Oldalainkat 46 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
A turista - Az előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 16. csütörtök, 15:50
Tourist_2C-The-0916Frank Taylor Európában turistaként rontja a levegőt, ahol megismerkedik egy gyönyörű nővel, Elisével. Eleinte olyasmik történnek, amire mindannyian számítunk. Angelina Jolie csókos csőrén tíz tonna rúzs vöröslik, vékonyabb a diétázó szalmaszálnál. Johnny Depp pedig rendesen belehabarodik. Aztán meg olyasmik jönnek, amire várunk. A két nagyágyú tündöklése mellett Paul Bettany várhatóan zongoracipelő. Az akció-thriller rendezője Florian Henckel von Donnersmarck, amennyiben érdekel valakit. Amerikai bemutató: december 10. Sokan izgulunk már. Brad Pitt talán kevésbé.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 23. csütörtök, 16:37
Bővebben...
 
Hereafter - Matt Damon, a szellemekkel suttogó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 14. kedd, 15:43
Hereafter-0914Három ember története, akik szanaszét bóklásznak világunkban, de így, vagy úgy, megérinti őket a halál szele. Az összekötő kapocs közöttük nem más, mint Matt Damon. Egyszerű melósként teszi dolgát, s ha elkapja az öt perc, szellemeket lát. Természetfeletti thriller a javából, amikkel mostanság teli a padlás. Hogy mégis várom árgus szemekkel, kizárólag rendezőjének köszönhető. Clint Eastwood papi új filmje a Hereafter, bizony. Majdnem Herefatert írtam. Kac. Az öreg agya ezúttal túlvilág ügyileg sistereg! Amerikai bemutató: október 22. Félve írom dátumát, megtapasztaltuk, az IMDb-én manapság sűrű vendég a kábítás. Az előzetes első felén nem elaludni! Várjuk.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 19:54
Bővebben...
 
Box Office: Nem túlvilágra, csúcsra jutott a Kaptár! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 13. hétfő, 16:14
Box_Office_0913Sok régi motoros között friss husi vitte el a pálmát. Kevésbé rébuszokban gügyögve, ezen a héten említést érdemlő premier nem akadt. Így teljesen "váratlanul" ért bennünket egyedüli újdonságként, hogy Milla Jovovich, sorrendben negyedik zombis agyatlansága lett a „némbervan”. Méhészek bizonyára egymás karjaiba omlanak, amikor ország-világnak eltrombitáljuk heti listavezetőnket. Igen, A Kaptár: Túlvilág lett befutó, mertünk volna rá fogadni. Összesen 27,7 millió dollár lett hétvégi amerikai bevétele, legmagasabb a zombik, kontra Alice cirkuszban. A Kaptár mozik közül azonban legmagasabb (60 millió) gyártási költséggel ugrott a világvégének. Rápakolt egy lapáttal a 3D-is, szóval ennek fényében ujjongjunk. Az igazi megmérettetés majd jövő héten, éber szemekkel figyeljük a bevételi mutatókat. Ötödik részre pedig mérget vennénk. A filmről alkotott vélemények egyébként erősen megoszlanak, e sorok írójaként töredelmesen beismerem, nem lopta be magát szívembe. A többi filmet kivételesen hanyagoljuk, két okból. Egyrészt semmi lényegi változás az előző hetekhez képest, másrészt elkezdtük gyűjteni az aprópénzt. Zombik ellen jól jöhet…
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 15:35
Bővebben...
 
Priest - Pap vs. vámpírok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 10. péntek, 15:35
priest_xlgScott Stewart rendező és Paul Bettany közös csúfsága, a Légió felejtősen elhasalt a világvége erőltetésében. Angyalok buktak, helyettük a jövőben vámpírok rendetlenkednek. Bonyodalomként némi háborúskodás emberek és vérszívók között. Épp a szokásos vesztésre állunk, menedékeink erődszerű városok. Egyik ilyen településen tengeti napjait a Lelkész (Bettany). Kemény a csávó és marhára berág vámpír barátainkra, amikor unokahúgát ellopják azok a rusnya teremtmények. Szomorú történet ez. Vidámságra legfeljebb a körítés adhat okot. Az immáron hivatalos előzetest bámulva, beleadtak apait-anyait, és még Bettany is jól mulat-mutat a homlokára maszatolt kereszttel. Bemutató - tervek szerint -  2011 májusában. Addig még pár vámpír otthagyja a fogát.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 16. csütörtök, 19:14
Bővebben...
 
Monsters - Szörnyek karanténban! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 05. vasárnap, 08:02
monsters_ver2Hat évvel ezelőtt egy NASA űrszonda pottyant le, valahol Közép-Amerikában, fedélzetén életre utaló jelekkel. Hamarosan galiba, hisz az idegen pajtik a szaporodás útjára léptek. Öröm az ürömben, hogy épp arra jár az amerikai és a mexikói hadsereg, logikus lépésként karantén. Persze, mindig akadnak nyughatatlanok, akik a fertőzött területen ketetve evickélnek a biztonságot jelentő…hová is? Találat! Amerika most is nyugis hely. Mindez dokumentarista beütéssel. Monsters. District 9 pepitában?  Előzetes, poszterek, valamint gázálarc. Mozis kezdés - a biztonságos zónában - október 29.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 14. kedd, 15:49
Bővebben...
 
Mozipremierek - szeptember 2. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 02. csütörtök, 16:03
mozipremierek_0902A karate kölyök - Torrentlovagok rég elfelejtették. Csacsogtunk is róla, repeta itt. Jackie Chan Smith kölköt oktatja némi cséphadarásra.  Remake biza, kissé megkésve.
Charlie St. Cloud halála és élete - Erről mit kell tudni? Temető lamour?
Baaria - Bbang! Előzetesével megvettek. Szép és ígéretes - hazafelé menet lehet éltetni.
Mese a szerelemről - És arról, miként lehet elaludni. Roppant izgi.

További vizuálés adalék mozis ügyekben a mozipremierek szekciónál.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 07. kedd, 19:22
 
Az amerikai - Sármos legény nagy pisztollyal jár... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 01. szerda, 15:54
americanSok-sok millió nő gondolja úgy, George Clooney gatyájában lapul a fölkerekség legformásabb hátsója. Hm. Vitát ne nyissunk a nemes testrész fölött, abban azonban egyet érhetünk, a fickó rendesen jóképű. Magára aggatott szívtipró imidzsével múlatja szorgos napjait. Valami pletykalapban olvastam, hogy azért nem minden fenékig tejföl a színész életében, például az ágyban szépen bénázik, pénteken is képes csütörtököt mondani. Kapuzárási pánik? De mondhatni úgy is, tipikus bérgyilkos betegsége van. Clooney ugyanis rafinált halálosztóként teszi a szépet. Persze, akadnak problémák. Veszélyes szakma, izé, épp ezért pucolni kényszerül. Hová is? Természetesen egy festői szépségű olasz kisvárosba. Itt, e piszlicsáré helyen vár rá utolsó feladata, meg a gyönyörű nő. És talán még az a fránya puska is elsül… Szolgáljon a film előzetese bizonyítékul? Magyar premier: október 28.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 10. péntek, 15:40
Bővebben...
 
Box Office: Listavezető Ördögűzés! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 30. hétfő, 16:01
Box_Office_augusztus_30A gyors meggazdagodás receptje ördöngösen egyszerű. Alacsony költségvetésből leforgatni valami filmecskét. Legyen témaként horror, címként pedig túlvilági kópé, mondjuk az ördög. Nem árt, ha a mókának némi előélete van, pár ördögűzős gyöngyszem és több moslék produkció listánkon. Hasonlóképp járhatott el Eli Roth. A mindössze 1,8 millió dolláros apróból készült mozija, Az utolsó ördögűzés lett a hétvége legnagyobb sikere. Csupa ismeretlen színész főszereplésével készült riogatás bemelegítésként 21,3 millió ropogós dollárt hozott a konyhára, és 2874 moziban vetítik a tengerentúlon. Majd tizenkétszeres nyereség, mindössze egy hétvégén! Derék munka, hátba paskolás!

Képzeletbeli dobogónk második fokán néhány „bizalomgerjesztő” csávó ballagási csoportképe látható. Mellesleg a Takers sem panaszkodhat. Költségvetése visszajött, mostantól minden moziba tévedő a nyereséget gyarapítja. Savanyú képként csak megjegyezzük, hogy ennyi ismertség - Hayden Christensen, Matt Dillon, Zoe Saldana, vagy éppen Paul Walker - indíthatott volna sikeresebben is.

Harmadikként bunyóapócák. Sylvester Stallone filmje kellemes csalódás, és a hírek szerint agyalnak már folytatáson! A The Expendables rendesen keménykedik, jól értesültek szerint Ágyútöltelékek lesz a magyar címe.

Augusztus utolsó hétvégéjén visszatért legalább 812 amerikai mozi műsorára James Cameron nagyszabású környezetvédelmi Pocahontasa, az Avatar. Néhány jelenettel megtoldva, gondolván, besepernek még néhányszáz milcsit. Tudtuk, csóró gyerek ez a Cameron. Szigetre gyűjtesz öreg? Lista jön, sok-sok számmal:
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 05. vasárnap, 08:02
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1