Oldalainkat 27 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
2011 a 3D éve lesz! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: lidi   
2010. december 23. csütörtök, 21:32
Lassan a 3D-ben elkészített egész estés filmek is mindennapossá válnak, és a hazai filmforgalmazásban is megjelennek. E technikát már több évtizede használják, legfőbbként természetfilmek forgatására, de az utóbbi időkben kezdik alkalmazni a rendes mozifilmekre is.
3d
Módosítás dátuma: 2011. január 08. szombat, 17:41
Bővebben...
 
2011 legjobban várt filmjei PDF Nyomtatás E-mail
Írta: lidi   
2010. december 23. csütörtök, 21:20
osszes Itt az új év és mint mindenki számotvet az elmúlt évvel.Nincs ez másként filmes berkekben sem.Azonban   emellet,vagy épp ezzel párhuzamosan az ember gyermeke áttekint a jövő esztendőre és várakozva mazsolázgat a jövendő nagy alkotásai között.
Mit vár el a moziba járó társadalom az eljövendő eposzoktól ami mozgóképre kerül?A kérdés jó és szubjektív megválaszolását Önökre bízom,azonban az internet elterjedésével számos szavazós listát találni,így természetesen ebben a témában is felllehető számtalan top10-20-30 vagy épp 100.
Ha lúd legyen kövér,gondoltam,így a legnagyobb filmes portál felé vettem az irányt és rákadtam az IMDb listájára melyet a MOVIEmeter alapján állítottak össze,ami több millió felhasználó véleményéből áll össze, elmondhatjuk tehát, hogy amelyik film rajta van a listán, azt tényleg várja a közönség.
Nem feltétlenül jó mozikról van tehát szó, hanem azokról, amikre sokan váltanak majd jegyet.

Hát lássuk mire várnak az emberek legjobban 2011-ben!




Módosítás dátuma: 2011. január 15. szombat, 13:30
Bővebben...
 
Age of the Dragons trailer! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 19. kedd, 15:28
age-of-the-dragonsEgy sárkányvadászos középkori sztori, amiben mindig történik valami. Műfajilag fantasy a drága és Herman Melville klasszikus regénye, a Moby Dick szabadon értelmezett földolgozása. Így lesz a nagy fehér bálnából nagy fehér sárkány. Egyéként hideg van, a nő is eljöhetne hozzám kapálni, Danny Glover pedig ijesztően sutyorog. De legalább rockosan tolják a talpalávalót! Majdnem tecce. Előzetes:
Módosítás dátuma: 2011. április 08. péntek, 00:24
Bővebben...
 
Box Office - Vadbarmok 3D-ben! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 18. hétfő, 15:52
Box_office_1018Néhány címeres idióta, élükön a főtulok Johnny Knoxville vezérletével 20 millió dollárból robbantott bankot, és sepert be 50 ropogós milliót, mindössze egyetlen hétvégén! Ezáltal minden idők legjobb októberi nyitóhétvégéjének büszke tulajdonosai lettek. A srácok életére nem mernék biztosítást kötni, hisz egyebet sem csinálnak, mint testi épségüket teszik kockára. Míg a normálisabbja reggeli kávéjába cukrot potyogtat, ők szögesdrótot, had kaparjon. Meztelen fenékkel csúsznak le épületek tetejéről, legalább lehámlik a pattanás, vagy rákot dugnak gatyájukba, a csattogó ollók miket nem találhatnak? Közben védelmükben egy fél sürgősségi, hátha nemes szervekbe vágnának azok a rákok... Azt egy percig sem állítom, hogy a Jackass 3D című meghökkenésben hasonló jelenetek találhatók, de kinézem belőlük. Én még javasolnám a dinamitrudat. Igen, oda.

Amerikában dúl a tömeges őrület, amitől legjobban Bruce Willis feje vörösödhet. A Red tulajdonképpen nem produkált rosszul, inkább átlagosan, de Brúsz papa nem ilyenhez szokott. A továbbiakban nagy változások híján, legfeljebb kisebb helycserés támadások. Érdekességként megemlítendő, hogy Ben Affleck nevével jegyzett Tolvajok városa még mindig hetedik, Magyarországon pedig héten lészen premierje. Jók az előzetes hírek, nézős lesz bizony, de iromány majdan egy szép napon Lillától várható. Még nincs vége:
Módosítás dátuma: 2010. október 24. vasárnap, 10:11
Bővebben...
 
Hoppon maradt Vasember! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 14. csütörtök, 17:37
iron_man_two_ver6Néhány héttel ezelőtt sokkolta a publikumot egy hír, miszerint a Paramount Pictures filmjeinek magyarországi forgalmazási joga pattant az InterComtól. Valóban, halálra kékült a nép, hisz az év egyik legjobban várt kiadványa előtt történt a sajnálatos esemény. Mi lesz itt kérem? Berozsdásodik Vasember komi, mire hozzájuthatunk?  Aztán happy, jött a hivatalos bejelentés, máris van új terjesztő, a Select Video. Hurrá, boruljunk egymás nyakába! Gondoltam, megosztom olvasóinkkal az örvendetes infót, de mégsem tettem. Azért annyira faxa gyerekek mégsem lennénk, hogy teret adjunk az ingyen reklámnak… Mai ésszel már simán kiírnám. De csakis elrettentésül…
Módosítás dátuma: 2010. október 24. vasárnap, 10:59
Bővebben...
 
Mozipremierek - október 14. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 14. csütörtök, 15:12
expendables_ver3Babák - Az első év - Négy kisbaba életének első évét követik nyomon. Körömrágós.
Ízek imák szerelmek - Julia Roberts előbújt barlangjából!
Kolorádó Kid - Magyar, mit kéne tudni? 
The Expendables - A feláldozhatók - Stallone filmje a világ normálisabb részein augusztus 13-tól a filmszínházakban és már november 23-tól megvásárolható, addig mi a mozibemutatóval küszködünk. Hm. Üzenném a forgalmazónak: ha ilyen tempóban csinálnátok gyereket, kipusztulna az emberiség!

Amerikai bemutatók: Jackass 3D, Red, Conviction, Down Terrace
Módosítás dátuma: 2010. október 15. péntek, 14:59
 
Harry Potter poszterek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 12. kedd, 18:00
Harry-Potter-and-the-Deathly-Hallows-_Part-1-1010Az új Potter film csalhatatlan jeleként lányaim már tanulnak varázsolni. A világ tűkön ülve várja, hogy utoljára megnyíljanak a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola kapui.  A kérdés csupán az, David Yates rendezőnek az előző epizód unalma után sikerül-e kiköszörülnie a csorbát? Bár egy szakácscimbim epésen megjegyezte aggályaimra, a jó gulyásleves titka, hogy benne legyen a gulya. E bölcsességet követve, talán a filmmel sem lehet baj. A végső hókuszpókusz első felvonása hamarosan mozikban, addig érdekességként néhány poszter. Nagyon komoran néznek, mivel komolyak a bajok.
Módosítás dátuma: 2010. október 15. péntek, 14:59
Bővebben...
 
Ярослав - Hopp! Egy orosz film előzetese! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. október 12. kedd, 17:31
YaroslavErre varrjunk gombot! Nem legyinteni, inkább csodálkozni, miket is tudnak ezek az oroszok! Az előzetes nagyon amerikai filmekre hajazó kopp-kopp, mert olyan nagyon amerikai filmek ugranak be. Kalandok is vannak,  aprítás, látványos díszletek. Meg medvedádázás és még a tűz is dolgozik böcsülettel. De láthatóan kevésbé zavarja a távárisokat, legfeljebb nekivetkőznek. Előzetes HD-ben, nagylegényeknek.
Módosítás dátuma: 2010. október 15. péntek, 14:59
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1