Oldalainkat 43 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Harry Potter és a Félvér herceg PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 15. hétfő, 12:10

a_flvr_herceg.jpg

Vingardium leviosa!


 A Roxfort Boszorkány-és Varázslóképző Szakiskolában mindig történik valami. Most például Harry Potter és társulatának, valamint Tudjuk -kinek titkokkal teli és mágikus kalandozása immáron a hatodik felvonásához érkezett. El is hiszem, hogy a Warner Bros. stúdió mindent tudó és te(l)jhatalmú Laughing urait kerülgeti a csuklás. Ugyanis aranytojást tojó H.P. tyúkjuk ámokfutása lassan a végéhez közeledik. Az eddig bemutatott öt epizód annyi lóvét hajtott a zsebükbe, hogy azt le se merem írni. Bár még a legvégső finálé hátravan, kezdhetjük a jogtulajokat és a filmeseket sajnálni.
 Történetről egy szót sem, hiszen a Harry Potter regényeket mindenki rongyossá olvasta már – kivéve e sorok írója.  Bár a mágia szele elől nehéz menekülni, így nekem is segítségemre voltak J.K. Rowling írónő vaskos írásai. Amikor megadta magát szobánk csillárában pár izzó, egymásra rakva a köteteket épp elértem azokat,  s nem kellett hokedli. Pszt! Senkinek egy szót se! Szentségtörés tudom, de a cél szentesíti az eszközt és a varázslat nálam is működött... Az adatlapnál már ott a friss magyar szinkronos előzetes, kedvcsinálónak megteszi.

Módosítás dátuma: 2009. június 21. vasárnap, 02:21
Bővebben...
 
Crank 2. - Magasfeszültség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 14. vasárnap, 11:01

magasfeszltsg.jpg

Elektrosokk!


 A száguldó eksönök koronázatlan királya, Jason Statham is hamarosan tiszteletét teszi a honi mozik műsorán.  A tempó, ha lehet még pörgősebb, a sztoritól pedig jó eséllyel padlót foghatnak a laza tingli-tangli bunyókban bizakodók. Mert akármilyen hihetetlen, de igaz: Chev Chelios visszatér! A rekedt hangú bérgyilkos elpusztíthatatlanabb, mint a lábgomba. Most is épp üstökösként csapódik, mégsem ez lenne a fő gondja. Olyan kihívás vár rá, ami az első rész méreginjekciójához képest smafu. A gonosz kínai ellenfél lenyúlja Chev megállíthatatlannak hitt szívét, ami még mindig nem volna probléma – hiszen mindig van másik – ám, amikor már a lomposára is rágerjednek, főhősünk bepipul. Kezdődik az eszetlen rohanás, abszurd már-már önmagát parodizáló helyzetek tömkelege. Chev  elől pedig rémülten menekülnek az áramforrások.
 A High Voltage elkövetője ugyanaz a Mark Neveldine, Brian Taylor író-rendező páros, kiknek az előzményt is köszönhetjük. Jogosak tehát a félelmek, mégis adjunk Stathamnak egy esélyt, hátha most megpusztul. Akiket érdekel a dolog, pletykáltunk a filmről bővebben még itt is. Amerikában már túl vannak a bemutató okozta megrázkódtatáson, s az a majd harmincmillió dollár, amit eddig bolygónkon bekasszíroztak, buktaszagot áraszt, de nem hinném, hogy Stathamot visszarettentené egy esetleges harmadik résztől. Sajnos, szomorú aktualitást ad David Carradine szexuál ficánkolós halála. Crank 2. - Magasfeszültség Bemutató: július 2. Statham a kis áramlopó.

Módosítás dátuma: 2009. június 19. péntek, 19:12
 
Hasonmás PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 12. péntek, 19:51

the_surrogates.jpg                            Willis robotbőrben?
 

 A felül kopasz, toka-töke környékén kissé szőrös és rendszertanilag a kiégett zsaruk fajába sorolható leírás csak egyvalakire illik. Igen, a mi Isteni Brúszunk újra akcióban, ráadásul megint sci-fiben! A képregényrajongók nyaldoshatják ujjaikat, hiszen a Hasonmás alapsztorija a firkált világból merít ihletet. 2054-ben az emberek otthonukban horpasztanak fene nagy jódolgukban. Azonban mindenkinek van egy robot alteregója, Brúszénak például még haja is van. Igaz picit hülyén mutat sörénye, de nem lehet minden robot tökéletes. Aztán bekövetkezik a bibi: valaki elkezdi a géphasonmásokat hazavágni. Jöhet a segítség a régi vágású kopó képében. Bruce Willis bólint.
 Nem is tagadom, nálam a film titkos befutó. Valamiért beugrott az Én, a robot, talán csak. Az egyedüli aggodalmam a direktor személye. Mostanság divatos móka lett a Terminátor népség porig alázása, de mit tehetünk. Jonathan Mostow a harmadik részét rohadtul eltolta. Na, most őt eresztették Willis hajára. A trailer azonban nem semmi. Summázva: várom, de mocskosul.   

Módosítás dátuma: 2009. augusztus 03. hétfő, 23:14
Bővebben...
 
Hajsza a föld alatt PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 12. péntek, 00:00

tpo_1.jpg

Denzel rémült tekintetet vág

 Amíg azon népszavazást is kiváltható tényen vitatkozunk, hogy vajon kinek is lehet kérgesebb a tenyere, Dustin Hoffmannak a reggeli rejszbajnoknak, vagy Travoltának, aki meg most a rövidhullámú rádiókat markolássza buzgómócsingként, addig állapítsuk meg gyorsan, hogy Tony Scott rendező és Denzel Washington közös filmes bratyizása immáron a negyedik állomásához érkezett. A helyszín ezúttal a zsúfolt metró, valahol New Yorkban. Görényként pár csúnya csóka, élükön az egykor géppuska lábú Travoltával. Sudár alkat helyett lassan terebélyesedő, de jól eldugott sörhas jellemzi a faszit, ami méretes bendőt meg hát ugye tömni kell. Szóval, jól jön egy kis mellékes alapon, gonoszkodjunk egyet a metrón. Értem is én a dolgot, mégis vesztésre ítéltettek, mert épp ott okvetetlenkedik Walter Garber metrórendőr. Dencel szinte Brúsz Villiszként ered az események nyomába, közben meg szétpofázzák az agyukat. De hát ilyenek már ezek a huszonegyedik századi rosszfiúk. Van egy kis remake szaga a dolgoknak, rémlik valami hasonló témájú film, mondjuk 1974-ből. Sőt, megérintett egy halovány Die Hard 3. utánérzés is. De hess innen aljas gondolat, inkább reménykedjünk, hogy blockbuster lesz a balhéból.  A szokásos hivatalos rizsa épp itt lébecol, a bemutató még pár lövöldözéssel odébb, s akik esetleg tovább is keverednek, azok láthatják Denzel mestert nyakig kukásszerkóban ijedezni. Na, mennyünk alunni!!!  
Módosítás dátuma: 2009. június 15. hétfő, 12:19
Bővebben...
 
The Burrowers PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 11. csütörtök, 19:04

burrowers.jpg

Vadnyugati liki-luki

 Az oroszlánkapus srácok ismét megmutatják a frankót! 1879 nyarán néhány marcona bajszú keménytökű elindul, hogy megtaláljon pár nyomaveszett telepest és azoknak családját. A lelkes keresgélés azonban vérfürdőbe torkollik, meg aki gyanús likakba néz, az nem csak Dakotát találhat. Valami hasonló lenne a film tanulsága. Meg ilyesmik.
 J.T. Petty rendező (az meg ki a fene?) nagy újítása, hogy kitalálta a western-horror műfaját. A fickó munkásságában eddig olyan „alapművek” büszkélkednek, mint pl. a Mimic harmadik felvonása. A szereplők is csupa semmitmondó, sorozatokból kiebrudalt figurák, akik némi apróért örömmel pattantak pacijuk hátára. Míg hivatalos nincs, addig adatlapba leírás nuku. Én meg vagy félóra netkotorászás után beletörődtem, hogy a hivatalos poszteren kívül, egy kanyilló képet sem találok. Így érjük be a Naplementét távolban sasoló lovasokban, meg riadalomként egy ízlésesen beterítetett koponyában. Az ördög a részletekben lakozik, avagy hurrá a cé kategóriájú horroroknak! Akit még érdekel, ehun kiokosodhat trailer ügyileg. Van is filmről véleményem. Mondjam, vagy mutassam? Tongue out
 

Kenobi

Módosítás dátuma: 2009. június 14. vasárnap, 11:04
 
Közellenségek PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 10. szerda, 19:27

kzellensgek_1.jpg

Rabló-pandúr

 Michael Mann legújabb filmmonstrumában az 1933-34-es gazdasági világválság idejébe száműzi napjaink két legfelkapottabb színészét, Johnny Deppet és Christian Bale-t. Az volt az az időszak, amikor emberek milliói vesztették el állásukat, na meg vagyonukat, potyogtak az égből az öngyilkos jelöltek és virágzott a szeszcsempészet. Több gengszter mászkált akkortájt közöttünk, mint manapság celeb. Al Capone a maffiózók csúcsa, az újjászerveződő FBI kőrözési listájának élen, ám ő most itt csak „dicső példakép”, míg a Közellenségek kiérdemelt főgaza, John Dillinger (Depp) sem panaszkodhat a zsaruk érdeklődésének hiányára. Mániákus hajszolója Melvin Purvist FBI ügynök, megszemélyesítőjére mondhatnám, hogy sicc innen denevér!, de maradjunk inkább Christian Bale-nél. A morci tekintet munkaköri feltétel, csakúgy, mint a keménykalap – nem krumpliorr! – a géppityu, bőrkesztyű és a temetési öltöny. Gengszterfilm tehát a javából. Fogjuk rá, hogy igaz történet alapján, kb. negyedóránkénti sortüzekkel, és pár tucat lelkes hulla jelölttel.
Módosítás dátuma: 2009. június 16. kedd, 18:54
Bővebben...
 
Hold PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 09. kedd, 20:14

moon_1.jpgmoon_2.jpg

Sam Rockwell, a Holdremete

 Na igen, az ilyen sci-fi az, amitől összeszalad a nyál a számban. Sam Rockwell talpig yetinek álcázva Robinsonozik a Holdon. Bányászkodással csapja agyon az időt, meg a szokásos unaloműző elfoglaltságok. De biztos tudjátok, hogy van ez. Egy kis sutyorgás a messzi családdal, kevés futópad, némi gaz nevelgetés, talán titokban még marokmarcsa is. Egyedüli társa a nagy magányában a Robot, aminek szakasztottan olyan a hangja, mint Kevin Spacey-é. Aztán belebotlik valakibe, aki meg mintha saját maga lenne. Én is vakaróznék a helyében.

 A Moon – én megelőlegeztem neki a Hold címet – az idei év egyik legérdekesebbnek tűnő sci-fije. Eszetlen űrcsaták nélkül, pusztán drámaiságával hozza az emberre a szaporát. A trailertől kapásból leesett az állkapcsom. Erős és nyomasztó, és van benne valami félelmetes. És persze ott az okvetetlenkedő számítógép is. Első rohamomban az Ő°rodüsszeia, majd levegőt is véve, a Solaris ugrott be. Ja és egy kevés nagypapáink sci-fi sorozatából, az Alfa holdbázisból. Hogy miért, ne is kérdezzétek, talán a nagy meleg buggyantott meg. Bár ott a félóránkénti halálozási ráta, gyanítom jóval magasabb lehet. Duncan Jones rendezőnek/írónak gyakorlatilag a Hold az első érdemi mozija, mert a bemelegítésül szánt 2002-es Whistle-ről – legalábbis nekem lövésem sincs. Mindenesetre új filmje nem hinném, hogy dúskál majd a percenkénti tömegjelenetektől, inkább Rockwell színészi képességeit teszi próbára.

Módosítás dátuma: 2009. június 13. szombat, 13:32
Bővebben...
 
Jégkorszak 3. - A dí­nók hajnala PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. június 08. hétfő, 21:17

jgkorszak_3.1.jpg

Prehisztorikus pereputty 3.

 Amikor az embernek olyan napja van. Amikor nem jön össze semmi. És amikor reggel kutyaszarba lépve kezdődik a munkába menet. Hölgyeknél letörik a féléve növesztett köröm, felszakad a harisnya, meg különben is késik, aminek meg nem kéne. Az egész napunk alapból elszúrva, alig várjuk, hogy estére hazazuhanjunk. Akkor meg ott a postaládában a hülye csekkek tömege, nyavalyog a gyerek valami baromság végett, egyáltalán jó volna egy hatalmasat ordítani, vagy robbanni. Miként is lehet ilyen helyzetben picit lazítani, kiereszteni a fölösleges gőzt? Javaslok néhány módszert. Vegyük sorba: A megrögzött házasok ilyen háklis esetekben bokszolhatnának egymással picit. Egy kiadós óbégatás, lakásunk átrendezése párunk röptetése ürügyén és Naplemente árnyalataiban tündöklő monoklik osztogatása után lesz csak édes a pihenés. Aztán ne csodálkozzunk, ha soros főoldali kérdésként a következővel szemezhetünk: Hiszel a repülő csészealjakban? A: igen; B: nem; C: mióta házas vagyok feltétlen.  A merészebbek mérgükben elvonulhatnak egy kis piálásra is. Mert az alkohol öl, butit és nyomorba dönt. Na meg kottás aggyal reggel olyan fejjel ébredsz, hogy ha tükörbe nézel, ott vigyorog a 18-as karika. Ezek után a tegnapi napod csupa móka és vidámság. Nem igaz? Az igazán ellazulni képtelen esetek meg tovább aszalhatják magukat: odaülni a tévé elé, és nézni az aznapra adagolt tömény hülyeséget.

Módosítás dátuma: 2009. június 12. péntek, 20:08
Bővebben...
 
«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»

40. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1