Oldalainkat 50 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Filmhírek - röviden PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 18. vasárnap, 08:36
Transformers_3Már javában forgatják a Transformers 3-at. Azt tudjuk, hogy Megan Fox nagy pofája miatt páros lábbal röpült a produkcióból. Helyére szupermodell került.  Rosie Huntington-Whiteley szép is, meg fenekes is. Hogy Mikaela bőrében miként domborít, majd kiderül. A továbbnál egy fürdőrucis kép a spinéről, csakis a nagy melegre való tekintettel. Michael Bay ígérete szerint kevesebb robot, ám  annál elképesztőbb látvány várható. A történet feltehetően a kutyát sem érdekli. A chicagói forgatások végeztével a filmesek átruccannak Afrikába, elbóklásznak Moszkvába és Kínában is fognak jeleneteket készíteni. A filmben feltűnik John Malkovich is. Az öreg megszorulhatott...  Amerikai bemutató – a tervek szerint – 2011. július 1.
Módosítás dátuma: 2010. július 24. szombat, 23:10
Bővebben...
 
Devil - Ördög a liftben! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 16. péntek, 17:49
Devil_0716Hétvégén rajtol Amerikában az év talán legjobban várt filmje. Az Eredet hazai bemutatójáig nekünk egy hetet várnunk kell. Vazze! Ebből persze nincs világpremier! A mozijegyért közelharcot vívtam, pár kiosztott monokli a sorbanállás termése.  A franc, aki megeszi, avagy az ördög a részletekben lakozik. Ezzel a botcsinálta szófordulattal jutottunk a Devil című filmhez. Eredethez semmi köze. M. Night Shyamalanhoz inkább, agyából pattant az ötlet pici filmrendezéshez. Aztán léghajlítósan dobta a pakkot, így lettek rendezők a Dowdle tesók. Róluk annyit tudunk, lezavartak egy Karantént, mostani mozijukban pedig egy felvonó szolgáltat némi kékülési vágyat a klausztrofób érintetteknek. A történetről csupán annyit, hogy páran bennragadnak a liftben, egyikük maga az ördög. Szarvakat és kénköves poklot okádó rémségekkel nem találkozunk, némi sápítozással annál jobban. Kicsit lutri szagot áraszt az előzetese, de érdekes így elsőre. Még körömrágás is kisülhet belőle, de neccesség gyanúja is fennáll. Amerikai premier: szeptember 17. Trailer HD, kitt-katt.
Módosítás dátuma: 2010. július 19. hétfő, 15:56
Bővebben...
 
Box Office Július 9-11: Beragadtak a Ragadozók! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 12. hétfő, 16:46
despicable_meAmi már csak azért is potenciált lankasztó állapot, mert roppant kíváncsiak voltunk, mire is jut Antal Nimród a franchise feltámasztásával. Valamire biztosan, de az igazi elismerés még várat magára. Ennek ellenére hazánkfia hollywoodi karrierje szépen ível fölfelé, még akkor is, ha nyitóhétvégéjén a Predators csupán a harmadik helyezésig jutott. Ettől még nem tekinthető kudarcnak Adrien Brodyék erdőkerülése, nevezzük visszafogott sikernek.

De hát melyik film is mutatott fityiszt a heti kompániának? Nos, bele sem gondolnánk, ki lehet a pacák. Gru egy picit zizzent tudós, aki nem kisebb célt tűzött maga elé, mint a világ leigázását. Sorban találja ki az őrültebbnél-barmabb ötleteit, a végére már a Holdat is komoly veszély fenyegeti. Kráterekkel szaggatott égi kísérőnk azonban váratlan segítséget kap három kislány személyében… Mindez animációban és 3D-ben. A Gru legelső hétvégéjén 60 millió dollárral gazdagította készítőit, amivel gyakorlatilag vissza is termelte (69 millió) költségeit. Galád módon, itt szövegelünk tovább:
Módosítás dátuma: 2010. július 16. péntek, 17:54
Bővebben...
 
Box Office Július 2-4: Vakító Napfogyatkozás! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 05. hétfő, 16:25
Box_office_07051Amennyiben elkapna a totózás heve, az Alkonyat franchise soros szívfájdalmát fix egyesre venném. Tuti befutóra, mert kérem, akad széles-e világunkban olyan atyafi, aki nem vette biztosra a Napfogyatkozás hétvégi győzelmét? Ugye nem. Bár azt rebesgetik a verebek, a harmadik felvonás picit fogyaszthatóbbá sikeredett, azért az önfeledt visítozásról lemondanék. Lilla sikeresen túlélte, kritikája élvezetes olvasmány. A vérszegény vámpír csávó - a gatyáját levedlő bolhazsák - és a sápadt arcú mimóza szenvedgetése Amerikában egyszázhatvanegy milliót termelt mindjárt az első hétvégére. A földkerekség többi része ijedtében hozzágyűjtött további százmisit, nem semmi. Határ a csillagos ég!
Box_office_07052Amilyen kirobbanó siker a Napfogyatkozás, olyannyira botladozik M. Night Shyamalan filmje. Az utolsó léghajlítónál pedig bevetették a nehéztüzérséget. A rendező szakított addigi bálám szamara módjára merengő stílusával, suhogtak az effektek, nyomták a kalandokat és a zsongító igét, valamint bedobták korunk csodafegyverét, a 3D-t. Meg is kajolták páran, mégis visszafogottnak tűnik az amerikai 40 milliós hétvégi bevétel. Persze, nem jelent semmit, majd a jövő heti bevételi mutatók alapján kiderül, hogy mi borul. Egyébként láttam a filmet, hamarosan kotyogok róla. Addig csak annyit, szépen magam alá hajlítottam.
A Toy Story 3 nem pöcsöl. A teljes lóvé már vastagon négyszázmillió fölött jár.  Dögöljön meg a lovam, ha nem készül Játékháború 4. Adam Sandler nagyfiú lett, ami nem jelenti egyenes arányban filmjei javulását. Sokan herótot kapnak tőle, még többen éltetik. A Nagyfiúk villámléptekkel üldözi a dobogó legalsó fokát. Ezúttal épp lemaradt, majd legközelebb! Hasonló okosságok illenek Tom Cruise pajtira. A szcientológia ezerfogú sztárja nagyjából tíz filmből gyúrta össze habkönnyű akció vígjátékát. A Kéjjel-nappal teljesítménye a pénztáraknál felemás - finoman fogalmazva. Maradjunk a buktánál. Én a lekvárosat szeretem. Ti? Jackie Chan - csen. Szakállas poén, mégsem bírtam kihagyni. A karate kölyök kissé lopott sztori.  Na jó, levetkőzöm minden aljasságom és finom leszek. Remake, méghozzá a lazán nézhető fajtából. Amúgy semmi váratlant ne várjunk, rutinból felépített maszlag. Kidumáltuk errefelé, hogy konkrétumot is pofázzak.
Bevallom nőiesen, A szupercsapattól többet vártam. Tényleg. Alapból pengén műxik. Látvány és humor rendesen. Jó színészek keverik a kulimászt, de mégis elhasalt. A producerek már lilák az oxigén hiánytól, partra vetett halként tátognak. Meg a baráti szívgörcs, pénzeszsákoknál így szokás. Kritika erről a filmről is olvasható, csak bátran szidják íróját.

Még egy utolsó próbatétel, kedves Olvasó! Jönnek a számok, helyezések, egyebek. Melyik filmekre is tódultak a filmszínházakba amerikai barátaink, július első hétvégéjén. Inkább szabadba mennének, nem?
Módosítás dátuma: 2010. július 09. péntek, 21:06
Bővebben...
 
Harry Potter és a halál ereklyéi (1. rész) - Megjött az igazi thriller! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. június 29. kedd, 19:17
Harry_Potter_and_the_Deathly_Hallows_0629Már mindent tudunk. Harry Potter kalandjai a vége felé közelednek. A varázsló nebulók lassan felnőttek, a munkaköri alkalmasságként előírt mágia még sötétebb, hogy úgy mondjam, hullik a férgese. A könyveket mindenki olvasta - kivéve-e sorok íróját. De mielőtt hívők tömege sötét praktikákat szórna fejemre, elmondanám, mindkét leánygyermekem igazi Harry Potter őrült. Majdnem más szót írtam, jajj! Így én is betéve tudom, hogy ki, kicsoda, ki, nem csoda, mit kell tenni, ha mandragóra gyökér slágereket énekel, meg biztos van valami varázsa a villámmal homlokán bóklászó varázslótanoncnak. Ez tény. A befejező epizód könyve pedig olyan vastag, ha valakit oldalba törölnek vele, garantált bordatörés. Ebből pedig logikus a következtetés, vaskos könyv - dupla epizód. Emígyen a halál ereklyéi két felvonásban boldogítja a nagyérdeműt, idén és jövőre. Ennek örömére előkerült az első komoly thriller. Látványos jelenetetekkel és hatásos dallamokkal. Hölgyeim! Uraim! Varázspálcára! Méghozzá HD-ben! Magyar bemutató: november 18. Az őszi szellők Harry Pottert varázsolnak!
Módosítás dátuma: 2010. július 05. hétfő, 16:54
Bővebben...
 
Box Office Június 25-27: Tom Cruise vigyora lefagyott! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. június 28. hétfő, 16:13
Box_office_0628Van kérem minden: az idő homokján átgázoló perzsa herceg, Tom Cruise és Cameron Diaz által összehányt akciókomédia, a szokásos Adam Sandler féle blődség, vadnyugati western vudu, Jackie Chan karate gyerek képzése, és néhány Irakot megjárt A listás agytröszt marháskodása. Az igazi teltházakat mégis az animációs filmek vonzották. Július utolsó hetében két filmnek sikerült átugrania a kétszázmillás bevételi álmot, Shreknek és a Toy Story 3-nak. Íme a nyár két totális blockbustere! Kasszafúrásra fel!
A sikerre ítéltetett produkciók közül még mindig a Játékháború 3. epizódja vitte el a pálmát, már második alkalommal lett a „námbervan”.  A heti bemutatók közül a Nagyfiúk nyitott sikeresebben. Adam Sandler még mindig lökött, de hát ezért szeretjük, utáljuk. Egyperces néma felállással adózzunk a Kéjjel-nappal mérsékelt bukfence előtt, mert kezdetként azt a rongyos huszonpár milliót minek is lehet nevezni? Hm. Ennyinek. Tom Cruise, moziba csábító húzónévként, no meg ezerfogú mosolyként már kopásban. Mission Impossible 4 hogyan lesz ebből csocseszkám?
A hónap legnagyobb buktája sül a Jonah Hex képsoraiban. Pedig sztárok sora a stáblistán, de valami mégis bűzlik a kies vadnyugaton. Avagy már az amerikai néző sem lehet olyan hülye, hogy ilyen baromságokkal pénzt csaljanak tőle? Ha a Toy Story lett a „námbervan”, akkor a Jonah Hexben kóválygó Megan Fox kisasszony eccerűen csak „némbervan”.
Jöjjön a derékhad... A szupercsapat és A karate kölyök képezi az erős középmezőnyt. De... Amíg az A-Team bevételei kissé csalódást keltőek, addig Jackie Chanról és a Will Smith porontyról lehet harsonázni, hiszen közös mozijuk önmagához képest szépen muzsikáló családi bla-bla. Itt a vége, lepergett az Idő homokja, Perzsiában helyzet van. Ott járt Jerry Bruckheimer pénzcsináló uraság filmet csinálni. Dastan herceg körül mindig történik valami, példának okáért története lett az eddigi legsikeresebb játékfeldolgozás. Persze. Mondják a fanyalgók. Amikor a szint a Tomb Raider meg a Doom, akkor nem nehéz villogni. Kéne kattintani…
Módosítás dátuma: 2010. július 04. vasárnap, 09:51
Bővebben...
 
The Green Hornet - Csúcs a verda! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. június 23. szerda, 17:29
Green-Hornet-The-0623A képen látható járgány még csak alakulóban, ám a továbbra pöttyintve látható a kifejlett lódarázs teljes szépségében. Mielőtt spuriznánk sprayért, pánikra semmi ok, hisz filmről csacsogunk. Elöljáróban csupán annyit, hogy ismét szuperhős jelöltek a porondon. Élükön a gazdag csávó, mert mostanában így szokás. Szegénykém fenemód jó dolgában playboykodásra adta fejét, halmozza az élet örömeit. Ám apjának egy titokzatos baleset következtében roló le. Örege vadászmezökre költözése után a srác megismerkedik cégük egyik zsenijével, és közös egyetértésben a rendcsinálás rögös útjára lépnek. Los Angeles nehézfiúinak gatyája máris tele, amidőn meglátják a mindenféle csúcsketyerével felvértezett járművüket. Kavar a képben az örök mosoly titkárnője is, éles szeműek Cameron Diaz vigyorára bújhatnak párnáik alá. Bemutató még iszonyat messzeségben, valamikor jövő januárjában. A Zöld Lódarázs. Zümm-zümm, zimmezumm.
Módosítás dátuma: 2010. június 27. vasárnap, 19:28
Bővebben...
 
Box Office Június 18-20: Játékdiadal! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. június 21. hétfő, 16:00
Box_office_0621Menny és pokol! Amíg az egyik premier az egekbe menetelt, a másik a pokol sorsára jutott. Kissé konkrétabban fogalmazzunk! Ismét bebizonyosodott, hogy a Pixar fiai képtelenek hibázni. Soros blockbusterük, a Toy Story 3 rekordokat döntöget. A nyitó hétvégi 109 milliós bevétel minden bizonnyal óriási siker jelét vetíti előre. Woody, Buzz és a többi játék tehát tarolt, addig a másik újdonság terült. A Jonah Hex toronyház méretű pofára eséssel rondított - egyenest a nyolcadik helyre -, pedig bedobtak mindent. Western, vudu, ingyom-bingyom, valamint jó pár híresség mézesmadzagként. Mégis, a kutya nem volt kíváncsi Megan Fox bájaira, vagy Josh Brolin kráter szabdalta arcára. Egy szalma bábu elkélne segítségként, nem? Jackie Chan által pátyolgatott Jaden Smith bénázása még mindig biztos befutó. Ahogy mondani szokás, akkora verekedést csapnak A karate kölyökben, hogy nem látunk a fölkavart portól. Persze, az iménti megállapítás nem egészen fedi az igazságot, inkább mini monoklik osztásának esete forog fenn. Ettől még sikeres a film, Jackie apánkra rá fér pici vállveregetés. Ellenben A szupercsapat nyakán szorul a hurok. A franc se tudja miért, de amerikai szereplésük maga a csőd. Nemzetközikkel együtt is csak cirka 85 milla körül járnak a bevételek. Haszon eddig nuku, és ez biza kevés. De sebaj, srácok! Fel a fejjel, hisz olyan mozi nagyhatalmaknál még be sem mutatták filmeteket, mint például… Á… Őöö… Jah! Magyarország. Bolond vagy, te Szamár! Izé… Itt a vége, Shrek fuss el véle! Számok, költségek, helyezések. Katt.
Módosítás dátuma: 2010. június 23. szerda, 17:43
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

8. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1