Oldalainkat 300 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
67. Golden Globe dí­játadó - nyertesek listája
2010. január 19. kedd, 09:00
sandra-bullock.jpgVasárnap este lezajlott a 67. Golden Globe díjátadó. Vegyes eredmények születtek, hiszen voltak előremegjósolható győzelmek, és nem várt vesztesek. Az Avatar sikere nem volt vitás, így a legjobb rendezés, és az év filmje címet természetesen az Avatar kapta. A Másnaposok vígjáték hihetetlen poénos alkotás is a remélt várományosok között volt. Azonban az Egek Ura George Clooney filmje 6 jelöléssel kudarcként élheti meg, hogy egyik színészi teljesítményét sem értékelték a szavazók.
A teljes jelölt- és nyerteslistát az alábbi linkre kattintva, a 2010-es Golden Globe oldalon találhatod.

67. Golden Globe jelöltek és győztesek


 
Női csók-csata a dí­játadón
2010. január 17. vasárnap, 10:49
bullock-streep-240.jpgAmerikában, pénteken adták át a kritikusok díjait Hollywood legjobb művészeinek. A legjobb színésznőnek járó díjat megosztva Meryl Streep és Sandra Bullock kapta. A két népszerű sztár, akik már bizonyítottak több vígjátékban, ezúttal is hozták a formájukat, és fergeteges jelenetet rögtönöztek a színpadon. Amikor a díjátadó szólította őket, akkor úgy kerülgették egymást, mintha utálnák egymást, akárcsak a legnagyobb dívák. A két hölgy persze a végén elnevette magát - így kiderült, hogy vicc az egész - majd mindenki legnagyobb döbbenetére szájon csókolták egymást.
 
Dennis szerencsétlen éve
2010. január 17. vasárnap, 10:34
dennis-hopper.jpgDennis Hoppernek nem elég a baja, azzal, hogy rákkal diagnosztizálták, legújabb hírek szerint a színész beadta válókeresetét. Hopper és Victora 14 éve voltak házasok, és egy 6 éves kislányuk született a házasság alatt.
 
Ma este lesz a Golden Globe dí­játadó - 2010
2010. január 17. vasárnap, 09:00
golden_globe.jpgGeorge Clooney Egek ura című filmje hat, a Nine című musical öt jelölést kapott a hollywoodi külföldi újságírók Arany Glóbusz (Golden Globe) díjára. Tarantino Becstelen Brigantyk című filmje pedig négy kategóriában is nyerhet. Nézzük a jelölteket:






Bővebben...
 
Pókember 4. körüli találgatások
2010. január 14. csütörtök, 19:43
antaln.jpgMint arról már beszámoltunk, a Pókember 4. forgatásából kiszállt a rendező Sam Raimi és a főszereplő Toby Maguire. A legfrissebb hírek szerint viszont már van jelölt a rendezői székre, és nem is egy, hanem rögtön három név került napvilágra:
Matthew Vaughn (Torta)
Marc Webb (500 Days of Summer)
Antal Nimród (Szállítmány)
 
Mark Wahlberg és a tesók
2010. január 14. csütörtök, 19:25
four.jpgA Paramount Pictures már fejleszti a 2005-ös Négy tesó (Four Brothers) thriller folytatását, a hírek szerint az eredeti kreatív csapat nagy része visszatér, és az új film címe Five Brothers azaz Öt tesó lesz. Az első részt John Singleton rendezte és a középpontjában négy testvér – Mark Wahlberg, Tyrese Gibson, Andre Benjamin and Garrett Hedlund – áll, akiknek az édesanyját egy bolti rablásban meggyilkolják, és ők a gyilkos nyomába erednek. A film 45 millióból készült és 72 milliót hozott. Lorenzo Di Bonaventura, a producer, valamint a forgatókönyvíró páros David Elliot és Paul Lovett biztosan visszatérnek, Mark Wahlberg pedig erősen szemezget a produkcióval, nagy az esély rá, hogy viszontlátjuk az Öt testvér között. A tartalom és a további szereplők kiléte egyelőre nem publikus.
 
Úton a Jurassic Park 4.
2010. január 14. csütörtök, 19:21
jurassic_park_4.jpgMichael Crichton halála után a Jurassic Park producerei úgy gondolták, nem kellene a folytatást erőltetni, azonban kézhez kaptak egy olyan jó forgatókönyvet, hogy Joe Johnston mégis beadta derekát, és folytatják a filmet, ezúttal a 4.résszel. Ami biztos, hogy teljesen új szereplőgárda lesz látható, és egy teljesen új irányvonalat fognak követni.

 
Robert Pattinson rajongóknak
2010. január 12. kedd, 11:43
remember_me_poszter.jpgNem kell sokat várni, hisz március 12-én ismét moziban a fiatal lányok kedvence. A romantikus vonaltól nem tud elszakadni, viszont vámpírszerepét egy időre szögre akasztotta. A Remember Me című moziban nem csak ő lesz az egyetlen nagy név, hiszen olyan színészek is szerepelnek benne mint Emilie de Ravin /Lost/, Chris Cooper /A Bourne-csapda/, Lena Olin /Alias/, Pierce Brosnan /James Bond-mozik/.
 
Bill Clinton-mozi
2010. január 12. kedd, 11:32
dennis_julianne.jpg2011-ben mutatják be a The Special Relationship című filmet, mely Bill Clinton életének egy bizonyos szakaszát mutatja be. Az ex-elnököt Dennis Quaid eleveníti meg, Hillary-t pedig Julianne Moore fogja megszemélyesíteni. A filmet Peter Morgan rendezi, aki már több politikai témát is megfilmesített. 
 
Pókember 4. változások
2010. január 12. kedd, 11:20
spiderman4teaserwo2.jpgTöbb hír felröppent a Pókember 4-el kapcsolatosan, ám, hogy ezekből mi igaz, az a jövő titka egyenlőre. Amit megerősített már az érintett is, az az, hogy a főgonosz szerepét John Malkovich fogja játszani. Kirstin Dunst és Anne Hathaway neve is biztos, azonban a legnagyobb döbbenetet a Sony Pictures Entertainment adta hétfőn délelött, miszerint Toby Mayuire a főszereplő, és Sam Raimi rendező kilépett a 4.rész forgatásából. Így kérdéses az is, hogy a 2011-re ígért filmet, valójában mikor, és milyen változásokkal fogják elkészíteni.

 
Lost és a "Lostrajongó" Elnök
2010. január 09. szombat, 21:52
lost-season-6-wallpaper-lost-6421403-595-442.jpgAmerikában február 2-ára tűzték ki a Lost sorozat záró évadjának első részét, mely rögtön háromórásra sikeredett. Ez a fanatikus rajongóknak hatalmas élmény lesz, többek között nekem is, hisz Locke, Sawyer, Kate és a többiek hihetetlen furmányos kalandja odaszögezi az embert a képernyők elé. Azonban ezt a várakozást "beárnyékolta" az a tény, hogy Obama Elnök évértékelő beszédét is erre a napra rakták, ami azt jelenti, hogy Locke-nak és a többieknek lőttek még egy hétre, így mégtovább várakozhatnánk körmeinket lerágva, hogy most akkor mi is van a szigeten?
Bővebben...
 
Polanski-ügy folytatódik
2010. január 09. szombat, 21:42
roman-polanski-in-wing-collar.jpgRoman Polanskit ügyvédjén keresztül, levélben arra kérte a bíróságot, hogy távollétében ítélkezzenek a harminckét éve húzódó liliomtiprási ügyben. A francia-lengyel származású, Oscar-díjas rendezőt tavaly szeptemberben tartóztatták le Zürichben nemzetközi elfogatóparancs alapján. Majd az Egyesült Államok csak hosszas huzavona után kérte kiadatását a svájci hatóságoktól.

Bővebben...
 
A 3D-é a jövő
2010. január 09. szombat, 21:38
avatar_posters.jpgA Sony szerint 2013-ban minden második eladott tévé 3D-képes lesz. Az elmúlt években sorra jelentek meg a három dimenzióban is vetített filmek, a mögöttünk hagyott év végén pedig megérkezett a mozikba James Cameron sci-fi eposza, az Avatar, amely nagy lökést adhat a 3D-s filmgyártásnak.  Egyes források már azt  mondják, a Disney és a Dreamworks valamennyi jövőbeni animációs filmje elérhető lesz 3D-ben is.
Bővebben...
 
Az Avatar felfedezettje
2010. január 05. kedd, 21:36
zoe.jpgA 31 éves Zoe Saldana-nak bejött ez az év. Nevét tavaly ilyenkor talán csak az igazi mozi fanatikusok tudták beazonosítani, mára azonban az egyik legnagyobb sztárrá vált. 2009-ben kétségkívül az egzotikus szépségű színésznő lett az esztendő nagy befutója.


 
Bővebben...
 
Újabb sztárok a Golden Globe dí­jkiosztón
2010. január 05. kedd, 21:15
gerard-butler.jpgGolden Globe díjkiosztón lassan egész Hollywood felvonul. Ezúttal Gerard Butler, és Sophia Loren a két híresség, akik szintén díjátadó szerepet fognak betölteni. És hogy kik lesznek még jelen? Többek között Jennifer Aniston, Halle Berry, Colin Farrell, Matthew Fox, Nicole Kidman, Julia Roberts, Mickey Rourke és  Sam Worthington.
 
Vince Vaugh megnősült
2010. január 05. kedd, 21:10
vince.jpgA Wedding Crashers és a Páros Mellékhatások sztárja, szombaton feleségül vette barátnőjét, a 31 éves ingatlanos Kyle Webert. Az esküvő Chicago mellett zajlott, szűk családi-baráti körben. Vaughn egyik leghíresebb kalandja anno Jennifer Aniston volt.
 
Matthew McConaughey hölgykoszorúban
2010. január 04. hétfő, 15:24
matthew-mcconaughey.jpgMásodszor is apuka lett McConaughey. Élettársa, Camilla Alves január 3-án délben hozta világra közös kislányukat, Vida Alves McConaughey-t. Így Levi, az egyéves kisfiúk mellett most már négyesben élvezhetik és kezdhetik a 2010-es évet. McConaughey pár évvel ezelőtt még örök agglegény hírében járt, mostanra azonban mintaapává érett.


 
Túl az egymilliárdon...
2010. január 04. hétfő, 15:17
avatar_posters.jpgJames Cameron 3d-s sci-fije ismét az amerikai bevételi toplista élére került. A hétvégi 68 millió dollár újévi rekord, de ez minden idők legjobb harmadik heti bevétele is. Az Avatar amerikai összbevétele 352 millió dollár, a többi országból pedig 666,7 millió jött eddig össze, így ez lett James Cameron második olyan filmje, ami túllépte az egymilliárd dolláros bevételt.
Bővebben...
 
Avatar szilveszter előtt és után...
2010. január 01. péntek, 20:01
avatar.jpgMár kaphatók az Avatar-ereklyék Amerikában. A mozisiker után, elég gyorsan piacra is kerültek a filmmel kapcsolatos szuvenírok, így a rajongók mostantól jópár avataros-tárgyat is vásárolhatnak maguknak. Megtalálható például James Cameron vázlatrajza, ami az egyik főszereplőt, a Na'vi Neytirit ábrázolja, s mindezt 250 dollárért, azonban ebből csak 50 számozott példány van.

Bővebben...
 
Sandra Bullock a pénzcsináló
2010. január 01. péntek, 19:42
sandra-bullock.jpegA mozisok szerint tavaly Bullocknak köszönhetik a legtöbb bevételt. A Quigley Publishing Company arra kérte a mozik tulajdonosait és a forgalmazókat, hogy szavazzák meg, tavaly melyik színész vagy színésznő volt az, aki a nézőket a filmszínházakba vonzotta.
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1