Oldalainkat 53 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
True Grit - Ethan és Joel Coen westernje! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 28. kedd, 15:17
True-Grit-0928John Wayne főszereplésével készült 1969-es klasszikus remake-je, a Coen tesók szája íze szerint elkészítve. A 14 éves Mattie Ross édesapját megöli egy gyáva fickó, amire a kislány bepipul, és maga rak rendet. Röviden így néz ki egy minimalista sztori, persze lesznek bonyodalmak. Jeff Bridges lenne a félszemű Jumurdzsák. További szerepekben Matt Damon és Josh Brolin tesz a vadnyugati hangulatért, míg Mattie bőrében Hailee Steinfeld copfoskodik. Szabad préda az első thriller, ami után bízvást elmondhatjuk, várós a kicsike. Amerikai bemutató: december 25.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 10:56
Bővebben...
 
Box Office: Itt van az ősz, itt van újra... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 27. hétfő, 16:15
Box_Office_0927Végre! A hűvösebb napok beköszöntével kezdenek magukhoz térni az amerikai bevételi adatok. Úgy tűnik, a rittyósabb idő nem kedvez a szabadtéri szex örömeinek, inkább vetítőtermek melegében indulnak felfedező útra a kalandvágyó kezek. S még egy apróság, a tisztelt nagyérdemű egészséges mennyiségű és minőségű alkotással találkozhatott, így hónapok óta először változatos a kép.

Mert ugye melyek az egészséges Box Office lista legfontosabb elemei? Kezdjük rögtön hatalmas költségvetésű blockbusterekkel: ilyen például az Eredet, ami régóta letaszíthatatlan a legjobb tízből. Leonardo DiCaprio várost feltekerő álomrohama hamarosan DVD-n és BD lemezen is elérhető lesz, sejtésünk szerint,  Mikulás bátyó hozza puttonyában. Meglepetést okozott Ben Affleck mozija is. A tolvajok városára mind a nézők, mind a kritikusok berosálnak, ilyen egyszerű a jó film receptje? Lilla anyatigrisként ugrik majd a produkciónak, kritikáját tűkön ülve várjuk! Pszt! Ez  vőrös kódos titok, nem ellotyogni! Az animációs gügyörgések mindig hálás nézőkre találnak. Gyakorlatilag aprópénzből készült Alfa és Omega ugyanúgy tagja az elitnek, mint böszme költségvetésű riválisa, Az őrzők legendája. Mindkettő 3d-ben, ráadásul baglyaink újdonságként huhogtak egy kellemes 16 millás nyitányt. Nem rossz, de ha én lennék a producer, biztos fölállna hátamon a toll idegességemben. Mindegy, másodikként kezdeni, minimum dicsőség.

Aztán ott vannak a zombik. A kaptár: Túlvilág szépen zuhanóban. Legnagyobb felfedezéseként megállapíthatjuk, Milla Jovovich öregszik. A cicik továbbra is laposak, emlékeztetnek egy úthenger alól kimászó zsömlére, viszont Mátrixosra sikeredett hadművelete máris a Kaptár franchise legsikeresebb darabja!

Az említett filmeken túl, találkozhatunk még bugyuta vígjátékokkal, lifteket ördögi módon népszerűsítő thrillerrel, s a nagy produkcióval. Oliver Stone ismét hallatott magáról! A Tőzsdecápák: A pénz nem alszik helyett mást mondanék. A pénz dolgozik.  Így lehetett szeptember utolsó hétvégéjén első helyezettünk Michael Douglas papa, aki ezúttal Shia LaBeoufnak mutatja a csíziót, s akinek innen kívánunk kitartást a gyilkos kór elleni küzdelméhez! Mindezek alapján bátran állíthatjuk, filmek szempontjából egészen kellemes hétvége sikeredett!
Módosítás dátuma: 2010. október 02. szombat, 16:20
Bővebben...
 
Töprengő... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 25. szombat, 18:48
hollywoodNyílt titok, a filmes honlapok készítésével birkózó kollégák élete alapjaiban fölforgatva. Mindig jönnek újdonságok, menni moziba, majd hazatérve, csípőből rittyenteni a kritikát. Közben késő éjszaka, mellette munka, majd reggel minden kezdődik elölről. Előzetesek, hírek, ki kivel és hányszor nem, valahogy erről szól a taposómalom. És persze versenyről. Ki a gyorsabb, ügyesebb és sokoldalúbb. Most gyanakodva ráncolod homlokod kedves olvasó, mire akar a figura kitérni? Megnyugtatlak semmire, csak egy apróságra.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 30. csütörtök, 09:29
Bővebben...
 
Alakuló Underworld 4 PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 24. péntek, 15:34
underworld_ver2Egy biztos. A vámpírcicák közül legszívesebben Kate Beckinsale harapását fogadnám. Amire talán sor is kerülhet a közeli jövőben. 2012. január 20-án várhatóan bemutatásra kerül az Underwold következő fejezete, főszerepben a visszatérő színésznővel. Egyébként semmi sem biztos, csak az, hogy két füle van, és mégsem szatyor. A project jelenleg rendezőre vadászik, merthogy nincs. Forgatókönyvírók már vannak, a Kevin Grevioux, John Hlavin páros. Forgatás valamikor 2011 márciusában. Nyúlfarknyi hír, ennyi tellett péntek délutánra.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 29. szerda, 21:06
 
Mozipremierek - szeptember 23. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 23. csütörtök, 16:22
splice_bemutatoHibrid - Vincenzo Natali filmjével csupán egy a baj: már a fél ország látta. A forgalmazó picit bealudt.
Szeretők - Kiküldött tudósítónk jelenti: kígyózó sorok a pénztáraknál!
Turné - Ez pedig az év blockbustere!
Vespa - Magyar film. Orsós Lali kalandjai.

Mit mondjak? Marhára belehúztak. A végén tévét nézünk?

Heti említést érdemlő rajt Amerikában: Tőzsdecápák - A pénz nem alszik
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 25. szombat, 19:07
 
Újabb Harry Potter előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 23. csütörtök, 16:06
Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-0923Nagyon nem ragoznám. Új, kibővített trailer. Mégis mocorog bennem némi félsz. A film rendezője, David Yates az előző epizóddal úgy járt, mint részeg tata a biciklijével. Szépen eltolta. Így marad a remény, hogy a mostani kedvcsinálóban nem lőtték el minden puskaporukat. Mert egyébként látványos is, hősies is ez a két és fél perces beharangozó. A gyerekek megnőttek, a bajok komolyodtak, talpalávalóként epic muzsika, és nyomják az eksönt. Magyarországi bemutató: november 25.  Adatlapra kukucs, ott feliratos előzetes!
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 28. kedd, 15:22
Bővebben...
 
Box Office - Nyerő Tolvajok városa! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 20. hétfő, 16:16
Box_office_0920Néhány csúnya bűnöző bankok fosztogatásával keresi kenyerét. Majd az egyik kasszarámolás során túszt ejtenek. A galibák valahol ekkor kezdődnek. A fő gaz (Ben Affleck) belehabarodik a fogoly lányba, s a szerelmi bonyodalom a markáns állú színész nevével jegyzett produkciót az égbe röpítette! Pontosítanék, csak az amerikai mozik hétvégi top filmje lett a Tolvajok városa! Első hétvégéjén közel 24 millió dolláros bevételt tehetett zsebre, ami 37 milliós gyártási költsége mellett elsőre jól hangzik. Második helyezett szintén premierként kezdi mozis karrierjét. A Könnyű nőcske habkönnyű vígjátéknak tűnik, s talán az is. M. Night Shyamalan léghajlítós manővere - ha nem is anyagi értelemben nézve - de szépen elhasalt a fanok és a fránya kritikusok körében. Majdhogynem elvitte az ördög. Sajnos ennyire nincs szerencsénk, viszont az indai származású rendező újabban írói vénájával cukkolja a nagyérdeműt, úgy is mondhatnánk, a gonosz a felvonóban lakozik. Az Ördög sztorija egyébként annyi, hogy páran beszállnak a liftbe, lesz némi gubanc, és az egyik tag maga a sátán. Nem, nem szarvakkal, kénköves ménkűvel kerget bennünket őrületbe, sima frászkeltés. Aki pedig a film hatására kerüli derék felvonóinkat és gyalog küzd a magassággal, bizonyára jól jár-, míg le nem szakad alatta. Például a lépcső. A kaptár: Túlvilág immáron az Alvilág irányába vette lépteit. Készítői egyébként dörzsölhetik tenyerüket, hisz maflaságuk, mindent összeadva már 86 millió fölött tekereg. Folytatás? Ezer százalék.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 24. péntek, 15:39
Bővebben...
 
Priest karakterposzterek rogyásig! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 17. péntek, 15:24
priest_ver8

Paul Bettany készülő apokaliptikus vámpírverős akciójáról már beszámoltunk. Önmagunkat nem ismételnénk, téged, Kedves Olvasó pedig nem untatnánk. Reméljük, az előzetese, meg némi tartalomismertető hablatty már megvolt. Ha nem, ehol lehet pótolni. Újabb apropót e fogas témához a most megjelenő plakátok szolgáltatják. Feszítenek keményen, homlokon az elmaradhatatlan kereszttel. Poszterek dögivel, katt-katt. Előre szólok, sok dolga lesz az egérnek!

priest_ver8
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 23. csütörtök, 16:11
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1