Oldalainkat 51 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
10 nap múlva szabadulhat Polanski
2009. november 26. csütörtök, 13:27
roman-polanski-in-wing-collar.jpgÓvadék ellenében, elektromos nyomkövetővel szabadon engedhetik a jelenleg svájci börtönben fogva tartott Roman Polanskit - mondta ki egy svájci bíróság.
Bővebben...
 
Woody Allen és a francia "first lady"
2009. november 24. kedd, 22:25
woody-allen.jpgÉnekesi és modellkarrierrje után színészkedni kezd Carla Bruni-Sarkozy, a francia elnök felesége. Woody Allen forgat vele filmet jövőre Párizsban.
Bővebben...
 
Tarolt a "New moon"
2009. november 24. kedd, 12:24
new_moon_most.jpg Ahogy azt várni is lehetett, legtöbben a Twilight - New moon-t nézték meg ezen a hétvégén a mozikban. Íme a hétvégi mozilátogatás listája:
Bővebben...
 
Cameron Diaz és Tom Cruise újra együtt forgat
2009. november 24. kedd, 12:13
cruisediaz.jpgLe kellett állítani Tom Cruise és Cameron Diaz közös filmjének forgatását, mert a helyszínen elszabadult bikák miatt több ember megsérült. A két híresség Spanyolországban forgatja a Knight and Day című filmet Cadiz városában, ahol a pamplonai bikafuttatást akarták felidézni, csakhogy az állatok nem várták meg, amíg forogni kezdett a kamera.
Bővebben...
 
Musical és Rob Marshall kedvelők
2009. november 24. kedd, 12:00

nine.jpgHamarosan mozikban a "NINE" című musical. A főszereplőt Daniel Day-Lewis játssza, egy olyan rendezőt alakít, aki alkotói válságban szenved és magánélete sem mondható jónak. A rendező megpróbálja helyre tenni az életét.

Bővebben...
 
Rekordot döntött az "Újhold"
2009. november 21. szombat, 19:50
new-moon-movie-poster.jpg Alig néhány órával a bemutatása után azonnal rekorddal indított a Twilight Saga második epizódja, az Újhold. A filmet a november tizenkilencedikéről huszadikára virradó éjjel, nulla órától kezdték vetíteni, a rajongók nagy örömére, és mint később kiderült, a készítőkére is.
Bővebben...
 
Alec Baldwin és Meryl Streep együtt
2009. november 21. szombat, 19:37
its_complicated_ver2.jpg Persze, csak a filmvásznon...
Majdnem kiugrott a bőréből örömében Alec Baldwin, amikor megtudta, hogy Meryl Streep oldalán játszhatja az "Egyszerűen bonyolult" című romantikus vígjáték egyik főszerepét.
Bővebben...
 
Megvannak az Oscar-gála házigazdái
2009. november 17. kedd, 18:32
steve-martin-alec-baldwin-oscar-2010.jpg2010. március 7-én kerül sor a 82. Oscar-díjkiosztóra, melynek házigazdái Steve Martin, és Alec Baldwin. Előbbi már régi motoros e téren, hisz már vezette a gálát 2 alkalommal is.
Bővebben...
 
Eladó az MGM
2009. november 17. kedd, 18:19
jamesbondjo.jpgVevőt keres a híres Metro-Goldwyn-Mayer /MGM/ hollywoodi filmstúdió. A hírek szerint kb. 4 milliárd dolláros adóssággal küzd, ezért keres új befektetőket. Lehetséges, hogy egyesül egy másik médiavállalattal, de az is lehet, hogy független marad új beruházók bevonulásával.
Bővebben...
 
Ismét a vásznon a „Focker family”
2009. november 17. kedd, 17:55
little_fockers.jpgBen Stiller és Robert De Niro főszereplésével folytatódik a „Focker” család humoros története. 2010-re várható Az „Apádra ütök”, és a „Vejedre ütök” folytatása, azaz a harmadik rész.
Bővebben...
 
„A” listás szí­nészek kontra „Újoncok”
2009. november 14. szombat, 18:10
hangover.jpgHollywood kezdi átértékelni az „A” kategóriásnak kikiáltott színészek listáját, és egyáltalán a szükségét is.  Az utóbbi időkben egyre gyakrabban lehet látni, hogy olyan filmek lesznek kasszasikerek, melyekben ismeretlen színészek szerepelnek, és a film költségvetése sem túl magas. Nem beszélve a gazdasági világválságról, ami szintén elgondolkodtatja Hollywood-ot, valóban megéri-e „nagy neveket” szerződtetni?
Bővebben...
 
Alkonyat - Újhold: jegyelővétel és éjféli előadások
2009. november 14. szombat, 15:43
ujhold.jpg A legnagyobb rajongók november 7-étől, azaz a premier előtt két héttel már biztosíthatják helyüket az "Alkonyat-Újhold"-ra, ugyanis ettől a naptól kezdve vásárolhatók jegyek a filmre.
Bővebben...
 
A következő "SAW" 3 dimenziós mozi lesz
2009. november 14. szombat, 15:17
image0011.jpgA Fűrész horrorfilm készítői megirigyelhették a "Végső állomás" 3 dimenziós ötletét, mivel a "Fűrész 7" szintén 3D-s verzióban kerül majd a mozivászonra.
Bővebben...
 
Martin Scorsese Golden Globe - életműdí­jat kap
2009. november 13. péntek, 16:46
martin_scorsese.jpgEgy díjazottja már ismert a jövő év januárjában megrendezendő Golden Globe díjkiosztónak. a 67 éves rendező többszöri Oscar-Díj jelölése ellenére, elöször a Tégla című alkotásért kapta meg a megérdemelt díjat.
Bővebben...
 
Peli Oren az új csodagyerek.
2009. október 30. péntek, 20:31
peli_oren.jpgAz amerikai álomgyárnak gyakran nem a kritikusok számítanak hanem,néha egy-egy ötlet (feltéve ha pozitív nézői visszhangra lel) is arathat sikert.Ezt megtapasztalhatta aki a Paranormal Activity és ennek csekély 16 ezres költségvetésével indult el igazán a szekere Hollywoodban.Ám a film sikerét látva a helyzet mára sokat változott.....
Bővebben...
 
Luc Besson dolgos kis titkai
2009. október 29. csütörtök, 13:35
louise-bourgoin-20090217-493337.jpgA francia nem egyszerű eset.Bár azt mondják,akit nem lehet kiismerni az zseni.Ha ez így van,akkor Ր tényleg abba a keskeny kasztba tarozik.Miután kivégezte az Arthur és a villangók sorozatot ismét elő,hús-vér emberekkel forgatott méghozzá titokban.Egyes hírek szerint a film már tavasszal,más információk szerint 2011-ben kerülhet publikussá,azaz ekkor tekinthetjük meg ismét Luc Besson "titkos" életét.
Bővebben...
 
Túlélés Zombieland-módra!
2009. október 22. csütörtök, 17:38
zombiehir.jpg   A hazánkban november 26.-án bemutatásra kerülő gyilkos horror-komédia a Zombieland, mely Woody Harrelsonnal kerül tálalásra,az USA-ban már a nyitó hétvégén is zajos sikert aratott.A filmben van művér,félelem,zombisereg dögivel így garantálhatjuk hogy moziban nem kell koffein tartalmú italokat kortyolgatniuk az ébrenlét fenntartása céljából.A premier után főhősünk egy vicces mondattal summázta a film velejét.
Bővebben...
 
Mi lesz a kalózokkal?
2009. szeptember 23. szerda, 21:24
mi_lesz_a_kalzokkal.jpgAz elmúlt hetekben a Disney elnöke (Dick Cook) felmondott, így veszélybe sodorva a stúdió következő nagyszabású moziját, a  Karib tenger kalózai 4-et...
Bővebben...
 
Beckinsale didereg
2009. szeptember 17. csütörtök, 18:42
beckinsale_didereg.jpgEgy akciósztárnak mindent ki kell bírnia. Kate Beckinsale élvezi a nehéz feladatokat, egyedül az időjárás gyötri meg. Főleg, fagypont alatt. – Amikor először olvastam a Vakító fehérség (Whiteout, hazai bemutató: október 15.) forgatókönyvét, rögtön nagyon megijedtem – nyilatkozta a színésznő...
Bővebben...
 
Ördög bújt Amandába
2009. szeptember 04. péntek, 22:27
amanda_seyfried.jpgAmanda Seyfried még csak 24 éves, de már a fél világ szerelmes bele. Pár év modellkedés, néhány kisebb szerep után a Mamma Mia! főszerepe hozta meg számára az igazi sikert, de azóta másik négy filmben forgatott, és jövőre is három szerződése van már.
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

10. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1