Oldalainkat 48 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
FILMES BAKIK - HIBÁK
A Minden6ó
Írta: Kenobi   
2009. január 19. hétfő, 19:40

a minden6ó 1.jpg
A Minden6ó




Bármilyen isteni film is A Minden6ó, azért a felsőbb közbenjárás ahhoz nem volt elég, hogy hibák nélkül való legyen. A bakivadászok nem voltak restek a magasabb hatalommal dacolni, és képkockáról képkockára nézték át a filmet hibák után kutatva. Remélhetőleg ezért az istentelen tettért nem zúdítanak egy kiadós özönvizet a nyakukba!

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:26
Bővebben...
 
A sziget
Írta: Kenobi   
2009. január 12. hétfő, 20:57
a sziget.jpg
A sziget



Michael Bay sok éven és filmen át élvezte Jerry Bruckheimer sztárproducer támogatását, ám 2005-ben – egy viharos napon – lépett egy merészet, és otthagyta az atyai babusgatást egy másik nagyágyú, Steven Spielberg hívása kedvéért. A sziget című filmet jócskán megtűzdelték bakikkal, de bármilyen rosszmájúak is a bakivadászok, nem azért bukott meg. A hamarosan érkező Transformers folytatással Bay immáron sokadszorra kiköszörülheti mind a bukás-, mind pedig a bakicsorbát.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:27
Bővebben...
 
Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Írta: Kenobi   
2008. december 28. vasárnap, 17:00
az élet mindig drága.jpg
Die Hard 3. - Az élet mindig drága


2007 a nagy visszatérések éve volt. Hiszen már negyedszerre van itt nekünk az a férfi, akin legjobban áll a koszos atlétatrikó: John McClane. Tizenkét év kihagyás után már egy high tech bigyókkal telezsúfolt akciófilmben feszít, viszont a ’95-ös harmadik epizód nagyrészt még az old school technikákkal készült. Talán ennek is köszönhetően jócskán maradtak bakik a filmben, így a bakivadászoknak nem kellett drágán adniuk az életüket azért, hogy tucatnyi apró hibáról ránthassák le a leplet.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:29
Bővebben...
 
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse
Írta: Kenobi   
2008. december 22. hétfő, 17:14
hk.jpg
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse



Mivel a kalózok első támadását a mellényúlások tekintetében már tüzetesen szemrevételeztük, abban a hitben voltunk, hogy a bakivadászoknak igazán fel kell kötniük a gatyájukat, hogy megfelelő számú fogást találjanak Jack Sparrow kapitányon és válogatott bűnbandáján. Bár a kalózok bakijaikat úgy őrizték, mint kincseiket, azért néhány érdekesség fennakadt a rostán, amelyeket félve ugyan egy kalóz támadástól, de titokban közkinccsé teszünk.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:30
Bővebben...
 
Sin City
Írta: Kenobi   
2008. december 15. hétfő, 19:03

sin city.jpg


Sin City


Ha egy film a hírnevét nagyrészt annak köszönheti, hogy a háttereket mindig digitális úton állították elő, akkor az egyszerű néző joggal feltételezhetné, a minden egyes képkockát megdolgozó grafikuszseniknek volt annyi ideje, hogy az összes bakit eltüntessék a vászonról. Úgy tűnik, a Sin City esetében inkább Jessica Alba dekoltázsán lengették a szemeiket, amivel a magunk részéről mélységesen egyetértünk. Igen ám, de talán pont a szépséges hölgy miatt, Robert Rodriguez filmjében is hemzsegnek a bakik. Lehet, hogy  direkt hagyták benne az összeset?

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:32
Bővebben...
 
Hannibal
Írta: Kenobi   
2008. december 11. csütörtök, 19:22

hannibal.jpg


Hannibal

Hannibal Lecter a filmtörténet egyik legismertebb és legprecízebb sorozatgyilkosa, aki már négy filmben is feltűnt az elmúlt húsz évben, ebből háromszor  Sir Anthony Hopkins megformálásában.  Amíg az ötödik mű visszakanyarodik a doki fiatalkorához, mi szemügyre véve az eddigi életművet, arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb bakit Ridley Scott követte el a Hannibal megalkotásakor. Felfedezéseinket némi félelemmel vegyítve tesszük közkinccsé, mivel nem igazán szeretnénk a finnyás gyomrú gyilkos étlapján szerepelni.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:33
Bővebben...
 
A Randiguru
Írta: Administrator   
2008. november 27. csütörtök, 18:03

a randiguru.jpg
A Randiguru

Will Smith nem az a bősz munkamániás, aki túlzásba vinné a filmezést, s évente csupán egy-két alkalommal mutatja meg lapát füleit a nagy vásznon, hívei földöntúli örömére. Arra azonban még ő sem gondolhatott, hogy a hosszú várakozási idők miatt a Will Smith függő bakivadászoknak túl sok idejük marad filmjeinek szétcincálására. A hosszas tanulmányozás során érdekes hibákra bukkanhatnak  a filmkockákat nagyítóval leellenőrzők még egy ilyen aranyos és kedves vígjátékban is.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:36
Bővebben...
 
Fűrész
Írta: yoda70   
2008. november 20. csütörtök, 23:02

fűrész.jpg
Fűrész


A Fűrész az a fajta alacsony költségvetésű kis mozi, amit nem illene bántanunk. Mivel azonban a bakivadászat sosem az illem betartásáról szólt, jócskán körmére néztünk James Wan bandájának, már csak azért is, mert a lassan végtelen számú folytatások pofátlanul nagyot hasítottak (és fognak) a mozikban. Hibái ellenére persze nem szeretjük kevésbé a fűrészt, csak kicsit kötekedtünk…

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:38
Bővebben...
 
Halj meg máskor!
Írta: yoda70   
2008. november 14. péntek, 19:26
halj meg máskor!.jpg
Halj meg máskor!


Bár novemberben az új 007-es ügynököt megszemélyesítő Daniel Craig második ámokfutása is megérkezett a mozikba, mi ennek apropóján nem voltunk restek és elővettük a gyűjteményünkből az előző Bond utolsó kalandját, szigorúan tudományosan és a bakivadászat szemszögéből. A Halj meg máskor! a Brosnan-éra leggyengébb darabja minőség, nem úgy viszont a bakik magas számának szemszögéből.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:40
Bővebben...
 
Aviátor
Írta: Administrator   
2008. november 08. szombat, 18:20

aviátor.jpg
Aviátor




Martin Scorsese elhunyt pályatársához, Stanley Kubrickhoz hasonlóan igazi perfekcionista, de egy közel háromórás, monumentális biopicet azért még ő sem volt képes bakik nélkül végigvinni. Mivel Howard Hughes életét a bakivadászoknak szerencsére nem repülőn ülve kellett végignézniük, így számos kisebb-nagyobb hibára sikerült fényt deríteniük.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:42
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 5
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1