Oldalainkat 48 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Unstoppable - A vonat megállíthatatlan! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 08. vasárnap, 08:22
unstoppable_2010Tony Scott új filmjében egy vonat megállíthatatlan száguldozásba kezd. Asszongyák, megtörtént esemény alapján. Denzel Washington bá és Chris Pine dóga, hogy tegyenek valamit az ügy érdekében. Jön hát a rendezőre jellemző logika, szereplőinek be nem dugul a szájuk. Ezúttal rádión pofázzák szét az agyukat, a vonat meg közben takarít. Akcióból persze nem lesz hiány, sőt, némi lelkizgetés vidítja a szomorú történéseket. Amerikai bemutató: november 12. Kedves utasaink! Gyorsvonat indul a halálba, kérjük a jegyeiket bemutatni! Trailer.
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 11. szerda, 15:24
Bővebben...
 
Piranha 3D - Dúrván korhatáros!!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 03. kedd, 17:11
piranha_3d_ver5Aszta paszta cipőpaszta! Volt némi hezitálás részemről, hogy az alábbi, közel tízperces videót kitegyük-e a széles nyilvánosságnak. Mert vér és borzalom rendesen található benne, no meg popóriszáló csajok, fedetlen keblekkel. Van némi aggodalmam a promócucc minőségével, be is ugrottak a régi szép idők, amikor rongyossá nézett vidaókazikról bámultunk valami agyonmásolt karate filmet. Ha még nem mondtam volna a Piranha 3D-ben sokkoló horrorjából került ki egy igazán vérre szomjazó cupák. Szigorúan korhatáros cucc, megtekintésénél vegyék figyelembe!!! Hamm!!!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 08. vasárnap, 08:26
Bővebben...
 
Box Office - Verhetetlen Eredet! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. augusztus 02. hétfő, 17:45
Box_office_0802Ez eszperente kezdet lett, nem? Váltsunk... Már harmadik hete vezeti az amerikai toplistát az Eredet. Nincs benne semmi meglepő. Az év filmje, brutálisan jó. Galaktikus és szuper. Fokozhatnánk tovább a jelzőket, de minek? Ugyanakkor, ha megkukkantjuk Christopher Nolan remekbe szabott filmjével szembeni felhozatalt, nem is oly meglepő az első helyezése. Újdonságként a második lépcsőfokig kapaszkodott a Steve Carell, Paul Rudd, és Zach Galifianaki főszereplésével készült Gyógyegér vacsorára. Az egerek köztudottan nagy ellenségei a macskáknak, cirmoskáink meg a kutyákra csuklanak. A szerencsétlen nézők – már akit érdekelt a premier – pedig vonyítva menekültek a kutyák és macskák blablabla második borzalma elől. Az önmagán kísérletezni hajlandó olvasónak javaslom bemelegítésként az előzetes megtekintését – szerintem garantált a veszettség elleni védőoltás. Mindezt tetézzük 3D-be, és máris teljes a boldogságunk. Blökik és cicukák ötödikként rondítottak, hamar felejtjük, na. Sicc! Salt mami hajváltoztatós hadjárata héten a harmadik. Egyes utálatosak szerint Angelina Jolie már annyira sovány, hogy kirúgták, amikor papírnehezéknek jelentkezett. Amit nem láttunk, azt ne piszkáljuk, ezért illedelmesen jegyezzük meg, listánkon előkelő helyen a Gru, a kimondhatatlanul hosszú című Charlie St. Cloud élete és halála a hatodik, és ne feledjük ott a Toy Story 3 is!  Adam Sandler bandájának vérciki produkciója a Nagyfiúk. Érdekességként elmondanám, arra az előadásra, amelyikre odavitt a rossebb, a nézőtéren az összes nagyfiú olyan képet vágott, mint aki savanyú káposztát evett sósavval, míg a kisfiúk visítozva röhögcséltek. Valakiknél elmentek otthonról. Nicolas Cage frizuráját nem csak a szél fújja, gazdája is turkálja bőszen. A varázslótanonc finoman szólva is totális kudarc. Titanicként süllyed az érdektelenség habjaiba, aminek Eredetét kutatva csak annyit mondhatunk, nem mindig a látvány teszi a filmet. Szóval gyenge muzsika volt a hétvége, kivételt képez az Inception. Jöjjenek a szokásos számok, kicsit kerekítve:
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 04. szerda, 12:55
Bővebben...
 
Priest - Vámpírok reszkessetek! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 30. péntek, 16:24
kinopoisk.ru-Priest-1335287Vámpírok voltak, vannak és lesznek. Életük nem fenékig naptej, üldözik szegényeket rendesen. Milla Jovovich asszonysággal kezdve egészen Wesley Snipesig bezárólag. Újabban Paul Bettany kattant rájuk merészen. A Priest története szerint évszázadok óta aprítgatják egymást emberek és a vámpírok. A vérszívók annyira elszaporodtak, mint Duna parton a szúnyog, az emberek  meg erődítmény jellegű városokban laknak, aztán várják a csodát. Az egyik ilyen településen él a Lelkész (Paul Bettany), anno megjárta az utolsó Vámpír Háborút is. Látott már egyet-smást és még morcosan nézni is megtanult. Elvileg kemény film várható, reméljük, a főszereplő nem Légiózik el a fenébe. Trailer, durr!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 04. szerda, 12:55
Bővebben...
 
Titanic 2 - Süllyed a borzadály! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 30. péntek, 15:43
titanic2_largeAz Asylum filmstúdió a borzalmak netovábbja. Berkeikből kikerülő filmek olyan rosszak, hogy már szinte kötelező darabok. Tovább nem is ócsárolnám műveiket, mert egy kölcsönző tulajdonos cimbim figyelmeztetett. „ Ha hiszed, ha nem, ezek a sz@@@@@...k tartanak el bennünket.” Hagyjuk hát a becsmérlést, helyette vessünk egy pillantást következő gyöngyszemükre. Legújabb áldozatuk az óceánjáró luxushajó, aminek kedve szottyan hát, hogy úgy mondjam elsüllyedni. A címet le nem írnám, de polcomon lesz a helye, minimum öt példányban. Bűnhődjön merészségéért az a bátor kattintó, aki megnézi a trailert! Hogy is szokták mondani? Csak erős idegzetűeknek ajánlott!!!
Módosítás dátuma: 2010. augusztus 03. kedd, 17:37
Bővebben...
 
2011? Csak röviden... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 22. csütörtök, 16:49
Karib_tenger_4-0A képen látható bohóc gyanúsan Johnny Depp, akarom mondani Jack Sparrow, a félcédulás haramia. Ezzel persze nem tudattam semmi korszakalkotót, legfeljebb véssük agyunkba, már forgatják A Karib tenger-kalózai negyedik részét. Van kis fönnforgás az előzményekhez képest. Emlékezzünk egyperces néma könnyzáporral Orlando Bloomra! A leányszívek megdobogtatója szépen röpült a környékről. A távozók listáján lelhető Keira Knightley kisasszony is. A rossznyelvek szerint annyira túlzásba vitte a fogyókúrát, hogy a sorozat mindenható hatalmassága, Michael Bay egyszerűen kizavarta az ajtó alatt. Jött helyére az idomokban kissé jobban megfogható Penélope Cruz, valamint az előző részek teljes pereputtya – nagyvonalakban. Sztoriként az ifjúság forrását hajkurásszák gőzerővel. Rendező Rob Marshall (Kilenc, Chicago), musicalben otthon a lassan ötvenéves rendező. Bemutató: 2011. május 20.
Módosítás dátuma: 2010. július 30. péntek, 15:59
Bővebben...
 
The Debt- előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 21. szerda, 15:59
The-Debt_0721A ki kém, ki nem náci, avagy ügynök pajtás, csaplak szívlapáttal hókon jeligével érkezik esztendőnk utolsó napjaiban az amerikai mozik műsorára Sam Worthington legújabb akció thrillere. A The Debt a háborús bűnös-Moszados, kicsit elbújunk Ukrajnában hosszabb időre típusú filmek listáját gyarapítja, nem kevés izgalmi faktorral. Lőnek és néznek, titokzatos képpel komolykodnak, és végre Sammy fiúnak is normális sérót boronáltak. Főbb szerepekben – a csávón túl - Tom Wilkinson, Ciaran Hinds, Marton Csokas, Jesper Christensen és Jessica Chastain durvulhat. Rendező: John Madden (Szerelmes Shakespeare). Már mindent tudunk, hajrá!
Módosítás dátuma: 2010. július 25. vasárnap, 14:58
Bővebben...
 
Box Office Július 16-18: Eredet diadal, varázslótanonc bukta! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2010. július 19. hétfő, 15:43
Box_office_0719Két nagyágyúnak gondolt alkotás rontott a héten a mozikedvelők pénztárcájára. A hét nagy kérdése csupán az volt, bele tud-e szólni más produkció az Eredet kontra A varázslótanonc páros küzdelmébe. Jelentem alássan be! A Jon Turteltaub elrendezte, Nicolas Cage elszenvedte varázslócsuhaj nagy dirrel-dúrral beharangozott agyatlansága nagyobbat bukott annál a bizonyos részegnél a kocsmaajtóban! Harmadik hely kezdetként? Égtek, mint szűzlány a tűzoltó laktanyában! A film alig valamivel 17 millióval indított Amerika szerte, s figyelembe véve a majd 150 milliós gyártási költségét, no meg a premier környékére rittyentett reklámhadjáratot, bizony cumi a javából. Igazi megabukta.

Az Eredet bezzeg diadalt aratott! Amúgy papírforma lett az első helyezése. Miért, mást várt valaki? Cristopher Nolan rendező a TDK óta gyakorlatilag azt csinál, amit akar. Leonardo DiCapriót pedig a legnagyobb aktorokkal szokás egy lapon emlegetni. Mindehhez társul az ígéretes téma, faaantaasztikus látványvilág, és hopp! Avagy kopp. Hatvan millió elsőre nem rossz teljesítmény, de hát izé… Kissé többre számítottunk, na. A kritikusok lelkendeznek, a közönség szereti, mégsem klappol valami. Egyesek szerint túl értelmes film lett a pattogatott kukoricán és szürcsin böfögő amerikaiaknak. Mindegy. A jövő hétre kiderül, mit is ér valójában… Persze, a dobogó tetejét nem kell magyarázni…
Módosítás dátuma: 2010. július 22. csütörtök, 17:11
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

7. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1