Oldalainkat 20 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Kick-Ass PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 03. csütörtök, 18:08

A szuperhősök élete nem könnyű. Megáldva azokkal a csodálatos tulajdonságokkal, a kellemetlenül izzasztó jelmezekkel, amiket előszeretettel viselnek, no meg egyéb problémaként ott a világ megmentése is. Jelentkező a hálásan hálátlan feladatra bőven akad, ne is ragozzuk, főleg ne is soroljuk.
A Csillagpor rendezője ezúttal a Wanted képregényről elhíresült Mark Millar egy másik gyöngyszeméből készítget játékfilmet. A kanyargolyók ugyan kiegyenesedtek, mégis a főhős, Dave Lizewski tök átlagos és névtelen középiskolás, egészen addig, míg a fejébe nem veszi, hogy szuperhőssé válik. Képességek és minden különösebb ok nélkül ez nem is olyan egyszerű, és a ruházatán is lenne még mit finomítani. Akárcsak a traileren, ami udvariasan is, de távcsővel pislog a minőségre. Mondhatni kamerás a cucc,  vagy miegyéb. De hát ez van, ezt köll szeretni... A filmben előfordul még Nicolas Cage is + a lánya. Csajszi a liluska Iluska. Bemutató egészen pontosan 2010 április 16.

kick-ass-0903.jpg
 
Módosítás dátuma: 2009. szeptember 06. vasárnap, 20:11
 
Bitch Slap PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 02. szerda, 18:54

Három hosszúcombú cicimica kikászálódik a tragacsából. Pózolnak pár beállított, de őrületesen vértforralót, riszálják nem is picit formás popójukat, majd az előzetesen látottaktól kanos férfinépség elismerő elcsöppenése után rátérhetünk a lényegre is. Mert a csajokon túl - akik a szép míves beszéd használatában qrvára toppon képzettek -, vannak itt kérem rosszfiúk is. Gyémánt és akkora verekedések, hogy nem látunk a sivatagi porban. Meg ilyesmik.
Rick Jacobson rendezőről kapásból két dolog ugrott be. Szerintem a fickó megátalkodott Xéna rajongó lehet. Emlékeztek, ő lenne a harcias amazon, aki csatakiáltásokkal, és fekete alsógatyában visítozta végig a fél ókort. Szóval, a fickó a sorozat pár epizódjába rendezőként már beleugatott, s most elérkezettnek látta az időt, hogy mára már kissé megkopott hőseit becsempéssze egy kis evilági buliba. Fölvonul tehát a Xéna cirkusz majd teljes főszereplő gárdája. Ezt csak úgy mellékesen említettem.

bitch-slap-0902.jpg

A másik, ami élből kiszúrja az ember szemét, hogy a Bitch Slap a Robert Rodriguez által szépen kitaposott Grindhouse nyomdokain nyomul, de iszonyat lelkesen, hogy úgy mondjam mellbedobással. Bemutató Magyarországon még pár ciciplasztikával odébb, a leginkább fene tudja mikor időpontjában. Talán egyből DVD-re? 
Módosítás dátuma: 2009. szeptember 06. vasárnap, 19:17
 
Mozipremierek - szeptember 3. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 02. szerda, 17:18

Heti bemutatók:

Hajsza a föld alatt
Egy pici demoralizálást már elkövettem Travolta and Denzel fékezett izgalmaktól habzó lotyogására. Bővebben ehol.

Két szerető
Úgy vagyok vele, mint a pingpongozó: passz.

Kiságyúk
A világért ki nem hagynám...

Újdonságainkat elnézve, héten bevételi rekord lesz a pénztáraknál. Én is besegítek picit.. Megyek QT. és Mr. Pitt filmjére. Kritika róla elvileg vasárnap du. körül.
Módosítás dátuma: 2009. szeptember 05. szombat, 21:16
 
Agora PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 01. kedd, 18:54

Alejandro Amenábar, a spanyolhonból importált, de egyébként chilei származású rendező hál' Istennek ismét hírt ad magáról. Kard és szandál típusú filmmel lép a nagyközönség elé, talán picit előtérben a lábbelivel. Visszarepülünk a római korba, helyileg pedig Egyiptomba, még pontosabban Alexandriába. Ott, a  méltóságteljes épületek lépcsőinél ismerkedik meg a Hypatia, az első ismert matematikusnő, csillagász, fizikus - mondhatni volt baja rendesen a csajnak - keresztények maroknyi csoportjával, akikkel fellázadnak az elnyomás ellen. Ami ezután következik, mára már porosodó történelem: villannak a kardok, futkosás és szobrok döntögetése, meg egyebek. Ilyen vidáman töltötték szabadidejüket akkortájt. Főszereplő a magyar felmenőkkel is büszkélkedő Rachel Weisz. Látványos és izgalmas filmnek ígérkezik, szomorkás fináléval. Spanyol kezdés: október 9.

agora-0901.jpg


Módosítás dátuma: 2009. szeptember 04. péntek, 19:00
 
Year One PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 31. hétfő, 22:43

Valamikor időszámításunk kezdetén két tökkelütött kőbunkót száműznek a törzsből. Okként fölróható a kőkorszaki f*sziknak  kicsi lustaságuk, még jobban tohonyaságuk, egy pici vita is besegít, meg csak. De aggodalomra semmi ok! Így legalább alkalmuk nyílik végigmászkálniuk a csodás antik világot. Csak hát a kedves ősemberek aligha vágják, micsoda történelmi eseményekbe botlanak. A szereposztás azt ígéri, hogy könnyesre röhögjük magunkat. A bevételi mutatók, valamint az IMDb "bőkezű" pontszórása pedig azt sejteti, harsány kacagás helyett inkább marad a szelíd dühroham. Az amik már kínlódgatnak egy ideje Jack Black és Michael Cera agymenésén, nálunk a bemutató időpontja még jótékony homályban. Ki tudja? Talán jobb is.

year-one-0831.jpg


Módosítás dátuma: 2009. szeptember 03. csütörtök, 20:18
 
Újabb 2012 poszter PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 29. szombat, 08:40

Gőzerővel dübörög a világvége kampány, Emmerich módra. A természettel szórakozni ugye nem lenne bölcs dolog, mint ahogy a német származású direktor katasztrófa nyalánkságaival sem. Ezért félve már a gondolatától is, hogy a Filmoldal szerverei alatt kitör a szunnyadó vulkán, vagy elröppent bennünket melegebb éghajlatra valami hurrikán, gyorsan ki is teszünk egyet a mostanság megjelent poszter áradatból. A vízről jut eszembe: a bemutatóig mindenki megtanul úszni, igaz?

two_thousand_twelve.jpg




Módosítás dátuma: 2009. szeptember 06. vasárnap, 19:04
 
Daybreakers PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 28. péntek, 17:53

2019-ben kitör a járvány. Kockázatok és mellékhatások tekintetében vámpírrá alakul bárki, aki csak picit is megfertőződik. Az emberiség a kihalás szélén, ami komoly fogfájást jelent a derék vérszívóknak. Ugyanis, ha már nem vagyunk, nincs vér sem, így nuku nyakihami, a zacskóstejre pedig nem ugranak a drágaságok. Az mégsem járja, hogy egymást fogyasszák el! Tenni kell hát valamit, de iziben. Jön Ethan Hawke kutatóként. Cseles a csávó: meg akarja menteni fajunkat, és a vérszívóknak is kerít valami fincsiséget.
Na, íme az újabb vérkonzerv! A vámpírfröccsök kedvelői mostanában orgazmus közeli állapotban lehetnek. Hamarosan másodszorra is bealkonyul, plusz Rémségek cirkusza, kisvártatva a következő esőáztatta adag, a Daybreakers. Csábító tehát a vámpírbiznisz! S ami számomra a legmeglepőbb, egész komoly szereposztással. Ethan Hawke, Willem Dafoe és a dinoszaurusz specialista Sam Neill. Az előzetesben legjobban a zene fogott meg. Persze a movie is várós. Úgy döntöttem, a Spierig urak filmjének kedvéért, csak azért sem dobom föl a bakkancsomat 2019-ig, de közben kiokosodtam, előbb itt a vég. Csak 2010. január 8-áig kell várnunk  - az amerikai kezdésig -, aztán meglátjuk, rászoknak-e vámpírkáink a spenótra. Vagy a tökfőzelékre.

daybreakers-0828.jpg
 
Módosítás dátuma: 2009. szeptember 02. szerda, 17:45
 
Halloween II PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 27. csütörtök, 19:02

A képen látható babaarcú, és az élet dolgairól félre nem érthető véleményt mutató figura amúgy főállásban böszme késsel ketető gyilkos lenne. Olyan pusztító, aki válogatás nélkül küldi jobblétre az épp elé szédelgőket. Michael Myers persze nem kezdő kópé a szakmában. Idestova harminc éve lesz, hogy Jamee Lee Curtist alaposan megkergette, s amely film azóta sok borzongásra vágyó gyilkostanonc kedvenc vértócsája lett. No igen. Nem meglepi az akkori siker, hiszen a rémisztgetés írója többek közt John Carpenter, a frászkeltés  elsőszámú guruja volt. Myers elvtárs talán a nosztalgia ürügyén, vagy csak kedvet kapva a friss vér szagára, jelentem alássan, visszatért.
A történetről vagy jót, vagy semmit. Kicsi sírás, nagy rikoltozás, kevés eső, és pánikszerű rohangálás. Rendesen rémálmok, hatalmas herélőkés és fröcsög a művér literszám. Valahogy így nézhetnek ki egy tömeggyilkos szorgos hétköznapjai. Rendező a zombisan gyanús névvel lapító Rob Zombie. Start nálunk: október 15. Tessék a késeket megélezni!

halloween-ii.jpg


Módosítás dátuma: 2009. szeptember 01. kedd, 18:54
 
«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»

32. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1