Oldalainkat 51 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Tamara Drewe - előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 28. szombat, 16:18
tamara_drewe_ver2Úgy néz ki, hajbakapunk ezért a nőért. Gemma Arterton már a Titánok harcában okozott fickós vágyakat pelyhedző állú kamaszoknak. Szerintem másoknak is. Majd Perzsia hercegében a gyönyörű Tamina szerepe szerint kissé fap..a, de kétségtelenül rákentek arcára egy naplementét. Legújabb filmjében emberközelibb nőt alakít, s ahogy átlibben a kerítésen, jujj! Nem az elől lapos, hátul deszka formációt dicsőíti, kellemesen gömbölyded mindenütt. Épp ezért a környék bakjait is keményen feltüzeli Tamara Drewe és vörös rucija. A bikák amúgy is erre színre vadulnak… Amerikai premier: október 8. Kedvcsináló:
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 03. péntek, 18:50
Bővebben...
 
Box Office: Stallone dupe! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 23. hétfő, 16:50
Box_office_0823Haahhh… Sokan morrantottak torkuk mélyéből a hétvégi Box Office listákon elmélkedve. Ritka ramaty lenni felhozatal. Harmatgyenge újdonságok, közöttük kiemelendő a fogatlan Piranha. A 3D-t hagyjuk, már a kutyát sem érdekli, ahogy ezek a gyilkos halak a fenekünkből csipegetnek. Na hát, okként fogjuk a meleg rovására, de tényleg kapkodhatnak szívgyógyszereikért a stúdiók. Épp ezért, vagy ennek ellenére Stallone keménypöcsű aggjai megmaradtak listánk élén. A bevétel persze már vékonyabban csörgedezik. A sikeren felbuzdulva, gőzerővel készül Sly a folytatásra, melyben szerepet kaphat többek között Seagal Pityu bácsi. Copfja lobog a szélben, hája pedig irhája. Tényleg. Még pockos az ipse? Aztán érkezik dudorral homlokán dimm-damm van damm, érthetőbben Jean-Claude Van Damme, spárgát törve tökét zápítva. Néhány gyöngyszem a ránk váró élményből. De lesz még rosszabb is! Nagyon csodálkozom, hogy a Jason Friedberg, Aaron Seltzer rendező/producer/író/mittudominemmég csávókat a mozik közelébe eresztik. A botrányosan vacak Katasztrófafilm, előtte a 300 paródiája idegeket borzoló szarságok, ebben egyet érthetünk. Legújabb sziporkájuk során a vámpírfilmeket, azon belül is az Alkonyat-sagát vették célpontba. Remélhetőleg a rajongók meg az iménti urakat. Jajjajajj… Egy katt, és máris úszunk a boldogságban…
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 28. szombat, 16:22
Bővebben...
 
Sucker Punch - Diliházi képzelgések PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 19. csütörtök, 15:45
sucker_punch_ver7Hoppá! Majd elfeledkeztem a filmről! Pedig amidőn megjelent az első mozgóképes trailer, csomót kötöttem minden köthetőmre, nehogy elfelejtsem. Szégyen és gyalázat, ahogy kiment a fejemből, de mit is pánikolok? Most pótlásra kerül, ráadásként magyar felirattal. Így komoly a dilemma, vagy a csajokat bámuljuk, vagy olvasunk. A látvány rohadt módon helyén van, talán túl tömény is a szemetetés. A történet Babydollról szól, akit mostohaapja bezavarja az elmegyógyintézetbe, kicsit megigazítani az agyát. A lány pedig szépen elmélkedni kezd, alternatív valóságokat gyárt, tárgyakat kell megszereznie és mindenáron menekülni akar egy pacák elől, aki... Hogy is mondjam korhatárt elkerülően? Szeretne vele közösen izzadni. Vagyunk így páran. A movie mindenható ura Zack Snyder, éppen kifene a csóka, 300-as tempóban kéretik rákeresni. Előzetese felirattal hódít (by Pöcök), előtte-utána poszterek a lányokról. Te kit választanál? Nem kérdés. Mindegyiket.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 30. hétfő, 16:36
Bővebben...
 
Red - magyar feliratos előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 18. szerda, 17:32
red_ver7_xlgMorgan Freemanről ezer éve sejtjük, öregebb az országútnál. John Malkovich is lassan belekényszerül a pelenkás korba, csak épp más okból. Helen Miller nagyanyóként sem éppen harmatos virágszál, és kérem tisztelettel, a rittyós atléták viselője, a terroristák réme, Bruce Willis is kénytelen barátkozni a gondolattal, hogy beköszöntőben az öregkor. Négyen együtt régebbiek az ősrobbanásnál, múzeumi kövületek, mégis a hárombetűs banda legjobb ügynökei. Ebből kifolyólag sokat tudnak, az meg nem éppen nyugdíjas állapot. Magyarul szeretnék őket halottnak látni, szegények pedig igazuk védelmében kénytelenek betörni a CIA titkos bázisára. Hahh… Vicces plusz humoros, és immáron feliratos az előzetese, ebből még kacarászás is kisülhet.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 29. vasárnap, 21:02
Bővebben...
 
Box Office: Stallone tökös legényei! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 16. hétfő, 16:11
expendables_ver9Sosem gondoltam volna, hogy néhány trottyos öregúr pofozkodása képes lesz lázba hozni. Pedig így történt. Sly Stallone összeszedte bandájába a közelmúlt és napjaink verőlegényeit. A The Expendables műfaját tekintve retró akció, vagy izé. Szereplői két maflás között képesek elereszteni egy sercenést. Szikrázik az agyuk és vibrál a levegő, a történet meg mellékes. Nocsak! Nem kritikát írunk, hanem boxolunk, aminek fényében elégedetten vettük tudomásul a film első helyezését. Bár az a 36 millió dollár, amit nyitó hétvégéjén bezsebelt, nem éppen világrengető, Stallone legjobb debütálása mióta belepottyant a filmbizniszbe. Rambo ide, Rocky oda. A türelmetleneknek mondanám, hamarosan készül adatlap, lesz kritika, meg minden egyéb.

A hormonadagolt fiúkat követi egy gyengécske nő. Julia Robertsről már rég hallottunk, de az Ízek, imák, szerelmek című filmjével rögtön második. A színésznő rajongóinak kötelező darab, uzsgyi a mozikba! A Pancser police elpancserkodta a dógokat és már csak harmadik, míg az Eredet nézőközönsége behorkantott álmának negyedik szintjére. Leonardo majsztró mozija heti listánkon lemaradt a dobogóról, de nemzetközikkel együtt bevételei már túl az 560 millió dolláron! Hoppá! Erre álmodjunk gombot! Andzselina Rozi Saltként vékonyabb az úthenger alól kimászó cérnametéltnél, de akciózgató banyaként még mindig hódít. Most épp a nyolcadik helyezésig jutott a drága. A Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja sajnos még mindig az elitben. Ezt az irgalmatlan hosszú filmcímet csak ketten átkozzák, akinek plakátra köllött firkálni, meg én hülye, aki leírja. Kérnénk kattintani:
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 19. csütörtök, 16:01
Bővebben...
 
Skyline - Alienek potyognak az égből! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 11. szerda, 15:25
skyline0811A Strause tesók eddig vizuális effektek készítésével imitálták a népművelést. Munkáik több nagy hollywoodi blockbuster élvezhetőségén lódítottak nem is picit. Képileg rendben a csávók és fantázia sem gyenge oldaluk, most azonban kezükbe adta valaki hülye a rendezői pálcát is! Ennek örömére nyúltak a lerágott témához. A helyzet az, hogy a Skyline témája szerint földönkívüliek érkeznek a Földre. Amúgy nem békés szándékkal, és roppan látványos módon. Mi pedig készülhetünk a tömeges megdöglésre, kipusztulás, nagyhalál stb... Az idegenek csak azzal nem számolnak, hogy egy éjszakát átdorbézoló társaság majd jól megdádázza őket. Ez így nem hangzik rosszul, a gyanakvásom akkor kezdődik, amikor rájövök, a Skyline-t készítő banda rendezőstől meg büfésnénistől a rosszemlékű Aliens vs Predator - Requiem szinte teljes csapata. Hm. Egyszer csak eltolják, és részünk lesz valami nézhetőben. Nem? Ellenkező esetben jöjjön az invázió! A trailer határozottan baba.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 16. hétfő, 18:13
Bővebben...
 
Box Office: Pancser zsaruk a csúcson! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 09. hétfő, 14:43
Box_Office_0809Egyre jobban terjednek a hírek, miszerint a tisztelt publikum beleunt a 3D-be. Ajjaj, kicsit tényferdítés esete forog fenn. Pontosítanék, szóval az Avatar, vagy az Alice Csodaországban térhatású döbbenete után, már kevésbé fogékony a nép az etetésre. Márpedig jönnek rendesen az elvarázsolt produkciók. Minden boldog-boldogtalan, fantáziátlan és ötlettelen rendező ráhúzza produktumára a 3D-t és várja a csodát. Heti movie listánkon szalajtották sintérekhez a Kutyák és macskák: A rusnya macska bosszúja nevezetű rusnyaságot, és biza mérsékelten villogott a Step Up 3D-s táncőrülete. Egyedüli vitéz a műfajban a Toy Story 3, de az a film más tészta. Nem is tudom, sírjunk-e, vagy nevessünk. Hát akkor már röhögjünk! A féktelen móka és kacagás gyümölcsként lett heti „nambervanunk”   Will Ferrell és Mark Wahlberg csekély 100 millióból kreált közös hülyülése, a Pancser police. Eredet még mindig a második, eddig a nyár nagy kasszasikere. Salt anyu negyedikként akciózgat. Lilla már letáborozott a mozi előtt, szeretné elsőként megosztani tapasztalatait olvasóinkkal arról, hogy Angelina Jolie asszonyság most akkor alvó ügynök-e, vagy ma született bárány? És kifene a fodrásza? A Gyógyegér vacsorára stabilan ötödik, ide nem kell macska? A továbbra kattintva láthatunk minden aktuális számot, egyebet, mit is kell tudnunk a legfrisebb amerikai toplistáról. Kicsit cifráztuk, hiába no, kísérletezős hangulatom támadt.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 13. péntek, 17:58
Bővebben...
 
I Spit On Your Grave - Köpök a sírodra PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 08. vasárnap, 15:15
i_spit_on_your_graveJennifer Hills (Sarah Butler) fiatal és szép nő. Írói vénával megáldott, épp legújabb könyvén dolgozik. A nagyváros zajos forgatagával azonban tele a bugyra, fogja hát cókmókját és elhúz vidékre ihletet meríteni. Bajok akkor kezdődnek, amikor felfigyelnek rá a helyiek. Néhány fickó éjjel rátámad – gondolom elbeszélgetés nemes céljából. De mégse... Ami ezután következik, az színtiszta rémálom. Megverik, megszexelik, megkínozzák a csajt, majd picit hagyják meghalni. Ám a nő valahogy túléli a borzalmakat, és jöhet a bosszúhadjárata… A film Meir Zarchi 1978-as horrorjának a Day of the Woman -nak feldolgozása, ami magyarul szintén a Köpök a sírodra címmel vadította a kedélyeket. Köpök a sírodra, amerikai bemutató: október 8. Az előzetes elég brutált sejtet, időben szólok az esetleges köpködések végett.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 15:33
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1