Oldalainkat 33 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
A turista - Az előzetes! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 16. csütörtök, 15:50
Tourist_2C-The-0916Frank Taylor Európában turistaként rontja a levegőt, ahol megismerkedik egy gyönyörű nővel, Elisével. Eleinte olyasmik történnek, amire mindannyian számítunk. Angelina Jolie csókos csőrén tíz tonna rúzs vöröslik, vékonyabb a diétázó szalmaszálnál. Johnny Depp pedig rendesen belehabarodik. Aztán meg olyasmik jönnek, amire várunk. A két nagyágyú tündöklése mellett Paul Bettany várhatóan zongoracipelő. Az akció-thriller rendezője Florian Henckel von Donnersmarck, amennyiben érdekel valakit. Amerikai bemutató: december 10. Sokan izgulunk már. Brad Pitt talán kevésbé.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 23. csütörtök, 16:37
Bővebben...
 
Hereafter - Matt Damon, a szellemekkel suttogó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 14. kedd, 15:43
Hereafter-0914Három ember története, akik szanaszét bóklásznak világunkban, de így, vagy úgy, megérinti őket a halál szele. Az összekötő kapocs közöttük nem más, mint Matt Damon. Egyszerű melósként teszi dolgát, s ha elkapja az öt perc, szellemeket lát. Természetfeletti thriller a javából, amikkel mostanság teli a padlás. Hogy mégis várom árgus szemekkel, kizárólag rendezőjének köszönhető. Clint Eastwood papi új filmje a Hereafter, bizony. Majdnem Herefatert írtam. Kac. Az öreg agya ezúttal túlvilág ügyileg sistereg! Amerikai bemutató: október 22. Félve írom dátumát, megtapasztaltuk, az IMDb-én manapság sűrű vendég a kábítás. Az előzetes első felén nem elaludni! Várjuk.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 21. kedd, 19:54
Bővebben...
 
Box Office: Nem túlvilágra, csúcsra jutott a Kaptár! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 13. hétfő, 16:14
Box_Office_0913Sok régi motoros között friss husi vitte el a pálmát. Kevésbé rébuszokban gügyögve, ezen a héten említést érdemlő premier nem akadt. Így teljesen "váratlanul" ért bennünket egyedüli újdonságként, hogy Milla Jovovich, sorrendben negyedik zombis agyatlansága lett a „némbervan”. Méhészek bizonyára egymás karjaiba omlanak, amikor ország-világnak eltrombitáljuk heti listavezetőnket. Igen, A Kaptár: Túlvilág lett befutó, mertünk volna rá fogadni. Összesen 27,7 millió dollár lett hétvégi amerikai bevétele, legmagasabb a zombik, kontra Alice cirkuszban. A Kaptár mozik közül azonban legmagasabb (60 millió) gyártási költséggel ugrott a világvégének. Rápakolt egy lapáttal a 3D-is, szóval ennek fényében ujjongjunk. Az igazi megmérettetés majd jövő héten, éber szemekkel figyeljük a bevételi mutatókat. Ötödik részre pedig mérget vennénk. A filmről alkotott vélemények egyébként erősen megoszlanak, e sorok írójaként töredelmesen beismerem, nem lopta be magát szívembe. A többi filmet kivételesen hanyagoljuk, két okból. Egyrészt semmi lényegi változás az előző hetekhez képest, másrészt elkezdtük gyűjteni az aprópénzt. Zombik ellen jól jöhet…
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 17. péntek, 15:35
Bővebben...
 
Priest - Pap vs. vámpírok PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 10. péntek, 15:35
priest_xlgScott Stewart rendező és Paul Bettany közös csúfsága, a Légió felejtősen elhasalt a világvége erőltetésében. Angyalok buktak, helyettük a jövőben vámpírok rendetlenkednek. Bonyodalomként némi háborúskodás emberek és vérszívók között. Épp a szokásos vesztésre állunk, menedékeink erődszerű városok. Egyik ilyen településen tengeti napjait a Lelkész (Bettany). Kemény a csávó és marhára berág vámpír barátainkra, amikor unokahúgát ellopják azok a rusnya teremtmények. Szomorú történet ez. Vidámságra legfeljebb a körítés adhat okot. Az immáron hivatalos előzetest bámulva, beleadtak apait-anyait, és még Bettany is jól mulat-mutat a homlokára maszatolt kereszttel. Bemutató - tervek szerint -  2011 májusában. Addig még pár vámpír otthagyja a fogát.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 16. csütörtök, 19:14
Bővebben...
 
Monsters - Szörnyek karanténban! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 05. vasárnap, 08:02
monsters_ver2Hat évvel ezelőtt egy NASA űrszonda pottyant le, valahol Közép-Amerikában, fedélzetén életre utaló jelekkel. Hamarosan galiba, hisz az idegen pajtik a szaporodás útjára léptek. Öröm az ürömben, hogy épp arra jár az amerikai és a mexikói hadsereg, logikus lépésként karantén. Persze, mindig akadnak nyughatatlanok, akik a fertőzött területen ketetve evickélnek a biztonságot jelentő…hová is? Találat! Amerika most is nyugis hely. Mindez dokumentarista beütéssel. Monsters. District 9 pepitában?  Előzetes, poszterek, valamint gázálarc. Mozis kezdés - a biztonságos zónában - október 29.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 14. kedd, 15:49
Bővebben...
 
Mozipremierek - szeptember 2. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 02. csütörtök, 16:03
mozipremierek_0902A karate kölyök - Torrentlovagok rég elfelejtették. Csacsogtunk is róla, repeta itt. Jackie Chan Smith kölköt oktatja némi cséphadarásra.  Remake biza, kissé megkésve.
Charlie St. Cloud halála és élete - Erről mit kell tudni? Temető lamour?
Baaria - Bbang! Előzetesével megvettek. Szép és ígéretes - hazafelé menet lehet éltetni.
Mese a szerelemről - És arról, miként lehet elaludni. Roppant izgi.

További vizuálés adalék mozis ügyekben a mozipremierek szekciónál.

Módosítás dátuma: 2010. szeptember 07. kedd, 19:22
 
Az amerikai - Sármos legény nagy pisztollyal jár... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. szeptember 01. szerda, 15:54
americanSok-sok millió nő gondolja úgy, George Clooney gatyájában lapul a fölkerekség legformásabb hátsója. Hm. Vitát ne nyissunk a nemes testrész fölött, abban azonban egyet érhetünk, a fickó rendesen jóképű. Magára aggatott szívtipró imidzsével múlatja szorgos napjait. Valami pletykalapban olvastam, hogy azért nem minden fenékig tejföl a színész életében, például az ágyban szépen bénázik, pénteken is képes csütörtököt mondani. Kapuzárási pánik? De mondhatni úgy is, tipikus bérgyilkos betegsége van. Clooney ugyanis rafinált halálosztóként teszi a szépet. Persze, akadnak problémák. Veszélyes szakma, izé, épp ezért pucolni kényszerül. Hová is? Természetesen egy festői szépségű olasz kisvárosba. Itt, e piszlicsáré helyen vár rá utolsó feladata, meg a gyönyörű nő. És talán még az a fránya puska is elsül… Szolgáljon a film előzetese bizonyítékul? Magyar premier: október 28.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 10. péntek, 15:40
Bővebben...
 
Box Office: Listavezető Ördögűzés! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 30. hétfő, 16:01
Box_Office_augusztus_30A gyors meggazdagodás receptje ördöngösen egyszerű. Alacsony költségvetésből leforgatni valami filmecskét. Legyen témaként horror, címként pedig túlvilági kópé, mondjuk az ördög. Nem árt, ha a mókának némi előélete van, pár ördögűzős gyöngyszem és több moslék produkció listánkon. Hasonlóképp járhatott el Eli Roth. A mindössze 1,8 millió dolláros apróból készült mozija, Az utolsó ördögűzés lett a hétvége legnagyobb sikere. Csupa ismeretlen színész főszereplésével készült riogatás bemelegítésként 21,3 millió ropogós dollárt hozott a konyhára, és 2874 moziban vetítik a tengerentúlon. Majd tizenkétszeres nyereség, mindössze egy hétvégén! Derék munka, hátba paskolás!

Képzeletbeli dobogónk második fokán néhány „bizalomgerjesztő” csávó ballagási csoportképe látható. Mellesleg a Takers sem panaszkodhat. Költségvetése visszajött, mostantól minden moziba tévedő a nyereséget gyarapítja. Savanyú képként csak megjegyezzük, hogy ennyi ismertség - Hayden Christensen, Matt Dillon, Zoe Saldana, vagy éppen Paul Walker - indíthatott volna sikeresebben is.

Harmadikként bunyóapócák. Sylvester Stallone filmje kellemes csalódás, és a hírek szerint agyalnak már folytatáson! A The Expendables rendesen keménykedik, jól értesültek szerint Ágyútöltelékek lesz a magyar címe.

Augusztus utolsó hétvégéjén visszatért legalább 812 amerikai mozi műsorára James Cameron nagyszabású környezetvédelmi Pocahontasa, az Avatar. Néhány jelenettel megtoldva, gondolván, besepernek még néhányszáz milcsit. Tudtuk, csóró gyerek ez a Cameron. Szigetre gyűjtesz öreg? Lista jön, sok-sok számmal:
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 05. vasárnap, 08:02
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1