Módosítás dátuma: 2010. április 23. péntek, 16:55
Bővebben...
 
Box Office április 16-18 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 19. hétfő, 17:04
Box_office_aprilis_16-18A hétvégén alapos mocorgásnak lehettünk szemtanúi. Premierek kavarták meg az állóvizet, Titánok hullottak alá a dobogó csúcsáról, új fiúként érkezett a HA/VER, szóval, akadt ficergés rendesen. A hét győztese egyértelműen az Így neveld a sárkányodat lett. A DreamWorks meséje visszakerült az élre, ilyet még a kivénhedt sárkányok is ritkán láthatnak! A Kick/Ass beérte másodiknak, ami kissé meglepi, a magam részéről numera eincot jósoltam neki. Jövőbe látóként tehát méreteset buktam, így csupán a film címének szép magyar kitalálóit csókoltatom. HA/VER! Fogadd baráti vállon veregetésem! Heti mélyrepülésünk Sam Worthington nevéhez fűződik. A néhány hét alatt 3D-be összehányt görög mitológiai gyorstalpaló megfeküdhette a nézők gyomrát. Sammy boy tehát zuttyant alá a lassú feledésbe, talán nem sikálta elég fényesre Pegazus paci szárnyait? Újdonság erejével csalta nézőit a vásznak elé Chris Rock és Martin Lawrence vígjátéka, a Halálos temetés, kezdetként a negyedik helyig jutott. Egyébként politikai szaknyelven halandzsázva, a héten csupa olyan alkotásra adták voksukat a nézők, amik így-vagy úgy, de már visszahozták a bekerülési költségüket. Hoppá! Elégedett moviek a tízes listánkon! Jöjjenek hát a rideg számok, remélhetőleg lényegre törőbben bemutatva a tényeket, mint-e sorok kajla írója:
Módosítás dátuma: 2010. április 23. péntek, 05:58
Bővebben...
 
Eredet - Mi történik a pohárban? PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 16. péntek, 16:00
Inception-041601Világunkat ismét komoly veszedelem fenyegeti, amikor Cobb (Leonardo DiCaprio) meglovagosít egy technológiát, aminek segítségével be lehet lépni mások álmaiba. Vágyak, tervek, információk. Terülj, terülj agyacskám! Nem is csoda, ha kissé komplikálttá válik a helyzet a Földön.
Az Eredet az év legjobban várt mozijai közé tartozik. Hatalmas - nagyjából kétszázmillós – költségvetésből Christopher Nolan rendező lazán félresöpörte a Warner Bros. fejeseinek minden filmjébe belekotnyeleskedni igyekvő szándékát. Tehette, hisz legutóbbi megamozija, a TDK mindenkinél kicsapta biztosítékot. A kritikusok odakozmáltak, a nézők éljeneztek, a Bőregér bevételei pedig mára meghaladták az egymilliárd dollárt. Nem kérdés hát, hallunk még denevérszárny suhogást, ám előtte, mintegy bemelegítésképp nyakunkon az Inception.
Módosítás dátuma: 2010. április 19. hétfő, 17:14
Bővebben...
 
Box Office április 9-11 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 12. hétfő, 16:03
Box_office_-_04-12Hoppá! A titánok harca csupán egy hétig trónolt az Észak-amerikai mozik bevételi listáinak tetején, s máris botlott. No, nem nagyon, csak egy iciri-piciri-qúrvanagyot, de akkor is. Megesett a csúfság egy blockbusternek kikiáltott mozival, hm. Hogy bírjuk ki a csapást? A Steve Carell-Tina Fey duó férfias küzdelemben leverte Perzeusz félisten alvilági csatangolását. A Párterápián egy dolgot lehet tenni ezerrel: röhögni. Az istenadta nép pedig hálás a kiadós kuncogásra, s aminek eredményeként a film 55 millás gyártási költségének a fele már az első hétvégén megtérült. Azért Sam Worthington híveinek sem kell a szomszédba menni: a hatalmas sztárparádéval, 3D-vel, meg félelmetes látvánnyal föltuningolt mitológiai kaland vidáman muzsikál. Termel is szépen – világszerte már bőven 230 millió környékén dübörög, s akkor még hol van a magyar premier? Nem csüggedni, a héten az is megérkezik, irány a mozi! A DreamWorks sárkányterápiája kibérelte magának a dobogó legalsó fokát, ezzel kiköszörülvén a stúdió néhány animációs melléfogását. Mondhatnám rögvest példának a Harmadik Shreket, vagy a Madagaszkár 2-őt, de nem vagyok gonosz Mézengúz. Szóval, a felsorolt bárgyúságokhoz képest új meséjük máris klasszikus műnek mondható. De nagyon ellotyogván az időt, spederjünk. Avagy mégse, hisz a kedves Olvasó, amennyiben kecsesen becsesen peckes ujjával rácsap az egérre, vagy az ide nevezetű értelmezésre, máris láthatja a heti 10-es listánkat.
Módosítás dátuma: 2010. április 14. szerda, 21:05
Bővebben...
 
The Other Guys - HD előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 10. szombat, 09:42
Other-Guys-TheMark Wahlberg és Will Ferrell balfék zsernyákot alakít - rájuk szabott szerep, nem? -, akiknek már tele a hócipője a Samuel L. Jackson, Dwayne Johnson napszemüveg mögött vigéckedő szuperzsaru párosával. Az előzetestől kapásból szaltózni kezdtem, talán az év egyik legjobban eltalált akcióvígjátéka sül ki a dologból. Adam McKay filmje hemzseg a sztároktól, az imént említett urakon túl Michael Keaton, Steve Coogan, míg az okosabb és szebbik nem oldalán Paris Hilton (Hm. Okosabb? Hová gurult a gyógyszerem?), valamint Anne Heche előfordulása várható, de még Eva Mendes is duzzadtra pumpálta a szilikonciciket. Amerikai bemutató: augusztus 6.  Kihagyhatatlan.
Módosítás dátuma: 2010. április 12. hétfő, 16:16
Bővebben...
 
Riddick 3 - lassan beindul a project PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. április 09. péntek, 16:02
Riddick_3Alakul a Riddick 3, nem vitás. Vin Diesel sokat köszönhet a kopasz rüszü halálosztó figurájának. Népszerűséget, tengernyi pénzt, talán ingyenes konditerem bérletet is, ilyesmiket. A történet majdan egy távoli bolygón játszódik. Sötét hangulat, félelmetes atmoszféra, szörny néven ismert rondaságok, akik-amik mind Riddick urat szeretnék megvacsorázni. Persze félteni nem kell a fickót, lazán megoldja a világegyetem ügyes-bajos dolgait, mit neki a helyi rémfelhozatal? A rendező ismét David Twohy, az előző részek pátyolgatója. A kitett kép csak egy elképzelés, skicc, vázlat, satöbbi, Diesel vérbő fantáziája alapján. Bemutató valamikor 2012 környékén. Előbb azonban még néhány móka a színész noteszéből: Tripla x 3, Halálos iramban nagyon sokadik felvonása, csak példaként. Egyébként meg tökmindegy nekünk, mire jut keménytökű főhősünk a durva planétán, hisz addigra itt a soros világvége. Ha Roland Emmerichnek és a Majáknak összejön.
Módosítás dátuma: 2010. április 14. szerda, 21:05
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

11. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1