Oldalainkat 34 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Bulvárfröccs...
2010. május 26. szerda, 13:11
sikoly4pletyka- Sikoly 4 már poszterrel is rendelkezik: A Dimension Films (A Weinstein Company) 2011. április 15-én küldi az amerikai mozikba a produkciót, és ha minden jól megy és sikeres lesz a film, akkor egy új trilógia első része lesz az alkotás. Az eredeti főszereplők, név szerint Neve Campbell, Courtney Cox, és David Arquette mind láthatóak lesznek a tini-horror folytatásban.
- Az Universal Pictures Frank Sinatraról készül filmet forgatni, melyben a Sinatrat Al Pacino, míg Dean Martint Robert De Niro keltené életre. A produkció Martin Scorsese rendezésében fog elkészülni.
- Újabb hír a DreamWorks háza tájáról, a Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides 2011. május 20-án, a The Hangover 2 május 26-án, és az X-Men: First Class 2011. június 3-án érkezik az amerikai mozikba.
- ÉS végül egy félig-mozikörös hír, a januárban váratlanul elhunyt fiatal színésznő, Brittany Murphy özvegye, Simon Monjack szívinfarktusban meghalt 39 évesen. Így Murphy édesanyja nem csak lányát, de fiaként szeretett vejét is gyászolja. További Hírekhez katt ide!
 
2010 Cannes Filmfesztivál
2010. május 24. hétfő, 10:06
javierbardemcannes2010. május 24-én kézhez kapták a Cannes-i Filmfesztivál győztesei a díjakat. A zsűrit Tim Burton vezette, aki többek között az Alice Csodaországban rendezője is. AZ Arany Pálmát egy thaiföldi misztikus film nyerte, a Boonmee bácsi, aki emlékszik az előző életére címmel. A zsűri nagydíját Xavier Beauvois kapta az Istenekről és emberekről című filmért. A legjobb rendezésért járó díjat Mathieu Aamalric kapta a Tournée-ért. Színészfronton élen végzett Javier Bardem a Biutifulban látható alakításért, a díjat megosztva Elio Germano-val /La Nostra Vita/. Női pálmát pedig Juliette Binoche /Abbas Kiarostami Copie Conforme/ kapta, akit a Csokoládé című filmből már ismerhet régóta a közönség. További Hírekhez katt ide!
 
Megan Fox helyett újabb szépség
2010. május 23. vasárnap, 09:20
transformersujlanyNapok óta tudni lehet, hogy a Transformers sztárja, Megan Fox 'lelépett, vagy kirúgták?' a Transformers következő részéből. Abban viszont mindenki biztos lehet, hogy gyorsan helyettesítik a vadóc lányt egy szintén szemrevaló teremtéssel. A jelöltek között szerepelt Gemma Arterton, aki jelenleg a Perzsia hercegében szerepel Jake Gyllenhaal oldalán, azonban esélyei elszálltak miután napvilágra került a hír, miszerint Jason Statham /Szállító/ jelenlegi barátnője veszi át Shia LaBeouf oldalán látható szerepet. A hölgy pedig Rosie Huntington-Whiteley, a neves szupermodell. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
John Travolta újra apa lesz
2010. május 19. szerda, 09:32
johntravoltakellyprestonA majdnem 20 éve együtt élő színészházaspár, John Travolta és Kelly Preston kisbabát vár! A nagy titkot nem bírták tovább magukban tartani, így mindkét sztár saját honlapján olvasható az örömhír. A babavárás azért is meglepő, hiszen Preston 47 évesen fog ismét szülni, azonban a családnak soha jobbkor nem jöhetett volna a várandósság, ugyanis sajnálatos tragédiákon vannak túl. Egy évvel ezelőtt elvesztették 16 éves fiúkat, Jettet, majd a hét elején 2 kutyájukat egy repülőtéri balesetben. A párnak Ella Bleu nevű kislánya 10 éves, akit a nézők már láthattak a vásznon is, a Vén Csontok-ban, ami hamarosan a DVD polcokra kerül. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Cannes-i Filmfesztivál 2010
2010. május 12. szerda, 13:46
cannesfesztivalMai napon kezdetét veszi a 63. Cannes-i filmfesztivál, melyet rögtön egy sikergyanús filmmel kezdenek este 7 órakor, mely nem más mint a Ridley Scott által rendezett Robin Hood. A fesztiválra 'A' listás sztárokat is várnak, igaz az idei évben szerényebb felhozatallal. Jelen lesz Russell Crowe, Cate Blanchett akik a Robin Hood főszereplői, de díszruhába ölti magát Kate Beckinsale, Alberto Barbera, Tim Burton, és Josh Brolin is. Két magyar világpremiert is tartogat az idei filmes mustra, ugyanis bemutatkozik Mundruczó Kornél: Szelíd teremtés-A Frankenstein-terv című filmje, valamint Kocsis Ágnes - Pál Adrienn című legújabb rendezése. Ezen kívül Szimler Bálint: Itt vagyok című harmadéves vizsgafilmje is látható lesz. A fesztivál május 23-ig tart. További hírekhez katt ide!
 
A Szupercsapat szinkronos előzetese
2010. május 07. péntek, 13:14
areamAz 1983-ban indult A szupercsapat (The A-Team) című sorozatból nyáron érkezik a mozifilm, melyben Bradley Cooper (Szépfiú), Liam Neeson (Hannibál), Quinton "Rampage" Jackson (Rosszfiú) és Sharlto Copley (Murdock) lesz látható. Ja, meg Jessica Biel (Capt. Charisa Sosa) is feltűnik a moziban. Michael Brandt forgatókönyve alapján a produkciót Joe Carnahan rendezte. Az amerikai premier június 11-én esedékes, míg mi a tervek szerint valamikor augusztusban nézhetjük a hazai vásznakon.

További Hírekhez katt ide!

Bővebben...
 
2010 nyári mozifilmek egy csokorban!
2010. április 29. csütörtök, 14:47
2010nyarifilmekAzt hiszem, a 2010-es nyári filmfelhozatal kitett magáért, hisz minden műfaj kedvelőinek lesz valami kis ínyencség. Rögtön a mai napon kezdetét vette a Tony Starkos Vasember folytatása, melynek kritikáját is olvashatjuk hamarosan, majd látható a klippben Russell Crowe mint Robin Hood, de jelen van Leonardo DiCaprio is, vagy akár említhetném a szexis, megunhatatlan vadócot Angelina Jolie-t. A két és fél perces összeállításban látható többek között: a The Twilight Saga: Eclipse, Get Him to the Greek, Sex and the City 2, Grown Ups, Inception, Robin Hood, Predators, Scott Pilgrim vs. the World, The Sorcerer’s Apprentice, Killers, Splice, Dinner for Schmucks, The Other Guys, The Karate Kid, The Last Airbender, The Expendables, Knight & Day, Salt, Shrek Forever After, Toy Story 3, Despicable Me, The A-Team és az Iron Man 2. Az összeállításhoz katt ide!
 
Sandra Bullock örökbefogadott kisfia
2010. április 28. szerda, 13:14
sandrabullockpletyoÚgy tűnik, Sandra Bullocknak mindenből kijárt ebben az évben, és mégcsak az év első felében járunk. Mind magánéleti, mind szakmai holt-csúcspontokat megdöngette számára a 2010-es év. Először a Málna-cikis díj, majd másnap az Oscar-díjat kapta kézhez márciusban. A díjkiosztók után egy héttel viszont robbant a hír, miszerint a 41 éves Jesse James, a vadmotoros férj, fűvel-fával csalja az asszonyt. Ezek után Sandra Bullock rendkívül ügyesen elvonult a nyilvánosság elöl. Sorra mondta le a The Blind Side premierjeit Európaszerte. Most pedig íme a legújabb hír, ami csak a nyilvánosság számára újdonság: tavasszal örökbefogadtak Jesse-vel egy kisfiút, Louis Bardo-t. A szomorúsága a történetnek, hogy jelen állás szerint, elvált anyaként fogja nevelni kisfiát, ugyanis megerősítette a hírt miszerint: igen, elválik hűtlen férjétől. A kis Bullock babáról kép itt!
Bővebben...
 
Hollywood marad a helyén
2010. április 27. kedd, 15:20
hollywoodpletyA Playboy tulajdonos Hugh Hefner kilencszázezer dolláros adományával sikerült megmenteni a Los Angeles jelképének számító Hollywood-feliratot - jelentette be hétfőn a jel megmentéséért küzdő alapítvány. Hefner adományával ugyanis összegyűlt az a 12,5 millió dollár, amelyet a felirat körüli területek beépítését tervező cég kért az ingatlanokért. Sokan attól tartottak, hogy a felirat mellé felhúzott épületek tönkretennék a kaliforniai álom jelképének számító látványosságot. Hefner mellett olyan világsztárok is a zsebükbe nyúltak, mint Steven Spielberg vagy Tom Hanks. Ez az álmok szimbóluma, a lehetőség és a remény szimbóluma. A Hollywood felirat köszönti majd az álmodozók, a színészek következő generációit is - hangsúlyozta Arnold Schwarzenegger, az állam kormányzója a jelkép megmenekülése alkalmából a helyszínen tartott sajtóértekezleten. A mostanra Los Angeles és a filmipar jelképévé vált feliratot 1923-ban állították fel. Az akkor még hosszabb, Hollywoodland felirat eredetileg ingatlanbefektetéseket hirdetett. A land részt a negyvenes években távolították el. 1978-ban többek között Hefner adományából restaurálták a széteső betűket.
 
Filmbemutatók Los Angelesben
2010. április 25. vasárnap, 10:24
vasember21Múlt héten három toplistás film első vetítésére is sor került Los Angelesben. Az első vetítéseken minden főszereplő jelen volt, reklámozva a kasszasiker-gyanús filmeket. Így április 20-án a The Losers premierén vettek részt a sztárok, mint például Zoe Saldana, vagy Jeffrey Dean Morgan. Április 21-én a TriBeca fesztiválon a megnyitó előadás a Shrek negyedik része volt. Eddie Murphy és a többiek mind jelen voltak az eseményen. Április 23-án a Four Seasons-ben volt látható a Vasember 2, Robert Downey Jr. és a többi főszereplővel együtt.  Számunkra legizgalmasabb talán a legutolsó, hiszen csütörtöktől mi is élvezhetjük a vasruhás poéngyáros Tony Starkot. További bulvárhírekhez katt ide!
Bővebben...
 
Új részlet a Vasember 2-ből!
2010. április 23. péntek, 14:29
vasemberpletyoA rajongóknak nem kell sokat várni már, hiszen jövő héten csütörtökön mozikban a Vasember folytatása. A történet hat hónappal az előző rész után játszódik. Tony Stark tovább fejleszti a páncélruháját, de már új versenytársak is akadnak. Justin Hammer (Sam Rockwell) egy konkurens fegyvergyártó, aki mindenféleképp keresztbe akar tenni Starknak, és ehhez mindenféle eszközt képes bevetni. Titokban leszerződik Ivan Vankoval (Mickey Rourke) egy orosz fegyverfejlesztővel, aki ki is fejlesztett magának egy újfajta harci ruházatot, hogy a nagy Tony Starkot legyőzhesse…Alábbi filmrészletben Tony Stark (Robert Downey Jr.) és Pepper Potts (Gwyneth Paltrow) valami menő társasági eseményen vesz részt.
A filmrészlethez katt ide, és további bulvárhírekhez pedig ide!
Bővebben...
 
TriBeca fesztivál 2010
2010. április 22. csütörtök, 12:36
shrek4pletyoNew York ismét megtelt sztárokkal, ugyanis ismét megrendezésre került a new yorki TriBeca fesztivál, melyet 2002-től kezdve tartanak minden évben Robert De Niro levezénylésében. A manhattani mozis ünneplés május 2-ig tart, és a tervek szerint 85 filmes alkotást mutatnak be. Rögtön belecsapva a nagyágyúba, tegnap este a nyitó mozi a Shrek  negyedik és egyben végső része volt. A Shrek a vége, fuss el véle 3 dimenziós animációs alkotás premierjén  a 'színészhangok' is jelen voltak, többek között Cameron Diaz, Eddie Murphy, Antonio Banderas, Mike Myers. Hazai bemutató július 8-tól. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Eclipse magyar plakát
2010. április 21. szerda, 13:52
eclipsepletyoMinden egy döntéssel kezdődik… Végre újra együtt Bella Swan (Kristen Stewart) és Edward Cullen (Robert Pattinson). A halandó Bella élete visszatér a régi kerékvágásba, minden olyan, mint mielőtt a vámpír család, Cullenék elhagyták volna Forks városát. Azonban egy valami változott. Fény derült egy nagy és súlyos titokra, Bella legjobb barátja, Jacob Black (Taylor Lautner) egy vérfarkas, a vérfarkasok ősi ellenségei pedig a vámpírok. A lány két tűz közé került, hiába próbálja barátját és szerelmét kibékíteni egymással. Mindent elveszíthet. Lassacskán kettészakítja az Edward iránt érzett szereleme és Jacobhoz kötődő barátsága. Nem akar választani, és vajon mi lesz a viszály vége? Képesek-e a vámpírok és a vérfarkasok békében élni egymás mellett, úgy hogy ugyanazt a halandót szeretik? Képesek-e úgy élni és küzdeni, hogy még véletlenül se essen bántódása Bellának? Mindeközben a közeli Seattle-t valami rettegetésben tartja. Ki vagy mi áll e mögött és mi köze van ehhez Bellának? Lehetséges, hogy vérszomjas ellensége még mindig rá vadászik? Bellának ezen elképzelhetetlen események között kell meghozni élete legfontosabb döntését: mit választ, a halandóságot vagy a halhatatlanságot? Stephenie Meyer világhírű bestseller szériája, az Alkonyat (Alkonyat, Újhold, Napfogyatkozás, Hajnalhasadás) harmadik része alapján a Napfogyatkozás című film július 1-jétől varázsolja el a közönséget a hazai mozikban. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Emlékezz rám előzetes
2010. április 19. hétfő, 19:22
robert-pattinsonRobert Pattinson, az Alkonyat főszereplője sikoltozó lányok hadát tartotta izgalomban nemrég a pesti utcákon, most pedig itt egy újabb filmje, melyet biztos, hogy sokan megnéznek, ha másért nem, hát az ifjú vámpírfiúért, aki most normál fogsorral, a Lost sorozat egyik szereplőjével kerül intim kapcsolatba. Természetesen, csak a vásznon. Pattinson egy lázadó természetű fiatal srácot alakít Allen Coulter romantikus drámájában. Tyler (Pattinson) kapcsolata édesapjával (Pierce Brosnan) teljesen megromlott, mióta családjuk egy tragédia következtében szétszakadt, és a fiatalember New York City-be költözött. Tyler úgy gondolja senki sem értheti meg, hogy amin keresztül ment, ám egy nap megismerkedik Ally-vel (Emilie de Ravin) akinek elbűvölő természete teljesen rabul ejti, és elindítja a gyógyulás felé vezető úton. A szerelmén keresztül Tyler újra elkezdi élvezni az életet és boldogságban telnek napjai, de hamarosan egy régi titkok nyomára bukkan… Az Emlékezz rám című film május 6-tól a mozikban!
Bővebben...
 
3D-s filmek 2010-ben
2010. április 18. vasárnap, 08:22
residentevil4pletykaAz Avatar, és a héten bemutatott Titánok harca után jogos a kérdés, mi lesz még 3D-s alkotás az idei mozi palettán? Hát lássuk, mikre gerjedhetünk még az előttünk álló pár hónapban: StreetDance 3D (május) Toy Story - Játékháború 3 (június 17.) Shrek a vége, fuss el véle 3D (július 8.) Gru (augusztus 19.) Kutyák és macskák 2 (augusztus) Step Up 3 (augusztus) Kaptár 4 (szeptember) Az Őrzők legendája (október) Harry Potter és a Halál ereklyéi - 1. rész (november)
MegaAgy (december) Tron 2 - Örökség (december). További Hírekhez katt ide!
 
Szinkronos SATC 2 előzetes!
2010. április 14. szerda, 20:28
sexesnxpletyoCarrie, Samantha, Charlotte és Miranda (Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis és Cynthia Nixon) készen állnak az újabb kalandokra! A középpontban ismét a szerelem, a barátság és a férfiak állnak, megfűszerezve a sok-sok fantasztikus ruhával, és cipővel. De mi is történt miután kimondták a boldogító igent? A lányok most megmutatják milyen is a hőn áhított élet, amire mindig is vágytak. Persze ez sem lenne egy igazi Szex és New York szelet, ha nem tartogatnának a csajok pár meglepetést is….ezúttal egy igazán csillogó, napsütötte utazásra indulnak, New York ismerős városából elrepülve a világ egyik legegzotikusabb, kincsekkel teli helyére, ahol a partiknak sosincs vége, és mindig valami misztikus erő lengi be a levegőt. A legjobbkor nem is jöhetne ez az utazás a négy barátnőnek, akik az unalmas hétköznapokban találják magukat, a házasság, anyaság és egyéb kötelékekben. Végülis, néha csak el kell szökni kicsit a lányokkal! A Szex és New York 2-t Magyarországon az amerikai premier előtt egy nappal, május 27-én mutatják be.
Bővebben...
 
Paper Man előzetes
2010. április 13. kedd, 15:13
papermanpletykaKijött a Paper Man című film előzetese, amelyben új oldaláról ismerhetjük meg Ryan Reynolds-t (Mindenképpen talán, Nász-ajánlat), merthogy most nem a romantikus, hanem a vicces oldaláról mutatkozik be. A vígjáték egy szerencsétlen íróról - Jeff Daniels - szól, aki szemmel láthatóan nehézségekkel küzd az emberi kapcsolatok terén, ezért inkább képzeletbeli szuperhős barátjával - őt játssza a Supermanére hajazó szerkóba bújtatott, kiszőkített Reynolds - osztja meg a gondolatait. Egészen addig, amíg fel nem tűnik a színen egy tizenhét éves lány, akivel az író furcsa módon megtalálja a közös hangot. A lányt a Superbad-ből és a Zombieland-ből ismert Emma Stone játssza. Jeff Daniels feleségét pedig a Jóbarátokból ismert Lisa Kudrow játsza. A filmet Kieran Mulroney és Michele Mulroney rendezte, akik épp most hozzák össze a Sherlock Holmes második részét.  Amerikai bemutató április 23-án lesz, a hazai dátumot még egyenlőre nem lehet tudni.
Bővebben...
 
Újabb Sex és New York 2 előzetes
2010. április 09. péntek, 10:42
satc2pletykaÉS lám, itt van végre egy olyan előzetes, mely beizgatta a fantáziámat, így számolom a napokat, mikor is mehetek moziba a 4 new yorki csajszival együtt! Tudom, ez most nem a pasiknak szóló bulvár - ahogy általában sosem - de Hölgyeim, aki még nem kattant rá, az sürgősen nézze meg az első részt, vagy akár a sorozat elmúlt 6 évadját, mert május 27-én indul a hazai mozikban a Sex and the City 2, Carrie, Miranda, Charlotte, és a mindig szexéhes Samantha újabb kalandjaival. Ahogy már megszokhattuk, eseményekben nem lesz hiány, melyhez a vásznon látható újra Aidan is, aki Carrie régi vőlegénye, vagy akár említhetném Penelope Cruz-t is, aki viszont Mr. Big-re ugrasztja ki karmait.
Bővebben...
 
Jim Carrey és Jenny McCarthy szakított
2010. április 07. szerda, 08:35
jimjennyA bulvárhírek, és azon belül is a szakítási hírek specialistája leszek lassan, miután 2010-ben eddig másfajta bulváranyaggal nem tudtam szolgálni az Olvasóknak. Most, egy újabb párocska a 48 éves gumiarcú Carrey és 37 éves playboymacája szakította. A páros már 5 éve járt együtt, mikor nagy békességben szétváltak útjaik. A nyilvánosság számára a Twitteren keresztül üzentek, melyben részletezték, milyen nagy szeretetben váltak szét. A szakítás hátterében nem lehet tudni mi állhatott, de sok bonyolult élethelyzetet megoldottak együtt, állításuk szerint. Jim legutóbb akkor került ismét reflektorfénybe mikor kiderült, unokája született, lánya egy kisfiúnak adott életet februárban. Nos, az újdonsült nagypapa most ismét facér. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Mozifilmek folytatásban
2010. április 02. péntek, 14:38
camerondiazpletykaTöbb sikerfilm is tovább gyűrűződik, csak néhányat kiemelve lássunk párat, melyekre valószínűleg ismét sorok fognak állni a pénztáraknál: Készülőben a Nemzet Aranya 3, melynek producere továbbra is Jerry Brucheimer, és a két főszereplő sem hiányozhat a csapatból, Nicolas Cage és Diane Kruger. Vin Diesel ismét macsó szerepet ölt magára, így a Halálos Iramban 5, és a xXx 3 is látható lesz hamarosan a mozikban. Az Amerikai Pite habár folytatódott párszor az elmúlt években, a sajnálatos mégiscsak az, hogy nem a régi színészekkel. Mostanra viszont már biztos, hogy az igazi Amerikai Pite 4. visszatér az eredeti szereplőkkel. A Kaptár 4 érdekessége, hogy a 2010 divatja-rendje-módja szerint, ez is 3D-s mozi lesz. És, hogy mi nem folytatódik? Egyenlőre úgy tűnik, Shreknek vége a nyáron bemutatandó negyedik résszel. A lezárásnak nem annyira örül Cameron Diaz, aki rögtön kampányba kezdett, hisz Fiona nélkül nem élet az élet...
További Bulvárhírekhez katt ide!
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1