Oldalainkat 99 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Mary-Jane utóda
2009. december 27. vasárnap, 21:05
anne_hathaway2_400.jpgKirsten Dunst a Pókember első három részében való szereplése után, a negyedik részben lesz látható utoljára. Hogy miként fog "távozni" a sorozatból, azt még csak találgatni lehet, de elképzelhető, hogy halál vár Mary-Jane-re. Pókembert viszont nem kell félteni, hiszen már kiszemelték az utódot, akiért repesni fog a szíve.
Bővebben...
 
Letöltésben Star Trek az élen
2009. december 27. vasárnap, 20:58
star_trek_2009_movie_poster_111.jpgAz idei évben a letöltő oldalakról a legtöbben - 10,9 millióan -  a Star Trek filmet töltötték le. Ezt követi a második helyen a Transformers 10,6 milliós letöltővel, harmadik helyen pedig a Spíler áll 9,43 millióval.


Bővebben...
 
Avatar a csúcson
2009. december 27. vasárnap, 20:46
avatar-poster1.jpgÚjabb rekordot zsebelhetett be a karácsonyi időszakban, az Avatar. Amerikában a hétvégén 75 millió dolláros bevétellel megdöntötték a "legnagyobb hétvégi jegyeladás" címet. Ezt követi a Sherlock Holmes 65 millió dollárral, és az Alvin és a mókusok 2. 50 milliós bevétellel.
 
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
2009. december 24. csütörtök, 09:44
karcsony.jpgMinden Kedves Olvasónknak Nagyon Boldog és Békés Ünnepeket Kíván a filmoldal.hu szerkesztősége!

Amennyiben a sok-sok finomság után még jöhet egy kis mozizás, itt a karácsonyi mozifilm kínálat:
Bővebben...
 
Karácsonyi szakí­tás
2009. december 24. csütörtök, 09:25
timrobbinssusan.jpgHollywood egyik legerősebb kapcsolata ért véget. Susan Sarandon és Tim Robbins 23 éve voltak együtt, így meglepő és szomorú hír ez a rajongók számára is.  A hosszú kapcsolat ellenére, büszkén vállalták, hogy sohasem házasodtak össze. Érdekesség még, hogy Robbins 12 évvel fiatalabb ex-élettársánál. Filmjeik mellett politikai nézeteiket is gyakran hangoztatták.  2 közös fiúgyermekük van, Jack és Miles.
Bővebben...
 
Újabb A-listás szí­nészek a Golden Globe kiosztón
2009. december 24. csütörtök, 09:07
jajr.jpgEzúttal Julia Roberts, Jennifer Aniston és Mickey Rourke a három sztár, akik több más hírességgel együtt részt vesznek a díjátadón. Egy hete már hírt adtak a szervezők arról, hogy Martin Scorsese-nek életműdíját két nagyszerű színész és barátja adja át, Robert De Niro és Leonardo DiCaprio. A Golden Globe idei jelöltjei közül hatot George Clooney Up In The Air című filmje kapta. Jelöltek között van még Meryl Streep, Sandra Bullock, és Matt Damon is. a Díjkiosztó 2010. január 17-én lesz látható. 
 
Találgatások Murphy halála körül
2009. december 22. kedd, 20:57
bm.jpgAmint arról már sajnálatos hírt adtunk, meghalt egy újabb fiatal színész, Brittany Murphy személyében. A színésznő 32 éves korában, december 20-án reggel lett rosszul férje házában, zuhanyozás közben. Az eszméletlen lányra édesanyja talált rá. Halálhírére sok világsztár is megszólalt, így például volt barátja Ashton Kutcher is, aki szerint egy csillaggal kevesebb maradt a földön.

Bővebben...
 
Robert De Niro ví­gjátéka
2009. december 22. kedd, 20:39
everybodys_fine_00.jpgBár az amerikai mozik már december elején bemutatták Robert De Niro új filmjét, a Mindenki megvan című film  csak 2010. február 18-án lesz látható a hazai mozikban. Az amerikai-olasz koprodukcióban készült mozi főszereplője mellett több világsztár is erősíti a tragikomikus csládi drámát feldolgozó filmet. Így többek között Kate Beckinsale, Drew Barrymore és Sam Rockwell is szerepel benne.
Bővebben...
 
Leonardo DiCaprio és Scorsese ismét együtt
2009. december 22. kedd, 20:09
viharsziget.jpgItthon február 18-án mutatják be a Viharsziget thrillert, melyben Leonardo DiCaprio lesz a főszereplő. A rendezői székben Martin Scorsese, aki januárban megkapja a Golden Globe életműdíjat.
Bővebben...
 
Meghalt Brittany Murphy
2009. december 20. vasárnap, 22:29
brittany-murphy.jpgA 32 éves színésznő vasárnap reggel szívproblémával került kórházba, de az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. Murphy fiatal kora ellenére, már 14 éve a filmes szakmában volt. A Spinédzserekben még a rút kiskacsa mellékszerepét osztották rá, majd egy erőteljes stílusváltás után már főszerepeket kapott.
Bővebben...
 
Cameron Csillaga
2009. december 20. vasárnap, 21:58
avatar_posters.jpg Az Avatarnak a bemutatója alkalmából James Cameron filmrendező is megkapta jól megérdemelt csillagát a hollywoodi hírességek sétányán. Az ünnepségen kétszáz rajongó vett részt, de jelen volt Arnold Schwarzenegger színész, Kalifornia jelenlegi kormányzója, aki a Terminátor-sorozat első darabjaiban dolgozott Cameron keze alatt.
Bővebben...
 
Jennifer Lopez ismét mozikban
2009. december 20. vasárnap, 21:48
jlo.jpg Jennifer hosszú eltűnésének oka, valószínűleg az ikreivel való foglalatosság, de mostanra ismét a régi formába lendült, és nemsokára látható lesz legújabb mozifilmjében, a The Back-Up Plan-ben.
Bővebben...
 
Shrek - finálé
2009. december 18. péntek, 22:15
shrek.jpgElérkezett a negyedik Shrek kaland, elvileg ez a felvonás lesz a végső. A folytatásban Shrek egy alternatív világba kerül, ahol a Szamár nem ismeri őt, a Kandúr pedig inkább Garfieldre hasonlít, Fionával pedig itt még soha nem is találkozott.
Bővebben...
 
Mel Gibson újra a pályán
2009. december 18. péntek, 22:11
melgibson.jpgÚgy tűnik, mostanában divattá válik idősödő színészekből pofozkodó hősöket kreálni. Liam Neeson Taken mozija után most egy újabb öregróka tér vissza, aki nem más, mint a nemrégiben elvált, majd újranősült, nyolcszoros apuka, Mel Gibson.
Bővebben...
 
Avatar-láz
2009. december 16. szerda, 23:05
avatar_posters.jpgAz utóbbi években, lehetősége volt a mozirajongóknak valóban megszállottá válni egy-egy filmmel kapcsolatosan. Harry Potter, Alkonyat, stb. Én némileg szkeptikus vagyok, és elég nagy húzóerő kell ahhoz, hogy elvonszoljam magam egy olyan filmre, amit mindenhonnan csak dícsérő szavak illetnek, hisz valami bibi kell, hogy legyen a dologban.
Bővebben...
 
Ó, Gerard...
2009. december 16. szerda, 22:42
handler_image.php.jpgEgyre többet látni Gerard Butlert a filmvásznon, és úgy tűnik, ez folytatódik a jövő évben is. Butler A csúf igazság után, melyben Katherine Heigl volt a partnere, most ismét egy szőke ciklont, Jennifer Anistont fogta ki magának. Íme a The Bounty posztere:


Bővebben...
 
2010-es Robin Hood
2009. december 15. kedd, 13:22
robinhood.jpgRidley Scott jövőre a Robin Hooddal jelentkezik a mozikban. Nem áll tőle távol a csatajelenetekkel tarkított műfaj, hisz az ő nevéhez fűződik a 2000-ben vetített Oscar díjas Gladiátor is.
Bővebben...
 
Könnyű Jude Law-t becserkészni
2009. december 15. kedd, 13:04
sherlock-holmes-robert-downey-poster.jpg Robert Downey Jr.-t a napokban új filmje a Sherlock Holmes kapcsán faggatták, amikor is az Oscar-díjas színész elmondta, ő vette rá Jude Law, hogy játssza el filmbéli partnerét Dr. Watsont.

Bővebben...
 
Kate Winslet újabb elismerése
2009. december 13. vasárnap, 20:05
katewinslet.jpgA filmes szakmai körökben egyik legrangosabbnak számító elismerés, az Európai Filmakadémia díjainak nagyestélyis, több mint ezer vendéget és sztárt felvonultató kiosztása a bochumi Jahrhunderthalléban volt szombaton este. Az Európai Filmakadémia díjait az európai filmipar Oscar-díjainak tekintik.
Bővebben...
 
A britek Harry Pottert szerették a legjobban
2009. december 13. vasárnap, 20:02
harry-potter-poszter.jpgA 6. Harry Potter-rész, a Harry Potter és a Félvér Herceg fogyott idén a legjobban DVD-n Nagy-Britanniában. A Warner Home Video tájékoztatása szerint a jelenlegi adatok azt mutatják, hogy pár óra alatt 840 ezer darab kelt el belőle.

 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1