Oldalainkat 61 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Mozipremierek - augusztus 20. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 20. csütörtök, 08:31

Íme, a véres rágcsálni való:

Becstelen Brigantyk
Tarantino mester és Pitt papa közös ámokfutásáról már volt szó + lesz is.

G-Force - Rágcsávók

A szupertitkos tengeri röfik kalandjai biztos világrengetőek. Részemről majd DVD-n, avagy kihagyós, esetleg nemtom.
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 24. hétfő, 20:18
 
Dorian Gray PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 18. kedd, 18:12

Dorian Gray mindent megkap, amit csak akar. Bálokról jár estélyekre, élénk társasági élet zajlik körülötte, és fölborítja a rúdjára akadó szépségeket. Hát igen. Ilyen irigylésre méltó a szépfiúk élete. Főhősünk helyes pofikájára csupán egyetlen árnyék vetül: már az öregedés gondolatára is rájön a szapora. A ráncok elleni félelem bírja rá némi kis seftelésre az ördöggel. A fizetség pedig igazán elhanyagolható: a lelke. Van itt probléma fokozásul valami leamortizálódó önarckép, bűnök és tivornyák minden mennyiségben, no meg a viktoriánus korabeli London összes csillogása, és sötét szutyka.
 
dorian-gray.jpg

Oscar Wilde kisregényéből Oliver Parker rendezett szaftos, ám színtiszta angol produkciót. Persze új most sem nyema a nap alatt, hisz gyakorlatilag remake a dolog. A szépséges ifjú üzletelését a gonosszal már megcsinálták többek között 1945-ben is. Főbb szerepekben Narnia második kalandjainak állságosan állatbarát, de nyájasan  állas nyalókája, helyesebben fogalmazva, hercege,  a plasztikailag kicentizett állú Ben Barnes látható. Az élet habzsolására duruzsoló barátját Colin Firth alakíttja, míg az egyik kukacra harapó hölgyet Rebecca Hall. Akik a továbbra kattintanak, gyönyörködhetnek az összes poszteren. Mit ne mondjak? Inkább a gyengébbik nemnek, esetleg másképp huncutkodóknak javasolnám. Bemutató: szeptember 9. A ködös Albionban. 



 
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 23. vasárnap, 09:49
Bővebben...
 
Nézzük újra! - Hollywoodi őrjárat PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 17. hétfő, 19:07

Véres gyilkosság történik egy hollywoodi szórakozóhelyen: egy csapat bőrnadrágos, kapucnis, feltörekvő rappert lőnek szitává ismeretlen bőrnadrágos, kapucnis merénylők. A zöldfülű K. C. Calden (Hartnett) és a tapasztalt Joe Gavilan (Ford) megérkeznek a helyszínre, és azt teszik, amit minden rendőr tenne: rendelnek két hamburgert, majonéz és saláta nélkül. Miközben a nyomok után kutatnak, máris megismerjük őket, hiszen Gavilanról kiderül, hogy másodállásban másodosztályú ingatlanügynök, Calden pedig, miközben színészi debütálásra készül, nőknek tart jógatanfolyamot – esetenkénti otthoni korrepetálással. Így a mobiltelefonjaik csengőhangjait már kívülről fújjuk a film végére, hiszen mikor máskor lehet házat a legjobban eladni, mint üldözés, vagy kihallgatás közben. Ez Hollywood, itt még a rendőrök is érdekesek.

hollywood-homicide_1.jpg

A gyilkosok utáni hajsza egy nagy lemezcég félelmetes vezetőjéhez vezet, akinek ráadásul köze van a jógazsaru apjának meggyilkolásához, tehát újra bebizonyosodik, hogy az igazán gonosz emberek összetartanak, és hogy nagyon nem szeretik a rend védelmezőit. Ha ez nem volna elég, akkor még a kollégák is rászállnak a két pályatévesztett nyomozóra, így senkinek sem lehet kétsége afelől, hogy vagy öt percen belül meghalnak mindketten, vagy a teljes Los Angelesi alvilágot lesittelik, miközben épületeket adnak el és a Vágy villamosának szövegeit gyakorolják.


Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 13:02
Bővebben...
 
Hordozók PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 15. szombat, 18:39

A pestis, a Spanyolnátha és cimboráik, mind-mind olyan járványok az emberiség múltjában, amelyek áldozatok millióit követelték, s hoztak boldogságot a sírásóknak, vagy túlórákat a koporsó készítőknek. Mi persze még csak most tudjuk meg, de 2008-ban egy minden eddiginél halálosabb influenza vírus csapott a madarak közé, s terjedve Ázsiából szerteszét a világba, aratott a halál.
Egy fiatalokból alkotta négyes valószínűleg sejti már, mekkora a galiba. Iparkodnak is rémülten a biztonságosnak hitt védelmi zónába, valahová a Mexikói-öböl környékére. Ám tüsszögés nélkül megállni...

carriers.jpg

Alex és David Pastor rendezőket egyébként innen is csókoltatom, már a hócipőm tele az új típusú influenza okozta mizériával. A média mindenáron súlykolja, milyen fenyegetést is jelent számunkra, de eddig valahogy mégsem jött össze az áhított több tízmilliónyi halott. No problemo! Majd ősszel behozzuk a lemaradást! Mindenesetre a bajok megelőzése érdekében javasolnám mindenkinek a védőoltást, meg persze kapok én is némi jutalékot az illetékesektől a rémisztgetésért. Főbb szerepekben az űrt is megjárt Kirk Chris Pine, Piper Perabo, Loy Taylor Pucci, Emily VanCamp és pár ezer hulla. Hordozók.  Még van időnk beoltatni magunkat, egészen szeptember 9-ig, amikor jő a premier. Haaapcci!!
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 21. péntek, 00:54
 
Maszterov könyve PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 15. szombat, 12:35

Néhány évvel ezelőtt magam sem gondoltam volna, hogy 2009-ben majd lepetézek egy orosz film előtt. Márpedig az idők változnak, s az egykori elvtársak is megtanulták, hogy pénz csak abból a movieból lesz, amelyikre még nézők is járnak. A piac ugye óriási és a vodkagőzön túl lehetőségként vastagon ott a filmbiznisz is.
A Walt Disney is felismerve a korlátlan lehetőségek hazáját, betársult az új orosz fantasy/mese, a Maszterov könyve készítésének gyönyöreibe, így "elképesztően" magas, mintegy nyolcmillió dolláros büdzséből kavarhatott Vadim Sokolovsky rendező és pereputtya. Gyanítom, ennyi lóvé Hollyvoodban egy B kategóriás filmsztár napi kényeztetésére sem elég, a ruszkik azonban vidáman összedobtak belőle egy faxán szórakoztató mesevilágot.

maszterov_knyve.jpg
    
A történet megértéséhez minden nemlétező orosz nyelvtudásomra szükség volt, de annyi lejött, hogy a helyi mesevilágra támaszkodik, s a főszereplő gyereknek - személyleírás alapján is tipikus orosz fizimiska - meggyűlik a baja a gonosz varázslónővel. Kalandok és varázslatok hegyén-hátán, míg a fiúnak sikerül megmentenie a Napot a sötétségtől és persze a jóképű csajt is hazaviheti mosogatni. Közben meg csak-csak elcsattan pár varázsige. Látványosnak ígérkező, kicsit más filmekből is vastagon táplálkozó agykikapcsoló. Bemutató: október 29-én. Russzijában.   
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 20. csütörtök, 08:32
 
Az első Avatar kép - a filmből PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 15. szombat, 11:52

A fél világ tapsikol a boldogságtól. Cameron bátyó nagylelkűen szabadjára engedett egy képet készülő monstre alkotásából, az Avatarból. Örülünk persze nagyon az ilyen izgalmaknak is, de még jobban várnánk az első trailert, ami állítólag hamarosan. Addig érjük be a békésen bambuló főhös sérójával és a kalánfülű "vízicsibe" kékségével.

av_atar.jpg

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 18. kedd, 18:20
 
Zombieland PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 14. péntek, 19:31

És akkor következzék heti világvégés (fölkapott és divatos szóval: posztapokaliptikus) szemezgetésünk legkülönösebb darabja! Helyszín még mindig a Föld, kihalásunk okozói ezúttal az élőhalottak, közismertebb nevükön, zombik. De mielőtt továbblépnénk, járjuk körbe tudományosan a figurákat! Ugye a zombi az az állatfaj, aki egyszer csak lesz, harapással szaporodik, értelmi szintje verseng némely celebünk agyi sistergésével, fröcsög belőle minden irányban minden rittyó, lehetőleg mindenkire, de ami a lényeg, mind képzett futóbolondok. Imádnak kocorászni a még embernek számító kétlábúak után, akik hálás sikolyokkal tiltakoznak rajongásuk ellen. A téma fő szakértője Milla Jovovich. A kaptár még el nem fogyasztott lakóinak szavazatai alapján. Nagypapusuk pedig George A. Romero. Például:
Egy ilyen világban a normálisabbja készül a végre, de végre, feltűnnek hőseink is. Kicsit lüttyő a bagázs, de a lényeg egyre megy. Woody Harrelson a zombigyilkos. Fülig érő vigyorral. És a neve sem sámli: Tallahassee. Még leírni is alig tudtam. Módszeresen és válogatottan hülye módszerekkel küldik pokolba a rondaságokat. Nem véletlen a királyi többes. Merthogy társai is akadnak a mókában. Zombik reszketnek, mi pedig valószínűleg jókat hahotázunk. Legjobb a zongora. Ha-ha. Ruben Fleischer filmje kihagyhatatlan. Zombieland. E vérbő horror/komédia bemutatója: október 9. Sajna csak USA.

zombieland.jpg
 
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 17. hétfő, 19:10
 
Legion PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 13. csütörtök, 20:46

Isten parancsára egy sereg arkangyal száll alá az égből. Komor pofával és talpig páncélban. Ennyi vasban repülni? Izmosak lehetnek a csávók. Feladatuk is a szokásos, lapátra tenni az emberiséget. Szerencsénk a bajban, van közöttük egy renittens légierő, aki pártunkat fogja. Michael (Paul Bettany szárnycsapkodásával, szépen megtervezett kockahasával) sem éppen szentike, géppuskával kezében védelmezi bundánkat.  Érkezése is impozánsnak mondható. Mindeközben valahol a büdös fenében, egy országúti csehóban, a sok G.I. Joet és Holnaputánt is látott Dennis Quaid vezényletével vadidegenek döbbennek rá, hogy a mohó homó sapiens utolsó védelmi vonalát jelentik. A tévét ugyan püfölni kell, de a bájos picérnő szemmel láthatóan terhes, méhében a Messiással...
Na paff! Tegnapelőtt könyvcipelés, tegnap atomrobbanás, ma bibliai apokalipszis. Hollywood három nap alatt szépen helyretett bennünket. A Legion azonban mindennél tovább merészkedik, az Úrnak lettünk ezennel terhére. A film előzetesét igazán érdemes megtekinteni, szépen lehidaltam alatta. Látványos, kalandos, sötét és reménykeltő. Fantasy a javából. Sztárok sora, Scott Stewart dirigálásával. Vagy marhajó, vagy iszonyat gagyi produkció lesz. Az angyali rosszfiúk rohama természetesen Amerikát érinti először, pontosan 2010. január 22-én. Mi még picit imádkozhatunk. 

legion.jpg
   
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 16. vasárnap, 13:16
 
«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»

34. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1