Oldalainkat 30 vendég böngészi

BelépésFilm - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Unstoppable - A vonat megállíthatatlan! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 08. vasárnap, 08:22
unstoppable_2010Tony Scott új filmjében egy vonat megállíthatatlan száguldozásba kezd. Asszongyák, megtörtént esemény alapján. Denzel Washington bá és Chris Pine dóga, hogy tegyenek valamit az ügy érdekében. Jön hát a rendezőre jellemző logika, szereplőinek be nem dugul a szájuk. Ezúttal rádión pofázzák szét az agyukat, a vonat meg közben takarít. Akcióból persze nem lesz hiány, sőt, némi lelkizgetés vidítja a szomorú történéseket. Amerikai bemutató: november 12. Kedves utasaink! Gyorsvonat indul a halálba, kérjük a jegyeiket bemutatni! Trailer.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 15:24
Bővebben...
 
Piranha 3D - Dúrván korhatáros!!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 03. kedd, 17:11
piranha_3d_ver5Aszta paszta cipőpaszta! Volt némi hezitálás részemről, hogy az alábbi, közel tízperces videót kitegyük-e a széles nyilvánosságnak. Mert vér és borzalom rendesen található benne, no meg popóriszáló csajok, fedetlen keblekkel. Van némi aggodalmam a promócucc minőségével, be is ugrottak a régi szép idők, amikor rongyossá nézett vidaókazikról bámultunk valami agyonmásolt karate filmet. Ha még nem mondtam volna a Piranha 3D-ben sokkoló horrorjából került ki egy igazán vérre szomjazó cupák. Szigorúan korhatáros cucc, megtekintésénél vegyék figyelembe!!! Hamm!!!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 08. vasárnap, 08:26
Bővebben...
 
Box Office - Verhetetlen Eredet! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 02. hétfő, 17:45
Box_office_0802Ez eszperente kezdet lett, nem? Váltsunk... Már harmadik hete vezeti az amerikai toplistát az Eredet. Nincs benne semmi meglepő. Az év filmje, brutálisan jó. Galaktikus és szuper. Fokozhatnánk tovább a jelzőket, de minek? Ugyanakkor, ha megkukkantjuk Christopher Nolan remekbe szabott filmjével szembeni felhozatalt, nem is oly meglepő az első helyezése. Újdonságként a második lépcsőfokig kapaszkodott a Steve Carell, Paul Rudd, és Zach Galifianaki főszereplésével készült Gyógyegér vacsorára. Az egerek köztudottan nagy ellenségei a macskáknak, cirmoskáink meg a kutyákra csuklanak. A szerencsétlen nézők – már akit érdekelt a premier – pedig vonyítva menekültek a kutyák és macskák blablabla második borzalma elől. Az önmagán kísérletezni hajlandó olvasónak javaslom bemelegítésként az előzetes megtekintését – szerintem garantált a veszettség elleni védőoltás. Mindezt tetézzük 3D-be, és máris teljes a boldogságunk. Blökik és cicukák ötödikként rondítottak, hamar felejtjük, na. Sicc! Salt mami hajváltoztatós hadjárata héten a harmadik. Egyes utálatosak szerint Angelina Jolie már annyira sovány, hogy kirúgták, amikor papírnehezéknek jelentkezett. Amit nem láttunk, azt ne piszkáljuk, ezért illedelmesen jegyezzük meg, listánkon előkelő helyen a Gru, a kimondhatatlanul hosszú című Charlie St. Cloud élete és halála a hatodik, és ne feledjük ott a Toy Story 3 is!  Adam Sandler bandájának vérciki produkciója a Nagyfiúk. Érdekességként elmondanám, arra az előadásra, amelyikre odavitt a rossebb, a nézőtéren az összes nagyfiú olyan képet vágott, mint aki savanyú káposztát evett sósavval, míg a kisfiúk visítozva röhögcséltek. Valakiknél elmentek otthonról. Nicolas Cage frizuráját nem csak a szél fújja, gazdája is turkálja bőszen. A varázslótanonc finoman szólva is totális kudarc. Titanicként süllyed az érdektelenség habjaiba, aminek Eredetét kutatva csak annyit mondhatunk, nem mindig a látvány teszi a filmet. Szóval gyenge muzsika volt a hétvége, kivételt képez az Inception. Jöjjenek a szokásos számok, kicsit kerekítve:
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 04. szerda, 12:55
Bővebben...
 
Priest - Vámpírok reszkessetek! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 30. péntek, 16:24
kinopoisk.ru-Priest-1335287Vámpírok voltak, vannak és lesznek. Életük nem fenékig naptej, üldözik szegényeket rendesen. Milla Jovovich asszonysággal kezdve egészen Wesley Snipesig bezárólag. Újabban Paul Bettany kattant rájuk merészen. A Priest története szerint évszázadok óta aprítgatják egymást emberek és a vámpírok. A vérszívók annyira elszaporodtak, mint Duna parton a szúnyog, az emberek  meg erődítmény jellegű városokban laknak, aztán várják a csodát. Az egyik ilyen településen él a Lelkész (Paul Bettany), anno megjárta az utolsó Vámpír Háborút is. Látott már egyet-smást és még morcosan nézni is megtanult. Elvileg kemény film várható, reméljük, a főszereplő nem Légiózik el a fenébe. Trailer, durr!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 04. szerda, 12:55
Bővebben...
 
Titanic 2 - Süllyed a borzadály! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 30. péntek, 15:43
titanic2_largeAz Asylum filmstúdió a borzalmak netovábbja. Berkeikből kikerülő filmek olyan rosszak, hogy már szinte kötelező darabok. Tovább nem is ócsárolnám műveiket, mert egy kölcsönző tulajdonos cimbim figyelmeztetett. „ Ha hiszed, ha nem, ezek a sz@@@@@...k tartanak el bennünket.” Hagyjuk hát a becsmérlést, helyette vessünk egy pillantást következő gyöngyszemükre. Legújabb áldozatuk az óceánjáró luxushajó, aminek kedve szottyan hát, hogy úgy mondjam elsüllyedni. A címet le nem írnám, de polcomon lesz a helye, minimum öt példányban. Bűnhődjön merészségéért az a bátor kattintó, aki megnézi a trailert! Hogy is szokták mondani? Csak erős idegzetűeknek ajánlott!!!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 03. kedd, 17:37
Bővebben...
 
2011? Csak röviden... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 22. csütörtök, 16:49
Karib_tenger_4-0A képen látható bohóc gyanúsan Johnny Depp, akarom mondani Jack Sparrow, a félcédulás haramia. Ezzel persze nem tudattam semmi korszakalkotót, legfeljebb véssük agyunkba, már forgatják A Karib tenger-kalózai negyedik részét. Van kis fönnforgás az előzményekhez képest. Emlékezzünk egyperces néma könnyzáporral Orlando Bloomra! A leányszívek megdobogtatója szépen röpült a környékről. A távozók listáján lelhető Keira Knightley kisasszony is. A rossznyelvek szerint annyira túlzásba vitte a fogyókúrát, hogy a sorozat mindenható hatalmassága, Michael Bay egyszerűen kizavarta az ajtó alatt. Jött helyére az idomokban kissé jobban megfogható Penélope Cruz, valamint az előző részek teljes pereputtya – nagyvonalakban. Sztoriként az ifjúság forrását hajkurásszák gőzerővel. Rendező Rob Marshall (Kilenc, Chicago), musicalben otthon a lassan ötvenéves rendező. Bemutató: 2011. május 20.
Módosítás dátuma: 2010. július 30. péntek, 15:59
Bővebben...
 
The Debt- előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 21. szerda, 15:59
The-Debt_0721A ki kém, ki nem náci, avagy ügynök pajtás, csaplak szívlapáttal hókon jeligével érkezik esztendőnk utolsó napjaiban az amerikai mozik műsorára Sam Worthington legújabb akció thrillere. A The Debt a háborús bűnös-Moszados, kicsit elbújunk Ukrajnában hosszabb időre típusú filmek listáját gyarapítja, nem kevés izgalmi faktorral. Lőnek és néznek, titokzatos képpel komolykodnak, és végre Sammy fiúnak is normális sérót boronáltak. Főbb szerepekben – a csávón túl - Tom Wilkinson, Ciaran Hinds, Marton Csokas, Jesper Christensen és Jessica Chastain durvulhat. Rendező: John Madden (Szerelmes Shakespeare). Már mindent tudunk, hajrá!
Módosítás dátuma: 2010. július 25. vasárnap, 14:58
Bővebben...
 
Box Office Július 16-18: Eredet diadal, varázslótanonc bukta! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 19. hétfő, 15:43
Box_office_0719Két nagyágyúnak gondolt alkotás rontott a héten a mozikedvelők pénztárcájára. A hét nagy kérdése csupán az volt, bele tud-e szólni más produkció az Eredet kontra A varázslótanonc páros küzdelmébe. Jelentem alássan be! A Jon Turteltaub elrendezte, Nicolas Cage elszenvedte varázslócsuhaj nagy dirrel-dúrral beharangozott agyatlansága nagyobbat bukott annál a bizonyos részegnél a kocsmaajtóban! Harmadik hely kezdetként? Égtek, mint szűzlány a tűzoltó laktanyában! A film alig valamivel 17 millióval indított Amerika szerte, s figyelembe véve a majd 150 milliós gyártási költségét, no meg a premier környékére rittyentett reklámhadjáratot, bizony cumi a javából. Igazi megabukta.

Az Eredet bezzeg diadalt aratott! Amúgy papírforma lett az első helyezése. Miért, mást várt valaki? Cristopher Nolan rendező a TDK óta gyakorlatilag azt csinál, amit akar. Leonardo DiCapriót pedig a legnagyobb aktorokkal szokás egy lapon emlegetni. Mindehhez társul az ígéretes téma, faaantaasztikus látványvilág, és hopp! Avagy kopp. Hatvan millió elsőre nem rossz teljesítmény, de hát izé… Kissé többre számítottunk, na. A kritikusok lelkendeznek, a közönség szereti, mégsem klappol valami. Egyesek szerint túl értelmes film lett a pattogatott kukoricán és szürcsin böfögő amerikaiaknak. Mindegy. A jövő hétre kiderül, mit is ér valójában… Persze, a dobogó tetejét nem kell magyarázni…
Módosítás dátuma: 2010. július 22. csütörtök, 17:11
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1