Oldalainkat 31 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Filmoldal Archívuma
Nézzük újra! - Harry Potter és az Azkabani fogoly PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 26. szerda, 19:39

harry-potter-and-the-prisoner-of-azkaban-1.jpg Varázslótanoncunk (Daniel Radcliffe) harmadik tanévét szerencsétlenkedi Roxfortban, és mint mindig, most is jónéhány veszedelemmel kell szembenéznie. Ezek közül talán a legfélelmetesebb egy elvetemült gonosztevő, Sirius Black (Gary Oldman), aki megszökött az Alcatrazból. Jujj! Az Sean Connery volt, ez meg itt az Azkaban, de a szökés egyre megy. A fickóról úgy hírlik, Harry Potter életére akar törni. S ez igen hatalmas probléma, mert ha sikerülne terve, nem lesznek új könyvek, sem pedig kasszahasogató filmek. De mivel vannak, sejthetjük, valami nem úgy sült el, ahogy szerette volna. Mindenestre az Azkaban őrei közül pár szellemes külsejű dementort a környékre razziáznak, csak a tisztesség kedvéért, meg hogy őrizzék az iskolát és kapják el Blacket, ha a varázslósuli környékére merészkedik. Azonban ezekkel a visszataszító rondaságokkal főhősünknek is meggyűlik a baja, így rendkívül hasznossá válik a sötét varázslatok kivédésre szakosodott tanár, Lupin professzor segítsége. Aztán haladva a tanévben, a történet szálai egyre kuszábbá válnak… S a film utolsó harmadára kiderül, hogy nem minden egészen úgy igaz, amiképp a fiatal mágusnebuló tudja, és a végén csak úgy rendeződhetnek a dolgok (már amelyik rendeződik), hogy a problémákat megoldandó, Harry és Hermione visszapörgeti az időt… A kis időutazók.



Módosítás dátuma: 2009. augusztus 31. hétfő, 22:44
Bővebben...
 
Mozipremierek - augusztus 27. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 26. szerda, 17:57

Csütörtöktől a filmszínházakban:

Férj és feleség

Gyors meló

Il Divo - A megfoghatatlan

Vénasszonyok nyara

Hahh... Kemény. Máris tódulok jegyet venni... Roppant módon megerőltették magukat a filmforgalmazók. Csupa "blockbuster". Még egy  magyar dokumentumfilm elkéne ehhez a falrengető felhozatalhoz. Lécci...
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 30. vasárnap, 18:41
 
A hercegnő és a béka PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 25. kedd, 20:10

Embert próbára tevő kutatómunka után sikerült kinyomoznom, hogy a Disney mesék történetében eddig mindössze három nem fehér bőrű hercegnő, Jázmin, Pocahontas és Mulan kisasszonyok szerepeltek az egeres banda mesefilmjeiben. Tényleg? Mi a neve a terhes indián hercegnőnek?... Pocakhontas... Most azonban színesedik a paletta, hiszen karácsonytól az afro-amerikai kislányok is saját hercegnővel villoghatnak a széfútta szavannákon, vagy a jazz bölcsőjében, New Orleansben. Tiana szép is, meg okos is, s  mint látjuk, nem éppen tavaly barnult. A felejthetetlen és örök klasszikus békakirályfi-mese hozzá illő látványos kivitelezésben. Ezúttal a 3D nuku, de a 2D-s grafika sem smafu. Bemutató a Jézukával együtt érkezik hazánkba, azaz, december 24-én. Breke-ke.

princess-and-the-frog.jpg


Módosítás dátuma: 2009. augusztus 29. szombat, 08:41
 
Rémségek cirkusza poszter PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 24. hétfő, 22:05

A soron következő vámpír továbbképzésről már megemlékeztünk. Az előzetest az ilyesmikre fogékonyak megkuksizhatják mondjuk itt. Mivel poszter már rég terpeszkedett a főoldalon, gondoltam bedobunk egyet, kitesszük a legfrissebbett. A telihold síremlékre késztet. Váouuúú... Bocsesz, az vérfarkas, jelen film pedig a Rémségek cirkusza. Majd elfelejtettem. Egy szolgálati közlemény. Szeptembertől friss bakik!

vampires_assistant_0824.jpg
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 28. péntek, 18:14
 
Arthur: Maltazár bosszúja PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 24. hétfő, 20:17

Postás a pók. Egy parányi rizsszemen kétségbeesett üzenetet kézbesít Arthurnak: szerelme, Holdviola halálos veszedelemben forog. Az idő viszont kevés, Arthurnak épp csak annyi ideje maradt, hogy figyelmeztesse nagyapját, Archibaldot, mert hamarosan itt az éjfél, a végzetes óra, amikor a holdsugár telibe találja Archibald távcsövét, és megnyitja az átjárót a villangók titokzatos világába...

arthur-maltazar_bosszja.jpg

Ha a postás a pók, akkor a rendező, a producer, az író, talán még a stábtagok cipőpucolója is Luc Besson. A francia illetőségű filmfosó a kezdeti sikeres mozik pl.: Az ötödik elem után, úgy termeli általában felejthető produkcióit, mint kéthetes vanília fagylalt a szalmonella baktériumokat. Néha azonban valamit elb*szarint, és mellényúl. Az Arthur és a villangók  - Most látom, nincs még róla adatlap? - saját, máshonnan szépen összelopkodott meséjéből készített sikermozi, amit nem úszhatunk meg to be continued nélkül. Bár a fickó nem egy J. K. Rowling, a folytatás gyerekeknek és gyermeteg lelkű felnőtteknek kellemes kikapcsolódást ígér. Arthur: Maltazár bosszúja. Magyarországi bemutató: december 3.





Módosítás dátuma: 2009. augusztus 27. csütörtök, 19:02
 
Ninja Assasin PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 23. vasárnap, 09:49

A tarkabarka Speed Racer buktája után a Mátrix által bearanyozott Wachowski tesók nem csak a keményebb stílushoz, a keleti harcművészetekhez is visszatértek végre. A rendező ezúttal a V mint vérbosszú direktora, a történet főhőse pedig egy titokzatos bűnszövetkezet által még kölyökkorában elcsórt, majd az ölés összes fortélyára kiképzett gyilkos, Raizo, aki idővel sajátjai ellen fordul, mert barátját túlvilágra segítette a klán. Azt hiszem, ez az a film, amikor még az égből is ninják potyognak, tehát eső várható. Az előzetest látva, elkapott egyfajta Elektra fíling is, ami elszomorító. Röviden, pánikolok. Amerikai start: november 25.

ninja-assassin-0823.jpg


Módosítás dátuma: 2009. szeptember 06. vasárnap, 00:52
 
Pandorum PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 23. vasárnap, 00:31

Dennis Quaid mostanában a világ minden baljóslatú eseményénél az első sorban kotnyeleskedik. Igen, hamarosan Legion, ám előtte kicsit elutazik csávónk a jövőbe. A Pandorum alapsztorija rém eccerű: két pofa tér magához egy űrhajóban, de fogalmuk sincs, mi a fene is történik velük, s ezért írtó pipák lesznek. Aztán spurizniuk kell, gyanítom. És az emberiség is jobban tenné, ha idegeskedne értük.
Producer Paul W.S.Anderson, aki szép nagy robbanások és marcona tekintetek specialistája, de a hótgagyi sztoriké is. Na, azért egy kivétel, ami erősíti a szabályt: Halálhajó. A fölhándált kritériumoknak megfelelően vadászta elő filmjének rendezőjét is. Christian Alvart neve nekem annyit mond, mint vámpírnak a diétás kóla. Azért a Frankfurtban született direktorral szemben is legyen érvényes az alapszabály: Ne ítélkezz előre, tekerd ki a nyakát utólag! Majd ehhez tartom magam. Akik tovább is lapoznak, egy csomó poszter. Premier: USA, szeptember 25. Ha addigra fölébrednek űrhajóskáink a hibernációból.

pandorum-0822-1.jpg
   
Módosítás dátuma: 2009. augusztus 26. szerda, 18:02
Bővebben...
 
Avatar - már mozgásban PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Kenobi   
2009. augusztus 21. péntek, 00:54

A készülő Cameron csúcsmoziról már annyit dumáltunk, hogy Dunát lehetne vele rekeszteni. Valami azonban hiányzott. Most viszont már nincs sipákolás, megérkezett az első mozgóképes nyálcsorgató - na egye fene, teaser -, amit a tisztelt érdeklődő a film adatlapjánál megsasolhat. Nem semmi látvány. Valóban. HD minőség, érdemes kinagyítani. Bár az animáció és az élőszereplős katonaság köszönő viszonyban sem nagyon. Egy biztos, a 3D-és bemutatóra akkor is elmegyek, ha a szemüvegtől kétnapig háromfelé bandzsul a szemem.

avatar-0820.jpg


Módosítás dátuma: 2009. augusztus 24. hétfő, 22:05
 
«ElsőElőző31323334353637383940KövetkezőUtolsó»

33. oldal / 44
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1