Oldalainkat 21 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Túl jó nő a csajom - szinkronos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 29. hétfő, 13:45
sheisoutofmAz Amerikai Pite és hasonló nyalánkságok után újra mozikban egy mindkét nem számára poénosnak ígérkező vígjáték, melyre pár hetet kell már csak várni.  A túl jó nő a csajom rövid tartalmát nézve: Kirk, a tök átlagos srác el sem hiszi, hogy ekkora mázlija lehet. Noha csak egy biztonsági őr a reptéren, és nem kecsegtetik fényes kilátások a jövőt illetően, Molly, a sikeres, és elképesztően bombázó csaj beleszeret. Kirk totál el van képedve. Ahogy a barátai, a családja, sőt, a volt csaja is. Hősünknek most tehát ki kell találnia, hogy működhet ez a kapcsolat, bár ő az első, aki készségesen bevallja, hogy túl jó nő a csaja…Jay Baruchel (Felkoppintva, Trópusi vihar) új vígjátéka minden magas labdát lecsap a szépség és a lúzer témakörben. Hazai bemutató: május 20.
Módosítás dátuma: 2010. március 30. kedd, 16:21
Bővebben...
 
A varázsló tanonca - második előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 28. vasárnap, 08:41
Sorcerer-Apprentice-The-0328Közös cimbink, Nicolas Cage sok mindennel hadilábon áll. Legfőképpen a hajával. Nincs a tágas földkerekségen még egy olyan színész, kinek séróját annyira lehet cikizni, mint az övét. Aztán a blockbusterek is kifogyóban a repertoárjából. A magánéletében is akadnak zűrök, de senki nem lehet tökéletes. Most azonban! Feljövőben a csillaga! Úgy látszik, a 2010-es évben sem pihen megkopott babérjaiban Cage, számos produkcióban láthatjuk. Ugyan a Nemzet aranya 3. még a ködös messzeségben, de nyáron végre sikergyanús filmben villoghat. A varázsló tanonca felvonultat mindent, amire megindul a nép a moziba. Látványt, akciót, mostanában divatossá vált mágiát. Abrakadabra! De ami a lényeg, producerként Jerry Bruckheimer sündörög, neki meg piszok jó szimata van pénztárcáink megcsapolásához, ezt mindannyian tudjuk. Van tovább is, katt.
Módosítás dátuma: 2010. március 29. hétfő, 17:08
Bővebben...
 
Eclipse - Napfogyatkozás feliratos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 24. szerda, 15:09
eclipsepletyoA harmadik rész tartalma: Bella /Kristen Stewart/ Edwardot /Robert Pattinson/ akarja, amivel együtt jár az, hogy vámpír legyen, viszont Jacob /Taylor Lautner/ is Bellát akarja. Edward azonban nem akarja, hogy Bella vámpír legyen. Ezen csavarok összessége-kuszasága adja a harmadik rész tartalmát, megfászerezve sok vágyakozó pillantással, sóhajjal, és sexmentes enyelgéssel. A harmadik részben már Bryce Dallas Howard játssza a gonosz Victoria szerepét, miután az első két részben játszó Rachella Lefevre-t lecserélték. A film július 1-től a hazai mozikban.
Az előzeteshez katt ide!

Módosítás dátuma: 2010. március 28. vasárnap, 08:41
Bővebben...
 
Box Office március 19-21 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 22. hétfő, 18:11
Box_office_marc_19-21A hétvégi amerikai bevételi lista alapján két filmről csicseregnek a dalos pacsirták: egyrészt, az Alice Csodaországban még mindig a dobogó tetején kotyul. Úgy néz ki, jelenleg Tim Burton mozija az első számú közönségkedvenc. Bevételei a nemzetközivel együtt már 565,800,000 millió fölött vigyorognak, s e szép summának a rendező nagyon örül. Kövesd a kövér macskát! Ami öröm a csodák országában, az iszonyatos bukfenc a műszervtranszplantáció véres hétköznapjaiban. Szép hosszú egy szó, a kutyafáját! Egybe köll írni, vagy külön? Még a World helyesírás ellenőrzője is kiakadt. Akár csak Jude Law és Forest Whitaker, kiknek közös akciója totális katasztrófa. A rossz nyelvek szerint, látva a bevételi kudarcot, az Universal fejeseinek is kiosztottak néhány műszívet. Csak úgy, hátha szükségük lesz rá, míg kékülnek a zsibbadtságtól. A két film között további premierek. Közülük talán az Exférj újratöltve csiholja bennünk az érdeklődést. Gerard Butler előbbi filmjeiben úgy befutott, mint a bécsi gyors, Jennifer Aniston pedig a sokadik x-en túl is bizonyítja. Hm. Mit is? A puszta tények okán, vesztegessünk el két mondatot a Zöld Zónára. Irakban meleg van, meg egyebek, s ha már arra jár Matt Damon, akkor kioszt pár fülest. Megtalálható még topban a Viharsziget is, ami lassan, de annál biztosabban süllyed. Az Avatart meg el ne felejtsük! Cameron filmje összesítettben már 2,667,881,000-nál jár. A bevételek még mindig növekednek, s ráadásul április 28-ától jön DVD-n. Meg Blu-rayn. Aztán 3D-ben, majd pluszjelenetekkel megtűzdelve, aztán 4D-ben stb… Cameron papi jól tudja, hogyan kell a népet megkopasztani. Figyelem! Top 10 érkezik a hatos vágányra! Katt.
Módosítás dátuma: 2010. március 25. csütörtök, 18:59
Bővebben...
 
Újabb klip a Titánok harca 3D-s moziból PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 21. vasárnap, 14:48
titanokharcapletyoA Gladiátor, a Herkules és más hasonló látványosságokat kínáló, az ókor mitológiai meséit feldolgozó szuperprodukciók sorába tartozó film a műfaj egyik ritkán vetített gyöngyszeme. Perszeuszt, az ifjú harcost aki egyben a hatalmas Zeusz isten halandó fia anyjával együtt bezárják egy koporsóba és a tengerbe vetik. Zeusz tudja, hogy az asszony magára haragította az isteneket, de ő megkegyelmez neki és gondoskodik róla, hogy a koporsót egy szigeten vesse partra a víz. A gyönyörűséges vidéken férfivá serdült Perszeusz útnak indul, hogy megküzdjön a szépséges Androméda szerelméért. Kalandos útja során meg kell vívnia a halált okádó szörnyetegek sorával, de a halhatatlan isteneket is térdre kell kényszerítenie, hogy megmenthesse szerelmét. A Titánok harca április 1-től a mozikban! Előzeteshez katt a képre!
Módosítás dátuma: 2010. március 24. szerda, 21:08
Bővebben...
 
Predators - előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 19. péntek, 21:28
Predators-0319Tarararammm! A Robert Rodriguez producer, Antal Nimród rendező páros által pátyolgatott Predatorshoz végre megérkezett az első trailer! A filmben egy csapat rosszarcú - Adrien Brody vezérletével - idegen bolygón találja magát. Következményeként várható pici dzsungeltúra, menekülő ember fíling, némi barátságos vérfürdő. A kellemetlen fejlemény csupán az a zsoldos uraknak és hölgynek, hogy gyaníthatóan ők az áldozat jelöltek. Hamarosan megjelennek a prédagyűjtők az ocsmány pofájukkal, meg háziállataik, a Predator kutyulik, vagy mi a szösz. A Ragadozók láthatóan fejlődtek, izmosodtak, veszélyesebbek, mint bármikor. Biztos zabálhatták a spenótot vödörszám, hisz anno Schwarzenegger leverte egyiküket. A trailer felér a vágyat ébresztő nővel. Mutat is valamit, meg nem is, de sokat sejtető. A célját biztosan elérte, megindult a nyálelválasztásom. Ide nekünk a világpremiert!
Módosítás dátuma: 2010. március 22. hétfő, 18:36
Bővebben...
 
Robin Hood feliratos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: flilla   
2010. március 17. szerda, 10:32
robinhood0317A klasszikus angol folklórhős történetének új feldolgozását Ridley Scott rendezte, Robin  Hood szerepében pedig Russell Crowe látható. Oroszlánszívű Richárd király hű katonája, Robin of Locksley, a szentföldön dúló háborúból hazatérve azt tapasztalja, hogy a Nottinghami seriff és korrupt társai magukhoz ragadták a hatalmat az országban. Robin apját – aki szintén Richard hű követője – megölték, birtokait pedig elkobozták. Robin elhatározza, hogy bosszút áll, és egy törvényenkívüliekből álló csoporthoz csatlakozik, akik hamarosan már vezérükként tisztelik őt. A szedett-vedett embereket ütőképes csapattá szervezi, majd, megindul a bosszúhadjárat a seriff ellen… A női főszerepben Cate Blanchett látható, ami azért is érdekes, mert eredetileg Sienna Miller volt felkérve, viszont azt Russel Crowe állítolag bojkottálta. A szőke, brit színésznőt túl vékonynak és túl fiatalnak találta. Hazai bemutató: május 13.
Módosítás dátuma: 2010. március 19. péntek, 21:49
Bővebben...
 
Box Office március 12-14 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. március 15. hétfő, 09:56
Box_office_marc_12-14A hétvégén rendesen ment tolakodás az amerikai mozik műsorán. Sorban érkeztek az újdonságok, volt hát pezsgés rendesen. Azonban az Alice Csodaországban első helyezését semmi nem fenyegette. Tim Burton varázslata továbbra is tarol, a rendező pedig csókokat hinthet a közönségnek, hisz új filmje az összesítettben máris minden idők legtöbb bevételt termelő produkciója. Mármint a Burton filmek galxisában. (Első a Charlie és a csokigyár.) Nocsak-nocsak! Mintha suttyomban folytatódna a Bourne-saga! Rendező Paul Greengass, főszereplő Matt Damon és a téma is harciasan nyomozós. A helyszín ezúttal Irak, valamikor 2003-ban. Damon szaki pedig tömegpusztító fegyverek után szimatol. A Zöld Zóna szépen bezöldítette a nézőket, az újdonság erejével rögtön a második helyen nyitott. Az első két megaköltségvetésű produkció nyomában egy zsebpénzből összehányt móka. A Túl jó nő a csajom ezúttal harmadik, majd a jövő héten meglátjuk mennyire jó nő is ez a csaj. Kasszát ugyan nem robbantott a Remember Me, de Robert Pattison rajongóknak kötelező romantikus dráma. Másoknak? Hm. Lassan, de biztosan süllyed a Viharsziget. A legnagyobbat azonban a Brooklyn mélyén koppant. Az elmúlt heti második helyezését egy nyolcadikra cserélte. Erre mondják, villámbukta a javából. Richard Gere sármja úgy fest, múlóban. Föllelhető még a listán az Avatar is. Oscar ügyileg tisztességes pofont kapott Cameron, nem úgy anyagilag. A Bruce Willis Tracy Morgan zsarupáros ellopott baseball kártyák után koslat. A Cop Out heti jutalma egy szerény kilencedik hely lett. Na meg egy szép, értelmes magyar cím: Két kopper. Valaki elmagyarázhatná… A top tíz, számokkal:
Módosítás dátuma: 2010. március 17. szerda, 12:00
Bővebben...
 
«ElsőElőző11121314151617181920KövetkezőUtolsó»

13. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1