Oldalainkat 119 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
The Blind Side dvd sikere
2010. április 01. csütörtök, 14:06
theblindsidepltyoA The Blind Side dvd vitte haza a pálmát az eladási listákon ezen a héten. Az Oscar díjas film, melyet ebben a hónapban dobtak piacra Amerikában, egyből első helyen végzett. A dráma egy hontalan srácról szól, aki egy gazdag családhoz kerül, majd amerikai focista hős válik belőle. A filmben Sandra Bullock játsza a főszerepet, aki ezért megkapta élete első Oscarját. A film moziváltozata 255 millió dollárt könyvelhet eddig magáénak, dvd formátuma pedig egy hét alatt elérte a 3 milliós bevételt. A The Blind Side-ot követi ranglistán a New Moon - Újhold dvd-je.

További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Robert Pattinson Magyarországon
2010. március 30. kedd, 12:39
robpattRobert Pattinson hétvégén Magyarországra érkezett Declan Donnelan és Nick Ormerod Bel Ami című filmjének kéthetes budapesti forgatására. Maupassant A szépfiú című regényét filmesítik meg Pattinson főszereplésével: a 19. századi történetben egy ambiciózus párizsi ifjút alakít, aki befolyásos és gazdag szeretői segítségével gátlástalanul küzdi magát egyre feljebb a társadalmi ranglétrán. A szeretők közt megtalálható Uma Thurman, Kristin Scott Thomas és Christina Ricci is. Jelenleg Pattinson és Scott Thomas forgat Budapesten, jövő héten Uma Thurman is megérkezik hozzánk, viszont Riccinek nem lesz magyarországi jelenete.
Még több fotóért katt ide!
Bővebben...
 
JenGerard összemelegedve
2010. március 29. hétfő, 13:31
jengerardEgyre nyilvánvalóbb a tény, melyet már nem tud leplezni Jennifer Aniston és Gerard Butler, hogy ők egy párt alkotnak. Legutóbb a múlt hétvégén mutatkoztak együtt az Exférj újratöltve című vígjáték párizsi bemutatóján, ahol végig ölelkezve álltak a rajongók elött. Szombaton este azonban, a párizsi romantikus hangulat őket is megcsapta, hisz hajókörútra indultak édeskettesben, ahol bennfentesek szerint végig enyelegték az utat. Úgy tűnik, nem csak a mozivásznon, de a magánéletben is egymásra talált a két színész. Következő mozipremier, melyen a rajongók találkozhatnak velük: Berlin és Madrid. Hazai mozibemutatóra pedig szintén nem kell sokáig várni, hisz ezen a hétvégén már látható nálunk is közös filmjük, az Exférj újratöltve.
 
Dennis Hopper csillaga
2010. március 27. szombat, 20:28
dennishopper1Megható eseménynek lehettek szemtanúi azok, akik március 24-én Hollywood Boulvardon jártak, hisz ez színészóriás kapta ezúttal a 2403. csillagot a híres sétányon. Dennis Hopper, aki több mint 100 filmben szerepelt, megérdemelte, bár megjegyzem, talán hamarabb is megkaphatta volna ezt az elismerést a láthatóan gyenge egészségi állapotban levő sztár. A kétszeresen Oscar-jelölt színész, aki 18 éves kora óta Hollywoodban él, sajnos nemrégiben prosztatarákkal diagnosztizálták, azonban helyzete kritikus, hisz már késő stádiumban fedezték fel a halálos kórt. Orvosai csak azért engedélyezték a ceremónián való részvételt, mert úgy gondolták, az esemény pozitív hatással lesz a színészre. Olyan sztárok, és barátok jelentek meg Hopper tiszteletére mint Jack Nicholson, vagy a fiatalabb generációt képviselve Viggo Mortensen. A színészt családja, gyereke, unokája és válófélben levő felesége is elkísérte.  További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Borat házasember lett
2010. március 22. hétfő, 17:58
sachabaroncohenwifeSacha Baron Cohen alias Ali G, Borat és Bruno titokban feleségül vette barátnőjét, a szintén színész Isla Fishert /Egy boltkóros naplója/. Helyszínül pedig az örök romantika városát választották, Párizst. A színésznő sms-ben írt minden barátjának, melyben az állt: Megcsináltuk, házasok vagyunk! A hír valószínűleg nem volt meglepetés senkinek, hiszen a páros már 8 éve együtt járt a nagy nap előtt, és 2007-ben megszületett kislányuk, Olive.

További Bulvárhírhez katt ide!

 
A Grace Klinika hősnője baba mellett forgat
2010. március 21. vasárnap, 15:44
ellenpompeoA Grace klinika sztárja, Ellen Pompeo mindössze négyhéttel első gyermeke születése után, visszatért a kétszeres Golden Globe-díjas sorozat stábjába. Az ABC népszerű szériájában kezdetektől Dr. Meredith Grey-t alakító színésznő elmondta, bár tudja sokakat meglepett, hogy nem használta ki a szülési szabadságát, de elérkezettnek érezte, hogy visszatérjen a forgatásokhoz. A színésznő nem aggódik azon, hogy eltudja e látni mindkét feladatát, és sikeresen végzi mind anyai mind filmbeli teendőit. Döntését nyilván a sorozat készítői is támogatják, ugyanis a Grace klinika számtalan Emmy és hét Golden Globe-jelöléséhez is jócskán hozzájárult Pompeo eddigi munkája. S annak ellenére, hogy a színésznőt elhalmozzák jobbnál jobb szerepajánlatokkal, ő 2005 óta egyetlen mozifilmben sem dolgozott, és kolléganőjével Katherine Heigl-lel ellentétben úgy véli, a televíziózás maximálisan kielégíti szakmailag, ezen kívül sokszor beszél arról is, hogy a kórházsorozat stábja az elmúlt öt évben gyakorlatilag a második családja lett.   
További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Sandra Bullock elhagyta férjét
2010. március 18. csütörtök, 10:00
sandrajesseÚgy tűnik, ez a hét igazán kedvező a válóperes sztárügyvédeknek, hiszen a héten nem csak Kate Winslet és Sam Mendes jelentette be válását, hanem úgy hírlik, Sandra Bullock is elhagyja a férjét. Az első gyanút az adta, hogy a The Blind Side londoni premieren való résztvételt lemondta 2 héttel az esemény előtt, családi problémákra hivatkozva. Bennfentesek szerint, Bullock férje, Jesse James a ludas. Állítólagosan megcsalta az asszonyt, aki nem tűrte tovább férje hűtlenkedését. A pár 2004-ben ismerkedett meg, majd 2005-ben összeházasodtak. Nem sokat jósoltak a házasságnak, mert Jesse élete kissé zűrösnek mondható. Házassága elött egy pornószínésznővel élt együtt, akivel közösen nevelték Suny nevű lányukat, azonban a pornósztárt lecsukták adócsalás miatt, így most Sandra és Jesse a kislány gyámja.
 
Avatar DVD megjelenés
2010. március 17. szerda, 10:57
avatarhir0317A Twentieth Century Fox kedden bejelentette, hogy James Cameron sci-fi filmjét piacra dobják Blu-ray és DVD formában április 22-én a tengerentúlon. A dátum érdekessége, hogy ez a nap a 40. évfordulója a Nemzetközi Föld Napjának, mely a környezetvédelemre hívja fel a világ figyelmét. A nyilatkozat szerint, egyenlőre nem 3D-ben jelenik meg a DVD, arra majd a jövőben kerül sor, azonban egy-két extra így is található a lemezen, amit a filmvásznon nem láthattunk. Az Avatar idén 3 Oscar díjat nyert, és rekordösszegű bevételt tudhat magáénak. További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Kate Winslet és Sam Mendes válófélben
2010. március 16. kedd, 14:50
katemendesKate Winslet és Sam Mendes 7 éves házasságának vége. Mindketten nagyrabecsült művészek a filmvilágban, hisz Kate tavaly kapott Oscar díjat a Felolvasó című filmben játszott főszerepért, Mendes pedig az 1999-es Amerikai szépség rendezéséért kapta az elismerést aranyszobor formájában. A párnak egy közös fia van, a 6 éves Joe, és Winslet első házasságából egy kislányt is közösen neveltek a 9 éves Miat. Valószínűleg nem volt meglepetés a hír azoknak, akik szemfülesen figyelték az Oscar idei gáláját, ahol Kate Winslet már egyedül jelent meg a vörös szőnyegen.
További Bulvárhírekhez katt ide!
 
Újabb távozó a Grace Klinikából
2010. március 13. szombat, 18:57
kathrineheigl1Az ABC televíziós társaság hivatalosan is megerősítette, a Grace klinika alkotói már meg is találták Heigl utódját, méghozzá Kim Raver személyében. A hölgyet többek között a Lipstick Jungle és a Harmadik műszakból ismerhetik a tévénézők. Heigl mindezidáig 117 epizódban alakította Dr. Izzie Stevens-t, és állítólag még az Amerikában most futó, hatodik évad valamelyik részében búcsúzni fog. Igaz, ezt a felek már rég tudták, hisz a hírek szerint Katherine Heigl eredetileg is határozott időtartamú szerződést kötött a producerekkel. Heigl jelenleg a Killers című akcióvígjátékot forgatja Ashton Kutcher és Tom Selleck társaságában.
További Bulvár-pletykákhoz katt ide!


 
Fülledt hangulatú képek
2010. március 10. szerda, 20:12
anistongerard1Pár éve még Brad Pitt és Angelina Jolie mutatkozott a W magazin hasábjain, idilli családi életet bemutatva, most viszont az ex-feleség filmbeli ex-férjével látható a magazin legújabb számában. Jennifer Aniston  és Gerard Butler meglehetősen intim fotósorozatot hozott össze. A két amerikai filmsztár állítólagos kapcsolatáról már régóta pletykálnak Hollywoodban. A 13 oldalas képsorozatból árad a tömény erotika. A két színész tagadja, hogy bármi szerelmi kötődés lenne kettejük között, azonban ezt nehéz elhinni, miután Aniston mexicoi születésnapi partiján Butler volt a meglepetés ajándék. Az Exférj újratöltve című vígjátékban szerepelnek együtt, mely Andy Tennant alkotása  és április 1-től lesz látható a hazai mozikban.

 
82. Oscar Gála: Tarolt A bombák földjén!
2010. március 08. hétfő, 06:00
sandraoscarAz est legnagyobb kérdése az volt, hogy az Avatar vagy A Bombák földjén viszi el a trófeát? 9 jelölésből 6 szoborral az Év Filmje A bombák földjén! Legfontosabb kategóriákban, legjobb rendező és legjobb filmben győztes lett az iraki háborús mozifilm. Ezzel megtörve a férfi uralmat  Kathyrn Bigelowé lett az legjobb rendezőnek járó díj. A többi Oscar-díj győztese mondhatni, papírforma volt, hisz a legjobb férfi főszereplőnek járó díj Jeff Bridgesé, aki az elmúlt hónapokban minden díjat bezsebelt magának. Legjobb női főszereplő Sandra Bullock, aki könnyeivel küszködve köszönte meg mindenkinek, aki hozzájárult a sikerhez. Legjobb női mellékszereplőnek járó díjat  a "Precious"-ből  Mo'Nique kapta. A legjobb férfi mellékszereplő győztese sem volt meglepetés, Christopher Waltz a Becstelen Brigantykból. 

További 2010 Oscar nyertesekhez katt ide!

Oscar pillanatok - VIDEO, katt ide!

 
A 82. Oscar díjkiosztó ma este!
2010. március 07. vasárnap, 15:06
avatarbombakfoldjenMa este Hollywood lázban ég! A Kodak színházban a mozivilág apraja-nagyja ünnepel. A jelölteket már egy hónapja tudjuk, azonban a nyertesek neve csak hajnalban kerül napvilágra. A People magazin tett egy kísérletet, és "megjósolta" a nagyobb kategóriák győzteseit: A 10 legjobb film jelöléséből A bombák földjén viszi el a pálmát, így a legjobb rendezői poszt is Kathryn Bigelowé lesz, annak ellenére, hogy a magazin szerint az Avatar érdemelné meg az év filmje díjat. Ugyanilyen kettősség jellemzi a legjobb női főszereplőnek járó díjat, ugyanis bár Sandra Bullockot tartják esélyesnek a cím megszerzésére, szerintük - és megjegyzem szerintem is - Meryl Streepnek járna az elismerés. Azt hiszem az egyetlen kategória, melynél teljes egyetértés van minden díjkiosztón, minden találgatásnál, az a férfi főszereplő kategória. Jeff Bridges minden 2010-es díjat bezsebelt már magának, így csak az Oscar szobrocskára vár, melynek ő a legnagyobb esélyese.

 
Arany Málna díj Sandra Bullocknak
2010. március 07. vasárnap, 08:46
sandrabradleyVegyes hétvége elé néz Sandra Bullock, ugyanis tegnap megkapta az év legcikisebb díját, az Arany Málnát az All About Steve című film főszerepéért. A film annyira szörnyű volt, hogy méltán megérdemelte ezt a díjat Bullockkal együtt. A sors poénja, hogy ezek után pont Bullock a nagy esélyes idén, az Oscar díj elnyerésére a legjobb női főszereplő kategóriában, a The Blind Side filmben történt alakításáért. Ha ez még nem lenne elég, hát egy másik cikis díjat is "elnyertek" a leggázosabb párost a vásznon. Bullock filmbeli partnere Bradley Cooper volt, aki mellesleg a Másnaposokban is szerepelt,...ennél nagyobb sikerrel.
 
Tarolt a Precious a Spirit Awards-on
2010. március 06. szombat, 09:15
spiritPénteken este, 2 nappal az Oscar gála elött átadták az év legjobb független filmjeinek járó Spirit Awards-ot. A legnagyobb nyertes, a Precious, mely 5 kategóriában jelölt volt, majd mindegyikben győztes lett. Köztük az év színésznője Gabourey Sidibe, aki a vasárnapi Oscar díjátadót izgatottan várja. A Precious: Based on the Novel PUSH by Sapphire nyerte a legjobb rendezés, és a legjobb film díját is. Férfi színészeknél a Crazy Heart-ból Jeff Bridges nyert, aki így egyre közelebb van az aranyszobrocskához, miután minden fontosabb díjat megkapott már az idei díjkiosztókon.
 
Született feleségek távozása
2010. március 05. péntek, 14:56
szulfelesegekA hatodik évadban járó tévésorozatból újabb két háziasszony távozik az évad végén. Eredetileg 5 főszereplővel kezdték a sorozatot, melyből először Nicolette Sheridan távozott az ötödik évad végén. Most továbbfogyatkoznak a hölgyek, mivel a szezon végén távozik az eleve újonnan csatlakozott Drea de Matteo, akit a hazai közönség a Maffiózók és a Joey sorozatból ismerhet. A másik távozó pedig, a Katherine szerepét játszó Dana Delany, akinek úgy hírlik, egy másik sorozat főszerepét ígérte az ABC amerikai csatorna. A hetedik évadot, melyet 2010 szeptembertől láthat a közönség, a jelenlegi 4 fix háziasszonykával /Teri Hatcher, Felicity Huffman, Marcia Cross, Eva Longoria Parker/ láthatjuk viszont.
További Bulvárhírekhez katt ide!
 
VIharsziget már a mozikban!
2010. március 04. csütörtök, 21:57
viharsziget10Tengeri beteg a Titanic sztárja! Legalábbis az első filmkockák erre utaltak…persze, csak a szerep kedvéért. Nos, aki szereti a nemrégiben Golden Globe életműdíjat kapott Scorsese rendezéseit, és DiCaprio egyre férfiasabb játékát, annak mindenképp ott a helye a mozikban. Leo, hiába kisfiús olykor-olykor, és cuki szájmimikája is rendjén minden filmjében ott van, egyre jobb, és egyre élvezetesebb látni, ahogy a kis nyikhaj srácból mostanra 35 éves érett férfi lett, aki simán kenterbe veri Ben Kingsley-t a vásznon, ha szükséges. Elmebeteg, vagy inkább zseniális forgatókönyv? Mindenki döntse el maga. Briliáns rendezés és látvány párosítása a film, melyet mától láthatunk a magyar mozikban.
 
A bombák földjén producere tiltólistán
2010. március 03. szerda, 17:48
thehurtlocker3Nem vehet részt a március 7-én tartandó 82. Oscar-gálán A bombák földjén egyik producere. Nicolas Chartier-t azért tiltották ki az eseményről, mert megszegte az Oscar szabályait, és az utolsó pillanatban e-mailben kampányolt filmjéért. Nicolas Chartier ugyan már bocsánatot kért tettéért, de  a szervezőknek mindenképpen meg kellett büntetniük. Viszont, ha a film nyeri a legjobb film kategóriában az oscart, akkor eljuttatják hozzá a szobrot. A bombák földjén jelöltsége kapcsán, egyre jobban felmerül az emberben, vajon az iraki háború és a hozzá kapcsolódó film milyen hatást gyakorol a világra? Ugyanis, aki még emlékszik, 7 évvel ezelőtt, az akkori Oscar gála színpadán Michael Moore rendezőt kifújolta a közönség, aki az iraki háború ellen kezdte szónoklatát. Az viszont tény, hogy ez a film 9 jelöltséggel indul vasárnap a 82. Oscar gálán.

 
Oscar 5,4,3,...
2010. március 02. kedd, 16:04
robertdowneyjrCsakhogy kedvenc bulvártémámnál maradjak, e héten minden napra jut egy-egy újabb híresség, aki a fellépők között lesz látható a vasárnapi díjkiosztón. Ahogy már említettük, az Alkonyatos Kristen Stewart és Taylor Lautner, az ifjonc Miley Cyrus és Zac Efron, és a humorágyúk Ben Stiller, Steve Carrell, mind résztvesznek a gálán. Újabb nevekkel hétfőn álltak elő a szervezők, úgyhogy lassan a titok fellebben a teljes ceremónia vendégseregről. Íme a sztárok: John Travolta, Charlize Theron, Barbra Streisand, Kathy Bates, Robert Downey Jr., Queen Latifah, Samuel L. Jackson, John Travolta.
 
Oscar 6,5,4,...
2010. március 01. hétfő, 14:39
benstiller1Finisbe értünk Oscar-fronton, ugyanis vasárnap este kiosztják az idei Oscar díjakat. A díjazottakról már írtunk többször, és itt megtalálható a teljes lista, azonban a díjátadók neveit még elég nagy titok lengi körül. Azt viszont már tudjuk, hogy a humor nagyágyúi jelen lesznek, ugyanis újabb 5 név került napvilágra. Egyikük Sacha Baron Cohen, alias Borat vagy Ali G, akinek pár hónapja még a házigazda betöltésére volt nagy esélye, azonban Steve Martin és Alec Baldwin lenyúlta előle a lehetőséget. Steve Carell /40 éves szűz/, Tina Fey /Date Night/, Jason Bateman /Egek ura/, és Ben Stiller /Vejedre ütök/ azok, akik a poéngyárosokat képviselik.
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

4. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1