Oldalainkat 23 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Sasszem PDF Nyomtatás E-mail
Írta: lidi   
2008. augusztus 17. vasárnap, 12:47
{mosimage} Ketten a slamasztikában.
A Shia LaBeouf és Michelle Monagham közös szaladgálásával készült mozi középpontjában egy - az ikertestvérét különös körülmények között elvesztő - semmittevő fiú (LaBeouf) és egy egyedülálló anyukaság (Monagham) áll. Miután a véletlen akaratlanul is összehozza őket, furcsa dolog veszi kezdetét, melyben a két személy enyhén szólva is fontos szerepet játszik. Ugyanist a párost terorizmussal vádolják, ami manapság nem feltétlenül jelent hosszú boldog életet. Hőseinket arra kényszerítik, hogy egy szervezet tagjaként vegyenek részt egy politikai merényletben. A szokatlan kettősnek közös erővel kell kiszabadítania magát, és rájönni, hogy mi a fene is történik velük valójában.A DreamWorks tyúkanyó pátyolgatásával  és D.J. Caruso rendezésével, valamint nem éppen mindennapi történetével büszkélkedő Sasszem műfaját tekintve leginkább a politikai thriller kategóriájába tehető. Természetesen akik tüsszögnek e besorolástól, azok se meneküljenek a film elől, hiszen bőven tartalmaz majd drámai elemeket is. Akciót nemkülönben.

A rendező legutóbbi ijesztegetése a nálunk is már jó ideje bemutatott krimi - thriller, a távcsöves kukkolós Disturbia, amelyben első ízben állt össze a Caruso - LaBeouf direktor - színész páros. A távcső pedig egyfajta sasszem nemdebár? Aktuális mozink ennek fényében a duó második projektje, s épp ezért pisztergálja a csőrömet a sanda gyanú, hogy a 2007-ben megkezdődött haverság még megajándékozza a nagyérdeműt  néhány közös filmmel a jövőben.

     

A témát folytatva, mindenképpen meg kell említeni még egy fontos nevet, méghozzá a legnagyobbat, amely a Sasszemhez kapcsolódik: Steven Spielbergét. A szakállas legenda fejéből pattant ki ugyanis jelen filmünk sztorija, és Spielberg papa köztudottan nem nagyon szokott mellényúlni, továbbá összeakadhatunk nevével a stáblistán is, mint executive producer. A forgatőkönyv írásásnak nem éppen hálás feladatát azonban most Spielberg kihagyta, így a végeredményt öt ember közös munkájának köszönheti Caruso.

    {mosimage}

A főszereplő Jerry nevű srácot Shia LaBeouf alakítja, akinek csillaga jobban ível felfelé, mint egy befutott manöken szemöldöke.Köszönheti ezt pénzfialó filmjeinek. Az előbb említett Disturbia, vagy a 2007-es év egyik legnagyobb blockbustere, a Transformers. De interdimenzionális űrlények, és mindenféle régiségek abajgatásával sem áll rosszul a fiú, egyetlen feltétel csupán, hogy a fatert Indiana Jonesnak hívják. És persze a film rendezőjeként Spielberg sem tűnik  olyan rossz választásnak.. Az összefonódás tehát ismét tetten érhető,vagyis panaszra nem igazán lehet oka a fiatal színésznek. Az anyát játszó Rachelt Michelle Monagham formálja meg, akit az Agyő, nagy Ր! - ben, és Ben Affleck kiváló rendezésében, a Hideg nyomon-ban láthatjuk mostanság.

                       {mosimage}         {mosimage}         {mosimage}         {mosimage}

  


De hajtott már végre lehetetlen küldetést Tom Cruise oldalán is, szóval nem hinnén, hogy sipákolásba kezd, ha elszakad a harisnyája. Mellékszereplőként az Angelina Jolie által elfogyasztott Billy Bob Thorton és a feltörekvő színészek közt  utat hasító Rosario Dawson erősíti a csapatot.

A mozit 2007 novemberében kezdték el forgatni Illionis területén, s a chicagói színterek mellett számos kaliforniai helyszín adja majd a produkció sava - borsát. A Sasszem minden bizonnyal egy a körmeinket totál lerágásra késztető izgalmas film lesz, amelyet sasszemmel fogunk sasolni. Magyarországi bemutató: 2008. október 2. Csak a mobil hívásokat figyeljük gyanakodva!

yoda70

Módosítás dátuma: 2008. december 16. kedd, 20:34
 
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1