Oldalainkat 43 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Box Office: Még mindig Közösségi háló! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 11. hétfő, 16:02
Box_office_1004Filmtörténeti jelentőségű hétvégén vagyunk túl. Illetve nem, csak köllött valami nagyot mondanom.  Egy biztos, mostanság nem úgy alakulnak a premierekhez kapcsolódó bevételek, mint ahogy megszoktuk. A filmek iránti érdeklődés és az igények oly mértékben ereszkedtek alá a sötét mélységek bugyraiba, hogy kénytelen vagyok leírni a következő mondatot: az Egyesült Államokban már második hete a Facebook rejtelmeivel foglalkozó alkotás vezeti a bevételi listákat! A legrosszabb pedig az egészben, hogy ez komoly. Így kiakadt állkapcát visszarakni, hivatalosan tessék elképedni! Még akkor is, ha rendezőként David Finchert üdvözölhetjük, aki nem igazán szokott mellényúlni. A béka segge alatt toporgó színvonalhoz hozzájárult még  Katherine Heigl romantikusnak csúfolt szenvedése is. Az Ilyen az élet újdonságként rögvest második helyig jutott, mi ez, ha nem a világvége előszele? Vert mezőnyben szépreményű, és mega-költségvetésű produkció. Az Őrzők legendája Zack Snyder első animációs rajzfilmje. Készült legalább 80 millióból és még a felét is alig kaparászta vissza! Pedig 3D-ben huhog, látványos bagolykalandok, ilyesmi, de megette fene az egészet! A nyilvánvaló sokk után, emitten lészen a lista:
Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 17:56
Bővebben...
 
Cím nélküli előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 08. péntek, 17:10
faster_ver2Na, mostan lehet elmélkedni! Vagy prüsszögni, mert roppant utálatos leszek. Vajon melyik nyápic legényke keze látható a képen? El nem árulnám, olyan kedvem van. Viszont erre megcsodálható a teljes poszter.  Van előzetes is, a filmről meg annyit - aminek a címét magamban tartanám -, kőkemény akció. Főszereplője nem éppen betoji fajta. Kulturáltan rendet rak, és úgy rúgja be az ajtót, hogy infarktust kap minden asztalos. A bősz agyaláshoz némi segítséget adok, meglágyultam. Vagy agylágyultam?  Szóval, kócosabb sérója van az Oroszlánkirálynál, és néz mogorván, mint gyújtogató a vizes szénára. Segítettem? Tudjuk már a magyar bemutatót is: december 9. Itt fény derül az összes titokra! Photoshoppal sthoppolt izompacsirta?
Módosítás dátuma: 2010. október 14. csütörtök, 15:30
Bővebben...
 
Mozipremierek - október 7. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 07. csütörtök, 16:39
L_27immortelMission London - bolgár túlsúllyal készült vígjáték. Olcsó filmnek híg a leva?
Az őrzők legendája - bagolynyelven mondanám: huhú!
Méz- török-német dráma. Heti kasszasikerünk.
22 lövés - Jean Reno = Charles Bronson? Meglessük.
Vissza Afrikába - dokumentumfilm, valaki dokumentálja!
Pina Bausch: Álomtánc - hülye fantáziám nem beindult?

Amerikában héten rajtol: Ilyen az élet, Secretariat, It's Kind of a Funny Story, Tamara Drewe, Nowhere Boy, Inside Job, My Soul to Take, Stone, I Spit on Your Grave. Nagyon ők se szakadnak meg.
Módosítás dátuma: 2010. október 10. vasárnap, 09:16
 
Halálfutam 2 - előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 05. kedd, 16:45
Death-Race-2A talján csődör, Sylvester Stallone 1975-ös filmjét nem kihívás felülmúlni, olyannyira, hogy még Jason Stathamnak is sikerült. Bár a kopaszodó akciósztár kiugrása ezúttal is váratott magára, a remake mérsékelt sikerét követően egy folytatás elkészítése csábító gondolat. A szereplők ugyan mások, hisz mostanság divatos előzményfilmről van itten szó. A sztori egyébként változatlan: közeli jövő, börtönök és spéci járgányok. Néhány kigyúrt és marcona csávó igyekszik örök szendergésbe küldeni néhány kigyúrt és marcona csávót. Ez lenni Halálfutam 2, bekötni a biztonsági öveket! A főbb figurák ismert pofák, ferde szemem oka: kapásból DVD-re készülő cucc! Tényleg. Mi van az autóversenyző sírjára írva?... Lyukas gumi által jöttél a világra, lyukas gumi által mentél a túlvilágra! Trailer:
Módosítás dátuma: 2011. január 15. szombat, 13:35
Bővebben...
 
Box Office: Hálóban a Facebook! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 04. hétfő, 18:13
Box_office_1004Ha október beköszön, a bevétel elköszön. E frappáns rigmus népi megfigyeléseken alapszik. Az ősz már javában tombol, a szeptemberi iskolakezdés pedig hazavágta a családok kasszáját. Traumaként vége a nyárnak, nem a mozi időszaka ez. Évről évre a leggyengébb filmes hozamok teremnek ilyentájt, a nagy stúdiók más időpontokra tartogatják titkos favoritjaikat. Félnek a buktától, mint ördög a szenteltvíztől. Ennek jegyében nem lett nagy durranás október első hétvégéje sem. Az első helyhez elegendő volt mindössze 23 millió dollár. De legalább David Fincher mosolyogva mehetett aludni…
Módosítás dátuma: 2010. október 07. csütörtök, 16:59
Bővebben...
 
The Warrior’s Way - előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 02. szombat, 16:50
Warriors_WayHát ez mifene? Sngmoo Lee rendező nagy újítása lesz, amidőn a keleti harcművész filmek kardsuhintós hangulatát ötvözi a jóféle westernek mogorva világával. A főhős kötelezően jól bánik az éles pengékkel, mégis húz nyugatra, ahol megleli élete békéjét, és nyilvánvalóan a szerelmet. De biza közeledik a baj! Az égből, sőt, a víz alól is sátortetős harcosok kerülnek elő, de még a háztetőkön is nindzsa bérgyilkosok pattognak. Amúgy valaki magyarázza el, hogy a túróba lehet csak úgy az égből potyogni? Légideszantosak a csáveszek?  A végeredmény egészen látványos csihipuhi, sajna picit CGI szagú. Mozikban: December 3-tól. Nem örülni!!! Nem nálunk, a Vadnyugaton. Előzetes, kukucs.
Módosítás dátuma: 2010. október 08. péntek, 17:28
Bővebben...
 
Újabb Skyline előzetes. Hoppá! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 30. csütörtök, 10:51
skyline_0930Hát emberek, így köll felhívni figyelmet egy filmre! A Skyline egyébként elsőre tipikus bé kategóriás vacaknak tűnik, de… Van pár erőssége, amire illik odakozmálni. Szemkápráztató látvány, és erőteljes ID4, Világok harca filing. Ebből bajság nem lehet, hisz az utóbbi évek legsikeresebb Alien-dádázos popcornmozijait karcolják. Az eredetiséget meg ki nem sz@rja le? Sztoriról csak annyi, egy kómás éjszaka után a fiatal társaság arra világosul, hogy földönkívüliek potyognak az égből, s ezért adódik némi probléma. A film mögött egyébként az Alien vs. Predator alkotógárdája áll, kezeljük hát óvatosan a dolgot. Az előzetest mindenképp érdemes megnézni, megéri. Novembertől világváge a mozikban! Nem kifogás. Csekkeket fizetni!

skyline_ver2_09301
Módosítás dátuma: 2010. október 05. kedd, 16:57
Bővebben...
 
Mozipremierek - szeptember 30. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 30. csütörtök, 09:37
Mozipremierek_-_szept_30Pancser police - Majd két hónappal és 132 millió dollárral a háta mögött hozzánk is megérkezik. Lesz róla írás - előbb, utóbb. Mi a fenét bámulnak?
Tőzsdecápák - A pénz nem alszik - Gordon Gekko visszatéréséről is körmölünk. Már keressük a tintát.  
Sammy nagy kalandja - A titkos átjáró - Animációs, tán passzoljuk.
Nők férfiak nélkül - Érdekes elsőre.
Mary és Max - Kihagyhatatlan, de mi kihagyjuk.
Dumas - Francia kosztümös, majd a tévében.

Odaát az alábbiak ugranak: The Social Network, Let Me In, Freakonomics, Hatchet II, Case 39, Barry Munday, Chain Letter
Módosítás dátuma: 2010. október 02. szombat, 16:54
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1