Oldalainkat 35 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Hírek röviden...
2010. augusztus 05. csütörtök, 14:40
bellaedwardSandra Bullock a legjobban kereső színésznő! A legújabb Forbes magazin 100-as listáján nyolcadik helyen található a színésznő, aki ezzel a helyezésével az első női színész a palettán. Őt csak olyan nevek előzték meg, mint például az első helyen álló Oprah Winfrey, Beyonce, James Cameron, vagy a friss hús Lady Gaga. Sandrát Reese Witherspoon, Cameron Diaz és Jennifer Aniston követi.
Alkonyat utolsó részére még 2 évet kell várni! A Summit Entertainment vezetői szerint bonyolult a 900 oldalas negyedik regény, ezért az utolsó Harry Potterhez hasonlóan ők is kettébontották a befejezést. Az első rész 2011 őszén, a második egy évvel később jön. A The Twilight Saga: Breaking Dawn első része 2011. november 11-én, a második 2012. november 16-án kerül a mozikba.
Daniel Day-Lewis a Sherlock Holmes folytatásában! A Kilenc sztárja, a gonosz Professzor Moriarty bőrébe bújik majd, ellenségei pedig természetesen a címszereplő Holmes detektív lesz, Robert Downey Jr. személyében, és elmaradhatatlan segítőtársa, Dr. Watson, akit Jude Law alakít továbbra is.
Laurence Fishburne lánya pornósnak szegődött! A híres színész, aki olyan filmekben szerepelt mint az Antal Nimród által rendezett Ragadozók, lányával nem tudta megszerettetni a ruhás színészetet, ugyanis a 19 éves Montana szögre akasztotta ruháit, és keménypornós karrierbe kezdett...
 
Bulvárhírek röviden...
2010. augusztus 03. kedd, 14:45
christina-applegate-240Lindsay Lohan nem sokáig itatta az egereket börtöncellájában, hiszen 13 napos elzárás után átkerült 3 hónapos drog és alkoholelvonó kúrájára, a Ronald Reagan UCLA Medical Centerbe.
68 éves korában elhunyt Tom Mankiewicz, aki két James Bond rész forgatókönyvírója is volt /Gyémántok az örökkévalóságnak, Élni és halni hagyni/. Rendezőként pedig nevéhez fűződik a Behálózva című 1987-es mozi, Tom Hanks és Dan Aykroyd főszereplésével.
Christina Applegate
, alias Kelly Bundy babát vár! A két évvel mellrákkal diagnosztizált színésznő pár éve még nem hitte volna, hogy a 2010-es év ilyen boldog meglepetéssel szolgál. A sztár élettársa, Martyn Lenoble basszusgitáros. Az örömhírt közhírré a Kutyák és Macskák 2. premierjén tették, ahol gömbölyödő pocakjával jelent meg a vörös szőnyegen a szőke színésznő.
Charlie Sheen ismét rehabon erőszakos viselkedése miatt. Ez meglep még valakit?
 
Bulváros...
2010. július 30. péntek, 13:12
mwalhbergfameMark Wahlberg, a 38 éves alsónadrág-reklámos, és az ex New Kids on the Block énekes megkapta élete egyik legnagyobb elismerését a hollywoodi sétány 2414. csillagát. A Walk of Fame ünnepélyen jelen volt Will Ferrell is, aki a tőle megszokott módon viccelődni próbált, és folyamatosan dicsőítette a Bourne rejtély sztárját...Ugyanis, ő mindig összekeveri Matt Damont Markkal. A rapper, majd színész Wahlberget legtöbben az Olasz meló című filmből ismerhetik. Az eseményre elkísérte felesége, és immár 4 gyermeke is.

Antal Nimród a Ragadozók augusztus 19-i premierje alkalmából Magyarországra érkezik. Aki élőben is szeretne találkozni vele, megteheti az Odeon-Lloyd moziban a film vetítését követően.

'Szaftos' kis bulvár, miszerint George Clooney barátnője kokainozott... A sztárvilágban egyre ritkábban látni olyat, aki nem nyúl semmiféle bódítószerhez, így talán nem is meglepő a hír, miszerint Elisabetta Canalis olasz modell ellen nyomozás folyik. Ezek után csak az kérdés, mikor lesz a titokban szervezett esküvő, mely úgy hírlik hamarosan megköttetik a világ egyik legsármosabb férfija és az olasz lány között.
 
Box Office - Július 23-25
2010. július 26. hétfő, 12:24
saltinceptionAz 2010-es év felénél járva, vagy már azon is túl, nemcsak a levegő izzik, hanem a vásznon is parázslik izgalmakkal dúsítva a levegő. Caprio és Jolie párharcáról szólt ez a hétvége mozifronton. Az Eredet, méltán vitte másodszorra is az első helyet, melyről részletesen Kenobi tollából olvashatunk. A filmet mind a kritikusok, mind pedig a közönség az egekig magasztalja, és a szokásos 50%-os második heti esés helyett, csak 31%-ot esett vissza a premierhéthez képest a második hétvége a jegyeladási listán. Próbálta, de nem sok sikerrel megszorongatni Christopher Nolan filmjét az Angelina Jolie főszereplésében látható Salt, melyet augusztusban láthat a magyar közönség is. Jolie, ahogy az előző akciófilmeknél is, ismét papírforma szerint hozta a bevételt, mégis most mintha kevesebben érdeklődnének már a - 35 éves, 6 gyerekes anyuka - férfias oldala iránt. Amúgy a Salt érdekessége, hogy eredetileg Tom Cruise-nak szánták a szerepet, aki viszont a nagy buktának elkönyvelt Kéjjel-Nappal főszerepét vállalta helyette. Hát, rossz húzás volt részéről. Nicolas Cage A varázslótanonc filmjével is a süllyesztő fele kullog, szintúgy mint a Ragadozók, melyet Antal Nimród rendezett. Hogy ne is szaporítsam a szót, hisz a számok önmagukért beszélnek, lássuk az e heti végeredeményt, számokban:
Bővebben...
 
Bulvárshop...
2010. július 14. szerda, 13:58
penelopejavierA heti témát nem kerülvén, újabb esküvős hírt oszthatok meg kedves Olvasóinkkal: Penélope Cruz elkelt! Javier Bardem és Penélope Cruz sosem feltűnösködött kapcsolatukkal, így várható volt, hogy hosszú együttjárás után a bahamai esküvő sem lesz túl nagy felhajtás. A menyasszony egy John Gaillano ruhában mondta ki az igent a színésznek, akivel már 2007 óta egy párt alkotnak. Vince Vaughn is elkelt, ez már nem új hír, az viszont ma került a bulvársajtó hasábjaira, hogy a páros gyermeket vár. Kyle Weber és Vaughn idén januárban házasodott össze, és rögtön belevágtak a babaprojektbe. Vaughn többször azt nyilatkozta, hogy nem vágyik már másra, csak egy babára, hiszen karrierjét tekintve mindent elért amire csak vágyott. Mel Gibson bepörgött, de rendesen. Nyilvánosságra került több hangfelvétel, melyen pocskondiázza ex-barátnőjét Oksana Grigorievat, aki miatt elhagyta 29 év után feleségét, 7 gyermekét, és akivel közös kislánya született. Ezen felvételek után jóformán senki sem maradt Hollywoodban, aki kiállna a részegeskedő színész-rendező mellett. Gibsont már egyszer leírta a mozivilág zsidózása miatt, most azonban úgy tűnik, nem sokan fogadják el legújabb húzását a színésznek, így ha valami csoda nem történik, Mel Gibson karrierjének vége.

 
Esküvőcsokor...
2010. július 12. hétfő, 15:25
meganfoxweddingHollywood felpörgött esküvő fronton, így jelentős számú esketésről számolhatunk be ebben a meleg júliusi hónapban. Elkelt a világ egyik legszexibbnek titulált hölgye, Megan Fox, aki ahhoz a Brian Austin Greenhez ment hozzá, akit még a Beverly Hills 90210 tinisorozatból ismerhetünk. A 45 éves Martin Lawrence - alias Bad Boy - is elvette hosszú jegyesség után 35 éves barátnőjét, Shamicka Gibbst, akivel már van egy 9 éves kislányuk. A ceremónia olyannyira szűk körű rendezvény volt, hogy csak a legközelebbi barátok és család vett részt, de így is olyan hírességek is tiszteletüket tették a jeles eseményen, mint Denzel Washington, vagy Eddie Murphy. Az előző eseménynél privátabbra sikeredett John Krasinski és Emily Blunt esküvője, akik valóban csak néhány hozzátartozó jelenlétében keltek egybe.

 
Hírcsobbanás...
2010. július 09. péntek, 12:30
jimmelegE heti filmbemutatók röviden:
Shrek a vége, fuss el véle (Shrek Forever After): A zöld ogrét most látjuk utoljára, legalábbis a stúdió nagyon hangoztatta, hogy több rész nem készül, inkább a Csizmás Kandúr spin-offra koncentrál. Arra azonban nem vennék mérget, hogy idővel nem veszik elő ismét Shreket, inkább csak amolyan marketing fogás lehetett, hogy több nézőt csábítsanak a mozikba, ez nem jött össze, a negyedik rész a leggyengébben muzsikáló darab a franchise-ban. A történetben Shreket átveri egy varázsló és egy alternatív világba kerül, hogy a régi barátai nem ismerik őt.
I Love You Phillip Morris: Igaz történeten alapszik a vígjáték, Jim Carrey egy példás családapát játszik, aki egy nap gyökeresen megváltozik. Börtönbe kerül, ahol beleszeret cellatársába, akit Ewan McGregor alakít, ám a cellatársa hamarabb szabadul, aminek Morris (Carrey) nem örül, ezért megszökik, de elkapják...majd újra megszökik. Melegmozi, nem csak férfiaknak.
A tetovált lány: Egy oknyomozó újságírót börtönre ítélnek, de mielőtt még bevonulna a rácsok mögé elvállal egy feladatot, fel kell derítenie egy több évtizede történt esetet. A férfi segítségére siet egy leszbi hacker is, együtt próbálják kideríteni, mi történhetett a régen eltűnt lánnyal.

takerposzter3Plakát már látható a Takers című filmről, mely egy rablócsapatról szól, akik mindig ügyesen és nyom nélkül rámolják ki a bankokat. A banda még egy utolsó melót szeretne véghezvinni, amivel több pénzt szakítanának és ezzel már nyugdíjba is tudnának vonulni. A produkcióhoz sikerült megnyerni Paul Walkert,  Matt Dillont és Hayden Christensent is, a plakáton ugyan nem szerepel, de Zoe Saldana is játszik a műben. Az akció-thrillert John Luessenhop rendezte, aki először és utoljára 10 éve készített filmet, A fogoly (Lockdown) drámát.

Pancser police
címen fog a mozikba kerülni az akció-vígjáték, amelyben Will Ferrell és Mark Wahlberg két aktatologató rendőrt formál meg, de nem akarják életük végééig ezt csinálni, be akarják bizonyítani, hogy többre képesek. Hamarosan kiderül, hogy a páros mennyire állja meg helyét a vásznakon, mennyire fognak összeilleni.

A decemberben mozikba kerülő Üvegtigris 3. női főszereplő egyike Szabó Erika, azaz Tilda a Barátok köztből, a másik pedig Pikali Gerda aki sok hírességnek is kölcsönzi hangját, pl. Halle Berry, és ismerős lehet még a Papírkutyákból is. A harmadik hölgy pedig Ruttkay Laura, aki a Magyar Színház társulatának tagja, és szerepelt Jancsó MIklós Utolsó vacsora című filmjében. Rudolf Péter főszereplő-rendező és a régi tagok mellett még látható lesz Kamarás Iván, Hirtling István és Tóth Auguszta is.
 
2010. Emmy díjkiosztó - jelöltek
2010. július 09. péntek, 12:08
The-Pacific-tv-3A legtöbb jelölést a The Pacific című háborús dráma kapta, de a  Glee, Mad Man, The Good Wife sem maradt el az élmezőnytől. Az Emmy-díj (Emmy Award) az amerikai televíziós produkciók számára kiosztott díj. Az első Emmy-díjat 1949. január 25-én adták át. A televíziós produkciók Oscar-díjának  is szokták nevezni, rangját tekintve, a harmadik legfontosabb filmes kitüntetésnek számít. Jelöltek részletezve alább:

Bővebben...
 
Bulvárkoktél...
2010. július 07. szerda, 13:54
robreesRobert Pattinson, Christoph Waltz és Reese Witherspoon a főszereplője a  Vizet az elefántnak (Water for elephants) című, Sara Gruen megjelent regényén alapulú drámának, mely Richard LaGravenese  forgatókönyve alapján Francis Lawrence rendezésében készül a Fox 2000 égisze alatt.  A könyv hivatalos tartalma: Bár nem szívesen beszél emlékeiről, ezek makacsul megülik a kilencvenegynéhány éves Jacob Jankowski elméjét. Emlékek saját fiatalkoráról, amikor a sors egy roskatag vonatra vetette, melyen a Benzini testvérek világhíres cirkusza bolyongott Amerikában. Emlékek egy olyan világról, amelyet szörnyszülöttek és bohócok népesítettek be, amely tele volt csodákkal, dühvel, szenvedéssel és szenvedéllyel; egy világról, amelynek megvannak a maga logikátlan szabályai, sajátos életformája, s ahol a halál is a maga módján kopogtat. A cirkusz világa ez, amely Jacob Jankowski számára egyszerre jelentett megváltást és pokoljárást. Jacob azért került be ebbe a világba, mert elhagyta a szerencséje. Árván és egyetlen garas nélkül nem tudta, mihez kezdjen, mígnem rá nem talált erre a gőzerővel hajtott „bolondok hajójára” a nagy gazdasági világválság idején.

Jude Law az Empire magazinnak adott nyilatkozatában elárulta, hogy októbertől forog a Sherlock Holmes 2. A folytatást 2011 december 16-án küldik az amerikai mozikba, szintén Guy Ritchie rendezésében.
Lindsay Lohanre rájár a rúd, habár ő keresi a bajt az tény. A fiatal színésznő egyre inkább züllött életétől hangos a bulvársajtó és nem színészi teljesítményéről, annak ellenére, hogy a legutóbbi bírósági tárgyaláson remekül előadta jókislány szerepét. Az történt ugyanis, hogy több alkohol hatása alatti vezetés, drogozás után, most elítélte a bíróság, és 90 napos börtönbüntetést kapott, majd egy kis alkohol-drogelvonót is kiszabtak rá. Azonban a fiatal lány bűnbánóan kérte a bírót, oldozza fel ez alól a büntetés alól, sikertelenül. Aggódnia viszont nem kell, hisz ugyanabba a fogdába zárják, ahol egy napot csücsült Paris Hilton is, így méltán feltételezhetjük, ő sem fog 24 óránál többet rácsok mögött csücsülni.
Bővebben...
 
Nyárcsalogató Hírsoroló...
2010. június 26. szombat, 14:19
sejtcsert_tmads2Jennifer Aniston és Jason Bateman a Sejtcserés támadás főszereplői, amely egy nem szokványos vígjáték Kassie, egy okos, vidám, szingli lány, aki a kissé idegbajos legjobb barátja, Wally határozott ellenvetésének eleget nem téve végképp úgy dönt, itt az ideje egy babának, még akkor is, ha ezt saját magának kell is megoldania, így igénybeveszi egy sármos „önkéntes” spermadonor apró kis segítségét (Patrik Wilson). Első hangzásra majdnem azt hihetnénk, hogy ez a film egy másik Jennifer, mégpedig Lopez június eleji filmjének egy utánzata, de mégsem... Felhőtlen szórakozás A család kicsi kincse és a Juno alkotóitól.
Bemutató: 2010. augusztus 19.


varazslotanonc_B1_joJerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) produceri felügyelete mellett készült a The Sorcerer's Apprentice (A varázslótanonc) című fantasy film. Balthazar Blake (Nicolas Cage) egy mestermágus, aki napjaink Manhattanjében él, és próbálja megvédeni a várost nemezise, az Alfred Molina által alakított Maxim Horvath ellen. Balthazarnak segítségre lesz szüksége, és ezért tanítványának fogadja Dave Stutler-t (Jay Baruchel), egy átlagos fiút, aki természetesen rejtett erőkkel bír. Nicolas Cage nagyon nyomul a mozipiacon, miután legatyásodott anyagilag az elmúlt egy évben...



priestAz Entertainment Weekly nyilvánosságra hozta az első képet a Priest címmel mozikba kerülő fantasy-thrilleréből, ami Scott Stewart rendezésében és Paul Bettany főszereplésével készül – akárcsak a Légió. Bettany egy vámpír-vadász szerzetest fog alakítani a filmben, ami egy olyan világban játszódik, ahol a vámpírokat rezervátumokban tartják fogva.  A készítők azt mondják, ez félelmetesebb, borzongatóbb és izgalmasabb lesz, mint az Alkonyat vagy bármi ami manapság látható a mozikban. A film 2011. május 12-án kerül a mozikba, Paul Bettany-n kívűl Cam Gigandet, Maggie Q, Karl Urban, Lily Collins, Stephen Moyer, Mädchen Amick és Christopher Plummer is játszik benne.
 
A Fockers Family harmadszorra, előzetessel!
2010. június 26. szombat, 09:32
littlefockers1A Universal Pictures december 22-én kezdi vetíteni az amerikai mozikban az Apádra és a Vejedre ütök folytatását, mely a Little Fockers címet kapta. A produkció Larry Stuckey, John Hamburg és Victoria Strouse forgatókönyve alapján Paul Weitz rendezésében készült. A főbb karakterek visszatérnek, tehát Robert De Niro, Ben Stiller, Owen Wilson, Blythe Danner, Teri Polo és Barbra Streisand is látható lesz, plussz a harmadik részhez Jessica Alba, Laura Dern és Harvey Keitel csatlakozott. ELŐZETESHEZ KATT IDE!
Bővebben...
 
Júniusvégi Hírcsokor...
2010. június 22. kedd, 13:33
eclipsejun30Csupán négy nap alatt már közel tízezer jegy kelt el elővételben az Alkonyat Napfogyatkozásra! Aki az első hétvégén szeretné megnézni a filmet érdemes mielőbb beszereznie a jegyét, mert már most biztos a telt ház az egész hétvégére!" ez olvasható a Fórum Hungary twitterén!
Szintén a Twitternek köszönhető az a hír is, melyben azt olvashatjuk, Amanda Bynes amerikai mozi és tévé tinisztár nem folytatja tovább a színészi karrierjét, így 24 évesen abbahagyja a filmezést. „Színésznőnek lenni nem olyan vidám dolog, mint amilyennek látszik. Ha már nem szeretek valamit csinálni, akkor abbahagyom. Már nem szeretek játszani, tehát nem fogok többet. Tudom, hogy a 24 éves kor még nagyon korai visszavonulni. ” – írta a Twitteren. Amandát egyébként a Hajlakk című 2007-es filmben láthattuk utoljára, de leghíresebb szerepe a Miről álmodik a lány főszerepe, melyben apját Colin Firth játszotta.
Megkezdődött a Rob Marshall által rendezett A Karib-tenger kalózai 4 - Ismeretlen vizeken forgatása Hawaiion. Miután Hawaiion végeznek, Londonban és Los Angelesben folytatják majd a forgatást, ahol a stúdiófelvételek készülnek. A Disney a forgatás megkezdése alkalmából kiadott egy sajtóközleményt, amelyben elárulják a sztori lényegét, amelyről eddig csak annyit hoztak nyilvánosságra, hogy az ifjúság forrása körül bonyolódik majd. Kiderül, hogy Penélope Cruz figurája fontos szerepet játszott Jack Sparrow (Johnny Depp) múltjában, és amikor újra felbukkan Sparrow életében, a kalóz nem tudja eldönteni, hogy a nő valóban érzelmeket táplál-e iránta vagy csak ki akarja használni, hogy eljusson az ifjúság forrásához. Cruz figurája kényszeríti Sparrow-t, hogy felszálljon Blackbeard Anna királynő bosszúja nevű hajójára, ahol "egy olyan kaland veszi kezdetét, amelynek során Sparrow azt se tudja, kitől tartson jobban, Blackbeardtől vagy a múltjából felbukkant nőtől". A szereposztás: Barbossa kapitány szerepében visszatér Geoffrey Rush, a francia Astrid Berges-Frisbey pedig egy titokzatos szirént alakít -, de Gemma Ward is jelen lesz a szereplők között. A Karib-tenger kalózai 4 itthon 2011. május 19-én (egy nappal az amerikai premier előtt) kerül a mozikba, talán mondanunk sem kell, hogy 3D-ben is. Addig is a film Facebook oldalán követhető a projekt alakulása.
 
MoziBulvár-fröccs
2010. június 20. vasárnap, 09:31
rachelchanningRachel McAdams és Channing Tatum lesznek a főszereplői a Spyglass romantikus vígjátékának, a The Vow-nak, amely Michael Sucsy rendezésében valósul majd meg. A forgatókönyvet Michael Sucsy, Abby Kohn és Marc Silverstein írták, a filmre 2012 előtt nem nagyon számíthatunk. Nyolc év után Harrison Ford végre elvette barátnőjét, Calista Flockhartot. A pár még 2002-ben találkozott a Golden Globe gálán. Harrison tavaly, Valentin napon jegyezte el kedvesét. Kedden házasodtak össze Új-Mexikóban, Santa Fe-ben, a kormányzó dombon álló kastélyában. Ford Santa Fe-ben jelenleg is forgatja a Cowboys and Alienns című filmjét. Az esküvőn a pár tanúja nem más volt, mint a barát és kormányzó, Bill Richardson és neje. A pár közös fia, a 9 éves Liam is részt vett a ceremónián. Őt még 2001-ben fogadta örökben Calista, 2002 óta Forddal közösen nevelik a kisfiút.

Hétfőn kezdődik az Üvegtigris harmadik részének forgatása, melynek nem csak konkrét története, de egy új főszereplője is lesz. A forgatás előreláthatólag 34 napig tart, s a megszokott szereplőgárdához, ezúttal Kamarás Iván is csatlakozik, aki a forgatás miatt érkezik haza Los Angeles-ből. Az Üvegtigris 3. a tervek szerint december 16-án kerül a mozikba.

A Los Angeles Times információja szerint, akár már jövő év januárjában megkezdődhet a Titánok harca folytatásának forgatása. Az idén áprilisban bemutatott fantasy következő részének direktora Jonathan Liebesman lenne, aki a francia Louis Leterrier-t váltaná a rendezői székben. A titánok harca mindössze két hónap alatt közel 500 millió dolláros bevételt ért el világszerte ezért nem csoda, ha a Warner Bros és a Legendary Pictures a Guy Ritchie-féle Sherlock Holmes-hoz hasonlóan, ezúttal is minél előbb szeretnék folytatni a sikerszériát. Bennfentesek szerint, fontos szempont még, hogy a főszereplő Sam Worthington is mielőbb leszerződjön a folytatásra, ugyanis a fiatal színész az év második felében már ismét James Cameron-nal dolgozik, az Avatar folytatásán. A titánok harca 2. rögtön 3D-ben forog majd, nem pedig utómunka során teszik láthatóvá a speciális effekteket, ahogy az az első résznél történt, viszont arról egyelőre nem érkezett hír, hogy a túlélő karakterek közül mindegyik szereplő, például Liam Neeson, vagy Ralph Fiennes karaktere, visszatér-e majd a folytatásban.

Miután a készítőknek sikerült megszerezni a Sikoly 4-hez Neve Campbellt, Courtney Coxot és David Arquettet hozzáláttak megkeresni a megfelelő mellékszereplőket. Nem is oly rég kiderült, hogy Marielle Jaffe-val és Anthony Andersonnal egészült ki az amúgy már eléggé népes szereplőgárda. Arról nem esett szó, hogy kit fognak játszani, de valószínű, hogy Anderson egy nyomozót testesít meg, a többségük pedig elhalálozik a játékidő alatt. Jaffe eddig csak egy filmben volt látható, a Percy Jacksonban tűnt fel. Emma Roberts Campbell karakterének a hősies unokahúgát játssza, aki nem csak erős és okos, de még szexi is. Hayden Panettiere Roberts legjobb barátnőjét alakítja, aki hatalmas filmrajongó, Rory Culkin pedig Robertsnek csapja a szelet a film alatt (vagy ameddig életben van). Lake Bell egyenruhát viselhet, ugyanis rendőrtisztet alakít, aki már régóta ismeri Sidneyt (Campbell). Nico Tortoella egy csendes, de jóképű gimis srácot formál meg, Lauren Graham Roberts édesanyja lesz.

Jól rajtolt a Toy Story 3 a tengerentúlon. A bemutató első napján már 41 millió dollár bevételt hozott az amerikai mozikban. A Jonah Hex képregény-adaptáció viszont megbukott, hiszen az első nap összbevétele 2 millió dollárt sem érte el.
 
Mozifröccs...
2010. június 11. péntek, 11:04
jasonstathampletyoBourne visszatér: Úgy hírlik, hogy a Bourne-filmek folytatásáról egyezkednek a készítők. Matt Damon és Paul Greengrass még nem döntötte el, hogy részt vesznek-e a negyedik részben, de annyit már tudni lehet, hogy Tony Gilroy írja a The Bourne Legacy című rész forgatókönyvét, mely az első három rész előzménye lesz. Az Universal stúdió 2012-re tervezi a film piacra dobását. Egy 10 éven át tartó sorozat után sokmillió néző várná, hogy legyen mozifilm a kedvencek főszereplésével. A Jóbarátok című sorozat befejezése után sokan mondogatták, hogy hamarosan nekilátnak a mozifilmnek is, de úgy tűnik, ez már sosem valósul meg. Courtney Cox aki Monica szerepét játszotta, azt nyilatkozta, hogy nem valószínű a film megalkotása, miután szemben a Szex és New York sorozat helyszínével, itt mindig egy adott szobában, adott díszletek között kellene eljátszani a 2 órás filmet, ami túl unalmas lenne. Jean-Claude Van Damme az akciósztár egy jó ideje eltűnt fejrúgásaival együtt a feledés homályában, azoban most visszatér! Rossz hír, hogy csak hangügyileg, ugyanis ő kölcsönzi hangját az egyik szereplőnek az új Kung Fu Panda filmben. A Kung Fu Panda: The Kaboom of Doom hazai bemutatója 2011. júniusában lesz. A Másnaposok fergeteges vígjáték 2011. május 26-án ismét megnevetteti a közönséget. Ami biztos, hogy a régi teljes csapat együtt játszik a folytatásban, így Bradley Cooper, és Mike Tyson is. ÉS végül a kemény legények... Sylvester Stallone összeverbuválta Hollywood keménykötésű legényeit, és megrendezte a The Expendables című akciófilmet. Augusztus 13-tól látható a mozikban Sly, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Mickey Rourke, és még sokan mások...
 
2010 MTV Movie Awards
2010. június 07. hétfő, 12:54
kristenstewart2010Június 6-án átadták a Music Television zenei csatorna filmes díjait, a 2010 MTV Movie Awards-ot. A legnagyobb sikert, ahogy az várható is volt, az Alkonyat - Újhold könyvelhette el, mivel 4 díjat is bezsebelt magának. Legjobb film, Legjobb csók, Legjobb színész, és Legjobb színésznő kategóriákban. Az abszolút szupersztár címet pedig Robert Pattinson vihette haza. Az est másik sztárja Sandra Bullock volt, akit nem nagyon  lehetett látni nyilvánosság előtt az utóbbi hónapokban, miután az év elején nem sokkal az Oscar gála után kiderült, férje enyhén szólva végigtarolt az összes létező tetovált hölgyeményen Amerikában. Mindezek ellenére, Sandra vállalta egyedül az örökbefogadást, és a tegnap esti gálán már boldogan lépett színpadra. Nos, Bullockot a közönség állva tapsolva fogadta, akinek az MTV Generation Award nevű díjat nyújtották át, mely az MTV életműdíja. Érdekesség, hogy ezt a díjat eddig csak férfiak kapták, így ő az első női kitűntetett.
ÉS íme a győztesek:
Bővebben...
 
Bulvárfröccs...
2010. június 02. szerda, 13:11
charliesheenpletykaCharlie Sheen dutyiba kerül, méghozzá 30 nap erejéig. Az történt ugyanis, hogy tavaly karácsonykor késsel nekiment feleségének /Brooke Mueller/, aki sírva hívta a rendőrséget segítségül. A bíróság előtt bűnösnek vallotta magát napjaink egyik legjobban kereső tévészínésze, így hamarosan dutyiba kerül a Két pasi meg egy kicsi sztárja. Hugh Laurie nyitott arra, hogy a hetedik évadon túl is folytassa a  Dr. House-t, de ez majd később fog eldőlni. Hétfő reggel egy férfi próbált betörni Guy Ritchie Salisbury (Egyesült Királyság) mellett lévő házába. Balszerencséjére, éppen munkások dolgoztak Ritchie házában, akik meghallották a betörőt, elkapták, majd átadták őt a rendőrségnek.  Tarolt a hazai mozikban a Szex és New York második része, 69 143-an látták a hétvégén a nagyvárosból sivatagba keveredő táskafüggő negyveneseket. Ez nemcsak a Vasember 2. és a Robin Hood startjánál lett jobb, de 3000-rel az első rész nyitó hétvégéjét is előzte. A külföldi kritikusok lehúzták, és mi sem voltunk különösebben oda a New York helyett Abu Dzabiban játszódó Szex és New York 2-ért, a film mégis 69 143 nézővel lett első a hazai toplistán. Ez nemcsak az idei blockbustereknél erősebb start (a Perzsia hercege 55 ezer nézővel a Vasember 2. 42 ezerrel, a Robin Hood 39 ezerrel nyitott), de jobb a 2008-as első résznél is, amit akkor 65 921-en láttak a négynapos hétvégén. A csúcstartó még mindig az Avatar a 97 ezres első hétvégéjével. Naveen Andrews alias Sayid Jarrah a LOST-ból különvált élettársától, a 21 évvel idősebb Barbara Hersheytől. A páros már egyszer szakított, mikor kiderült Andrews félrelépése, melyből egy kisbaba is született. A hírt csak most fedték fel, a LOST finálé után, miközben már fél éve külön utakon járnak mindketten.
 
2011-ben mozikban a Sikoly 4
2010. június 01. kedd, 13:39
scream4folytMint arról már hírt adtunk, készül a Sikoly negyedik része. Most már az is biztosan tudható, hogy az új főszereplő, Emma Roberts lesz. Ő játsza Neve Campbell /az előző részek főszereplője/ unokahúgát, így esélyes, hogy újabb trilógiát hoznak össze, most éppen Robertsre alapozva. Először Ashley Greene /Alkonyat/ jött szóba, mint esélyes, azonban elfoglaltságai miatt nem tudta vállalni. A 19 éves Emma édesapja Eric Roberts, nagynénje pedig Julia Roberts. Emmát legutóbb a Valentin Nap című vígjátékban láthatták a nézők. A Sikoly negyedik részét ismét Wes Craven rendezi, és Kevin Williamson kapta a forgatókönyvírás lehetőségét. A filmet most júniusban kezdik forgatni Michiganben. Neve Campbell, Courteney Cox, és David Arquette mindhárman részt vesznek a negyedik részben, mint 'régi motorosok'. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Box-Office: Újból élen a Shrek vége
2010. május 31. hétfő, 12:01
perzsiahercegeboxNem jöttek be a várva várt számok ezen a hétvégén box-office-t tekintve, hiszen a reklámilag erősen beharangozott Perzsia hercege és a Szex és New York 2 sem tudott az élre tornázni, a befektett hatalmas pénzek ellenére sem. Aki látta a new yorki hölgyek eseménytelen második részét, azok nem is csodálkoznak ezen a tényen. Kritikánk olvasható oldalunkon, melyet megerősít az IMDB pontozása is, csupán 3,8/10 pontot kapott világszerte a szexi csajok folytatása. A Perzsia hercege, /IMDB vélemények 6,9/10-re értékelték/ Jake Gyllenhaal borostás pofija sem tudta beinvitálni mozikba a nagy tömeget, habár ez a hétvége egy nappal hosszabb a tengerentúlon, így még várható esetleges változás számok tekintetében. Nos, az első helyen a zöld Ogre, immár második hete, aminek valószínűleg az is lehet az oka, hogy a '2010-es trend' 3 dimenziós látványra voltak a legtöbben kíváncsiak. Legnagyobb bukás, továbbra is a Robin Hood, Russell Crowe-val az élen, melyet a régebb óta látható Vasember 2 is megvert bevételi szempontból. Ide kattintva számokban is látható a hétvégi 'Box-Office From USA'...
Bővebben...
 
Elhunyt Dennis Hopper
2010. május 30. vasárnap, 07:21
dennishopperdied74 éves korában kaliforniai otthonában meghalt Dennis Hopper. A színész-rendező hosszabb ideje prosztatarákban szenvedett. Leghíresebb munkája a 60-évek egyik legnagyobb filmje, a Szelíd motorosok, melyben nem csak az egyik főszerepet játszotta, hanem a film rendezője is volt egyben. Hopper legutolsó nyilvános elismerése márciusban volt, mikor a Hollywood Sétány Csillagát kapta, mely eseményen az egész család jelen volt a beteg színésszel. Élete további részében nem nagyon találták meg a nagy szerepek, mivel erőteljesen alkohol és drogfüggő volt. Oscar-díjat sosem nyert, bár kétszer is jelölték: először a Szelíd motorosok forgatókönyvéért, aztán 1987-ben a legjobb férfi mellékszereplő kategóriában A legjobb dobás című sportdrámáért. Két rendezése is részt vett a cannes-i filmfesztivál versenyében, a  Szelíd motorosok, amely elnyerte a legjobb első film díját, és az 1980-as Out of the Blue. Olyan nevekkel dolgozott együtt élete során, mint Jack Nicholson, Ben Kingsley, Robert Duvall, Sean Penn, Marlon Brando, Coppola és Tarantino.
 
Ragadozók - Újabb előzetes!
2010. május 28. péntek, 20:06
Predators_0528De rusnya egy féreg vagy te!” Arnold Schwarzenegger aranyköpése időközben szállóigévé vált, s erősítette tovább az osztrák származású izomkolosszus mindenen és mindenkin átcsörtető nimbuszát. Megállapításának Ragadozója - mármint a rusnya féreg - gyaníthatóan színészi karriert futott be, s hisz néhány perccel később - hogy úgy mondjam, több darabban látták.
2010-ben Adrien Brody kapta a kihívás szívdobogtató izgalmát: cipőfűző vastagságú izmaival úgy kéne domborítania a filmvásznon, mint egy kiköpött keménylegény.  A színész meg is tett mindent. A tömény spenótkúra pár kiló bicepszet faragott nyúlbéla testére. A Predators (Ragadozók) persze nem csak azért lett várós, miként deltázik a csávesz. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, mire is jut az űrbéli gyilkos faj történetével távolban ténykedő hazánkfia, Antal Nimród. Reméljük, világhírre, amiben segítségére lehet a brutálképű szereposztás. Laurence Fishburne és  Danny Trejo láthattak már pár vödör művért, nem futnak anyuci szoknyája alá, ha balhét kopog a környéken. Nekem mégsem az elébb említett uraságok hozták meg a tömény érdeklődést, hanem a Mombasa szerepében tündöklő színész. Aki első rohamra kicsicsergi a  Mahershalalhashbaz Ali nevet, megérdemel egy fütyülős nyalókát. A film történetéről nem írnék, betéve tudjuk már. A trailer beszédesebb lehet minden kotogásnál, akinek még nem volt meg a legújabb, most legyen. Magyar bemutató: augusztus 19. Predators - a hajtóvadászat elkezdődik.
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1