Oldalainkat 45 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
The Expendables PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. október 22. csütörtök, 16:14

Sly Stallone bőven túl a hatvanon sem pihen el babérjain. 2011-ben Rambóként ötödszörre vágja orrba a rosszfiúkat, ám előtte zsoldoscsapatot verbuválva segédkezik valami nagyzási hóbortban köcsögösködő dél-amerikai diktátor megdádázásában. Jönnek a betonkemény, soha semmitől és senkitől - legfeljebb asszonykáiktól - be nem rezelő, behemót muszliktól duzzadó sztárok. Stallonénak sikerült az, ami keveseknek: nagyobb lesz filmjében az izompacsirta koncentráció, mint szalmonella baktériumé a kéthetes vanília fagylaltban.

expendables.jpg

Öregember még nem járókerettel battyog a retyóra, ezért a The Expendablesben napjaink és a közelmúlt számos akcióapókája izzad tömött sorokban: Eric Roberts, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, az igazán gyárilag képzett rondaságok közül pedig Mickey Rourke, de többek között a mexikói rosszarcú, Danny Trejo is szerepet kapott. Sőt! Egy rövidke cameószerepben kedvenc kormányzónk, Schwarzenegger is felbukkan, és még Mr. Bruce Willisre is van esély. S akik nem vállalták Stallone felkérését: Kurt Russel, Wesley Snipes, Ben Kingsley, Forest Whitaker és Sandra Bullock. Jean-Claude Van Damme vállalta volna, de ő meg hülye volt szerepéhez, ezért kib*szták. Sorry a banga belga rajongóitól, ez van. Szép egy lista, én azonban Steven Seagal bácsit hiányolom.

expendables-the.jpg

Amint sejthető, Stallone az öregfiúk küldetésének motorja, ezért ő írta a forgatókönyvet (David Callaham segédletével) Leonard B. Scott sikeres regényéből, de még rendezői székbe is belepréselte szálkás fenekét, meg hát ugye ő a fő pofonosztó.  A kis álláshalmozó. Bemutató jövőre, 2010. áprilisában. Elvetemült fickók és marcona tekintetek, de ész is lesz?

{mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20091022.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}


Módosítás dátuma: 2009. október 26. hétfő, 00:38
 
Edge of Darkness PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. október 20. kedd, 21:17

Mel Gibsont Dr.Gibbonként csodálhattuk utoljára Az éneklő detektívben. Színészi pályafutásának fontos állomása a film, nem is kérdéses, de az a gyanúm, a többségnek inkább M. Night Shyamalan vízparti szörnypartija, a 2002-es Jelek rémlik, ahol Gibson mester kicsit kukoricázott a rusnya alienekkel. Majd színészként szögre akasztotta bársonyosan kék szemét - volt valami piás balhéja is -, de e felettébb alkoholmámoros tény sem tántorította el tovább csiszolgatni rendezői tehetségét. A Passiótól szanaszét futott az egyház, mi pedig megtudhattuk, legalább húsz fürdőkádnyi vér van az emberben. Következett az Apocalypto, amiben a szegény indián legényző, Jaguár Mancs galoppozott egy üdét őserdő szerte, Mel fater pedig jókat röhögött a rendezői székében.
Mostanság azonban új szelek fújdogálnak, a jövő januárban 54. évét betöltő rendező/színész/producer megunva a puhányságot, ismét visszacsörtet a vászonra és az Edge of Darkness című krimi-thrillerrel bizonyítja, van még vér a pöcsében néhány sistergős maflásra.

edge_of_darkness_poster.jpg

A filmről elöljáróban annyit lehet tudni, hogy a BBC 1985-ös minisorozatának feldolgozása. A helyszín ennek megfelelően Anglia helyett átrugdosva Amerikába. Thomas Craven (Mel Gibson) nyugdíjas éveihez közel toppogó nyomozó huszonéves lánya gyilkosság áldozatává lesz. A végtelenül szomorú és bepipult papa saját kezébe veszi a dolgokat, ám a szimatolása egészen magas politikai körökig vezet. Közben elcsattan pár pofon, röppályára indulnak a stukkergolyók, el is hiszem, ha veszélyességi pótlékért esedeznek a csúnya fiúk.
A csontropogtató zúzda rendezője Martin Campbell (Casino Royale, Zorro legendája, Jég és föld között pl.) Amerikai bemutató: január 29. Kedvcsinálóként jöjjön az előzetes, Mel Gibson keményebb a bakaszarnál.

 {mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20091020.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}

 


Módosítás dátuma: 2009. október 26. hétfő, 00:38
 
Черная молния PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. október 18. vasárnap, 21:00

A kazah rendező fenegyerek, Timur Bekmanbetov két Wanted epizód között arra is szakított időt, hogy visszatérve gyökereihez, készítsen egy jó látványos orosz sci-fit. Черная молния - minden orosz tudásomat bevetve - a Fekete villám, egy agyontuningolt őskövület, de egyébként rakétameghajtású Volga, ami még csudamódon repülni is tud. Olyannyira, hogy a vakmerőbbek egyenesen a Transformesre adott orosz válaszként értelmezik Timur és csapatának filmjét. Kicsit merésznek tűnő hasonlítás, ők tudják, ám az Universal istúdió is beszállt a projektbe, van tehát remény egy nagyobb durranásra. Valamit tudhatnak ezek a ruszkik.

black_lighting.jpg

A történet szerint egy tök átlagos orosz egyetemista srác botlik bele a csotrogány járműbe, ami egész véletlenül csordultig megpakolva fegyverekkel. Szerelem első látásra ez, ne is vitassuk, főleg, amikor az új kocsijával a gyerek Moszkva ünnepelt hőse lesz, mert elfenekeli a Gonosz seregeit. Születőben tehát az orosz szuperhős státusza, amint hallom, remegnek is az amerikai kollégák Pókembertől Daredevilig bezárólag. Következzen egy előzetes, az a gyanúm, orosz nyelven:

{mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20091018.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}


Módosítás dátuma: 2009. október 26. hétfő, 00:37
 
Letöltés PDF Nyomtatás E-mail
Írta: filmoldal   
2009. október 17. szombat, 22:25

Letöltéssel kapcsolatos macerák


Felhívjuk a Tisztelt Olvasók figyelmét, hogy a Filmoldal se nem torrent, se nem warez, ezért hogyan a kórságba kell letölteni a filmet jeligéjű kérdésekre most kivételesen itt a főoldalon válaszolnánk rövidített kivonatként: SEHOGY!!!
Az oldalon az adatlapoknál előzetesek találhatók, amik természetesen mindenki által megtekinthetőek. Akiknél valamiért nem műxik a lejátszás, javasoljuk az Adobe Flash Player kiegészítő letöltését, pl. innen.  A következőekben a hasonló kérdésekre már nem reagálunk. Köszönettel: Filmoldal
Módosítás dátuma: 2009. október 26. hétfő, 00:37
 
Splice előzetes PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. október 17. szombat, 21:58

Töredelmesen beismerjük, volt egy kis leállás. Mostantól azonban porcelánboltba kergetett elefántcsordaként dübörög tovább a Filmoldal. Remélhetőleg jó hír ez a bennünket szeretőknek, akik meg utálnak minket, azokat is csókoltatjuk. Érdemes lesz majd sűrűn idejárni, meglássátok.
Valahol akkor hagytuk abba, amikor rinyáltam ezerrel, máris a nyakunkon Vincenzo Natali rendező (tudjátok: Kocka) legújabb genetikai-szörnykészítős-majd Dren által bajban a világ, első rohamomban is izgisnek tűnő horror sci-fije, a trailert meg megette a fene. Azóta orvosolva a probléma. Ráadásként egy  újabb kép: Adrien Brody és Sarah Polley gyakorolják a babafürdetést címszóval. A cucc továbbra is várós. Bemutatóval is kicsit átmeszeltük a tisztelt nagyérdeműt, hiába, már az IMDb.-ben sem lehet mindig bízni. A legújabb hírek szerint 2010 januárjában lészen a  szörny  randalírozásának kezdése. Alább a  részlet:

splice-1017.jpg

{mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20091017.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}
Módosítás dátuma: 2009. október 25. vasárnap, 03:45
 
Hegylakó remake PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 24. csütörtök, 18:34

A Hegylakót már valójában akkor ismertük, amikor még nem is láthattuk: a Queen együttes A Kind of Magic című lemezéről, amely gyakorlatilag a film zenéje, és amelyről Mercuryék az 1986. július 27-i népstadionbeli fergeteges koncerten több dalt el is játszottak. Később aztán jött a vizuális élmény is, és az első Hegylakó-mozit sokan a mai napig a nagy kedvenceik között tarják számon. Elsősorban a fantasyk és a kardozós filmek rajongói, akik körében a Hegylakó kultfilm lett, a "There can be only one" pedig olyan aranyköpés, mint Terminátoréknál az "I'll be back".

highlander.jpg

Az első film sikerén felbuzdulva érkeztek a folytatások, rutinból és egyre gyatrább színvonallal. A halhatatlanok évszázadok óta tartó kardcsörtéi (közönséges emberfia nem árthat nekik) pofás buktákkal véreztek el. Majd némi csönd - ami egy halhatatlan életében nem jelenthet problémát - az elmúlt napokban azonban felröppentek a hírek, az eddig halottnak hitt franchiset hamarosan feltámasztják. Új mozifilm készül tehát a villámhárítói képességekkel felvértezett Connor MacLeod kalandjaiból.
A történetről sokat még nem tudni, megy a szokásos igehirdetés. De lotyognak valami harcias barbárról, meg egy marhára fontos tárgy megszerzése körüli mizériáról. A remake rendezője az a Justin Lee, aki idén a Halálos iramból söpört be egy csomó lóvét. Bemutató valamikor jövőre. A végső összecsapás még várat magára...    
Módosítás dátuma: 2009. október 22. csütörtök, 18:43
 
Robin Hood PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 23. szerda, 23:08

Az a hős soha nem fog kimenni a divatból, aki a gazdagoktól elvesz és a szegényeknek ad. Robin Hoodot mindenki ismeri és mindenki szereti - nyilvánvaló, hogy filmet kell róla készíteni. Nem először fordul elő vele ez csúfság, s nem is utoljára. A legújabb vállalkozásban Ridley Scott rendező pátyolgatásával alakulnak az események, míg a legendás íjász bőrében a "higanymozgású" Russel Crowe parádézhat - azért egy kicsi fogyókúra még beleférne. A szállingózó pletykák alapján igyekeznek egyszerre grandiózus, romantikus, humoros és akciódús filmet csinálni, ami nem sűrűn szokott jól elsülni. Alább egy kép, pompásan feszít Crowe alatt a ló. No meg egy előzetes-féle. Olyan hogyan is készül a cucc fajtából. Jönnek-mennek, masíroznak, a tenger meg hullámzik. Amerikai bemutató: 2010. május 14. Nyílvesszővel a fenekemben várom.

robin_hood_2010.jpg


{mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20090923.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}





Módosítás dátuma: 2009. október 22. csütörtök, 18:43
 
Law Abiding Citizen PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 21. hétfő, 18:09

Nem semmi, ahogy ez a Butler gyerek izmosodik. Felsőteste már majdnem olyan, mint szerénységemé... Naa... Szüksége is van a srácnak az őserőre, hiszen totális bosszúállás a sorsa. Clyde Shelton családja oda, feleségét és kislányát a szeme láttára küldik bárányfelhőket nézegetni, s amikor gyilkosukat az igazságszolgáltatás szabadlábra engedi a Jammie Foxx által eljátszott ügyvédgenya hathatós közreműködésével, főhősünk kicsit bepipul és rendet rak. De nem csak a szerettei mészárosát teszi hidegre, hanem mindenkit, aki csak picit is pöszén néz rá. Abból meg ugye van elég. Amerikai indulás: október 16.

law-abiding-citizen.jpg


{mgmediabot2}path=http://87.229.7.195/trailer-ek/20090921.flv|image=images/filmclub.jpg|overstretch=false|width=340|height=280|displayheight=280|title=www.filmoldal.hu|link=http://www.filmoldal.hu|autoplay=false|repeat=false|logo=images/logo.png{/mgmediabot2}

Módosítás dátuma: 2009. október 22. csütörtök, 18:42
 
«ElsőElőző21222324252627282930KövetkezőUtolsó»

29. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1