Oldalainkat 34 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sasszem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: lidi   
2008. augusztus 17. vasárnap, 12:47
{mosimage} Ketten a slamasztikában.
A Shia LaBeouf és Michelle Monagham közös szaladgálásával készült mozi középpontjában egy - az ikertestvérét különös körülmények között elvesztő - semmittevő fiú (LaBeouf) és egy egyedülálló anyukaság (Monagham) áll. Miután a véletlen akaratlanul is összehozza őket, furcsa dolog veszi kezdetét, melyben a két személy enyhén szólva is fontos szerepet játszik. Ugyanist a párost terorizmussal vádolják, ami manapság nem feltétlenül jelent hosszú boldog életet. Hőseinket arra kényszerítik, hogy egy szervezet tagjaként vegyenek részt egy politikai merényletben. A szokatlan kettősnek közös erővel kell kiszabadítania magát, és rájönni, hogy mi a fene is történik velük valójában.A DreamWorks tyúkanyó pátyolgatásával  és D.J. Caruso rendezésével, valamint nem éppen mindennapi történetével büszkélkedő Sasszem műfaját tekintve leginkább a politikai thriller kategóriájába tehető. Természetesen akik tüsszögnek e besorolástól, azok se meneküljenek a film elől, hiszen bőven tartalmaz majd drámai elemeket is. Akciót nemkülönben.

A rendező legutóbbi ijesztegetése a nálunk is már jó ideje bemutatott krimi - thriller, a távcsöves kukkolós Disturbia, amelyben első ízben állt össze a Caruso - LaBeouf direktor - színész páros. A távcső pedig egyfajta sasszem nemdebár? Aktuális mozink ennek fényében a duó második projektje, s épp ezért pisztergálja a csőrömet a sanda gyanú, hogy a 2007-ben megkezdődött haverság még megajándékozza a nagyérdeműt  néhány közös filmmel a jövőben.

     

A témát folytatva, mindenképpen meg kell említeni még egy fontos nevet, méghozzá a legnagyobbat, amely a Sasszemhez kapcsolódik: Steven Spielbergét. A szakállas legenda fejéből pattant ki ugyanis jelen filmünk sztorija, és Spielberg papa köztudottan nem nagyon szokott mellényúlni, továbbá összeakadhatunk nevével a stáblistán is, mint executive producer. A forgatőkönyv írásásnak nem éppen hálás feladatát azonban most Spielberg kihagyta, így a végeredményt öt ember közös munkájának köszönheti Caruso.

    {mosimage}

A főszereplő Jerry nevű srácot Shia LaBeouf alakítja, akinek csillaga jobban ível felfelé, mint egy befutott manöken szemöldöke.Köszönheti ezt pénzfialó filmjeinek. Az előbb említett Disturbia, vagy a 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere, a Transformers. De interdimenzionális űrlények, és mindenféle régiségek abajgatásával sem áll rosszul a fiú, egyetlen feltétel csupán, hogy a fatert Indiana Jonesnak hívják. És persze a film rendezőjeként Spielberg sem tűnik  olyan rossz választásnak.. Az összefonódás tehát ismét tetten érhető,vagyis panaszra nem igazán lehet oka a fiatal színésznek. Az anyát játszó Rachelt Michelle Monagham formálja meg, akit az Agyő, nagy Ր! - ben, és Ben Affleck kiváló rendezésében, a Hideg nyomon-ban láthatjuk mostanság.

                       {mosimage}         {mosimage}         {mosimage}         {mosimage}

  


De hajtott már végre lehetetlen küldetést Tom Cruise oldalán is, szóval nem hinnén, hogy sipákolásba kezd, ha elszakad a harisnyája. Mellékszereplőként az Angelina Jolie által elfogyasztott Billy Bob Thorton és a feltörekvő színészek közt  utat hasító Rosario Dawson erősíti a csapatot.

A mozit 2007 novemberében kezdték el forgatni Illionis területén, s a chicagói színterek mellett számos kaliforniai helyszín adja majd a produkció sava - borsát. A Sasszem minden bizonnyal egy a körmeinket totál lerágásra késztető izgalmas film lesz, amelyet sasszemmel fogunk sasolni. Magyarországi bemutató: 2008. október 2. Csak a mobil hívásokat figyeljük gyanakodva!

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. december 16. kedd, 20:34
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1