Oldalainkat 292 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Reese Witherspoon bepasizott
2010. február 26. péntek, 18:58
reesewhiterspoonJake Gyllenhaal után, a hollywoodi szöszkeség most egy újabb baráttal mutatkozik. Az új hódoló érdekessége, hogy egy magyar származású filmes ügynökről van szó, név szerint Jim Tothról. Már hetek óta együtt lehet őket látni különböző éttermekben, ahol felhőtlenül boldog párnak tűnnek. Jim olyan sztárokkal dolgozott eddig már együtt, mint Robert Downey Jr., vagy Toby Maquire.
 
Oscar fellépők
2010. február 24. szerda, 15:06
mileycyruszacefronAz már régóta köztudott, hogy a 82. Oscar gála két házigazdája Steve Martin és Alec Baldwin lesz. Az is nyílt titok, hogy az előző év díjazottjai közül kerülnek színpadra a következő év díjátadói, így ismét láthatjuk Penelope Cruz-t, Kate Winslet-et, és valószínűleg a frissen szinglivé vált Sean Penn-t is. Ami viszont kissé meglepő, hogy a neves ceremóniát nem a régi nagy nevekkel, hanem napjaink fiatal sztárjaival próbálják eladni. Hol van már az az idő, mikor az Oscar elötti napokban elég volt egy röpke kép Jack Nicholsonról, akinek már bérelt helye van az első sorban! 2010-ben Zac Efron, Miley Cyrus, Kristen Stewart és Taylor Lautner azok, akikkel a szervezők megpróbálják képernyő elé csalogatni a nézőket, bízván a nézettségi sikerben. Még szerencse, hogy a jelöltek listája színészileg ott van a szeren, így ha mást nem, hát a fiatalok csak adogassák a kis szobrot George-nak, vagy Meryl-nek, akiknek valóban ott a helyük egy-egy Oscar gálán.
 
Rémálom az Elm Utcában 2010!
2010. február 23. kedd, 12:39
elmutca3A rajongóknak jó hír, hogy az ijesztő külsejű Freddy visszatér és ismét álmatlan éjszakáink lesznek! Produceri fronton Michael Bay neve szerepel, aki mostanság több filmnél is jelen volt. Ez a név garancia a látványra, az izgalomra, és akcióra. A "Transformers", most már lassacskán trilógiává váló nagysikerű film rendezője bátran adta nevét (és pénzét) ehhez a filmhez, mert szereti a régi klasszikus horror filmeket újraforgatni: "A texasi láncfűrészes" (2003), "Amityville Horror - A rettegés háza" (2005), "A texasi láncfűrészes: Kezdetek" (2006), "Péntek 13" (2009), és a "Péntek 13" második része. Ezúttal a rendezést egy kevésbé ismert rendezőnek adta át, Samuel Bayernek. A Rémálom amerikai bemutató dátuma április 30.      Előzeteshez katt ide!
 
BAFTA London 2010
2010. február 22. hétfő, 14:31
baftalondon1Vetélytársai és kollégái Kathryn Bigelow-t tippelik a legjobb rendezőnek az idei Oscar-versenyen. Mind volt férje és legnagyobb vetélytársa, James Cameron, mind egy további konkurencia, Quentin Tarantino szerint is ő kapja majd a díjat. Ez elég szanszos, tekintve, hogy vasárnap este Kathryn Bigelow iraki háborús drámája (The Hurt Locker) a nyolc jelölésből hat díjat gyűjtött be a Brit Film- és Tévéművészeti Akadémia (BAFTA) londoni díjkiosztóján. Az Avatar és A  bombák földjén nyolc-nyolc jelöléssel szerepelt az igen megbízható Oscar-előrejelzőnek is tekintett BAFTA-gála idei listáján, ám James Cameron - Bigelow exférje - bevételi rekordokat döntő háromdimenziós fantáziaeposzának végül csak két elismerés jutott. A The Hurt Locker vitte el a legjobb filmnek, a legjobb rendezőnek, a legjobb eredeti forgatókönyvnek, a legjobb fényképezésnek, a legjobb vágásnak és a legjobb filmhangnak járó díjat. Az Avatar a legjobb produkciós tervezés és a legjobb látványeffektusok díját kapta. A legjobb férfi főszereplőnek járó idei BAFTA-díjat Colin Firth (A Single Man) érdemelte ki, a legjobb női főszereplő Carey Mulligan (An Education - Egy lányról) lett. A legjobb férfi mellékszereplő díját Christoph Waltz (Inglorious Basterds - Becstelen brigantyk), a legjobb női mellékszereplőnek járó elismerést Mo'nique (Precious) vehette át.

 

 
Berlinale 2010 - Arany Medve díj
2010. február 21. vasárnap, 20:17
romanpolanski"Ha tehettem volna, akkor sem jövök el. Legutóbb, amikor elmentem egy fesztiválra, hogy átvegyek egy díjat, lecsuktak." - üzente a házi örizetben lévő Roman Polanski a berlini filmfesztivál szervezőinek, amikor megtudta, hogy ő nyerte a legjobb rendezőnek járó elismerést a The Ghost Writer című filmért. Az Arany Medvét a Méz című török film kapta, duplán díjaztak egy román (Ha fütyülni akarok, fütyülök) és egy orosz (Hogyan végződött a nyaram) alkotást.

Bővebben...
 
Majdnem Borat lett az Oscar házigazdája
2010. február 21. vasárnap, 15:00
oscarAdam Shankman és Bill Mechanic az idei Oscar gála producerei  többek között Sacha Baron Cohen nevét is feldobták lehetséges házigazdaként. Fel is vetették az ötletüket az Akadémiának, ám azon nyomban jött is az elutasító válasz. Ha mégis igent mondtak volna Cohenre, akkor valószínűleg a színész a különféle alteregóit, Boratot, Brunot és Ali G-t is láthattuk volna a műsor alatt. Mostanra már tudjuk, az Oscar házigazdái Steve Martin és Alec Baldwin lesznek, akik  talán viccesebbek lesznek mint az eddigi házigazdák, miután külön-külön is remek humorral rendelkeznek, így duóban meg dupla élvezet lesz őket látni a színpadon március 7-én. Az idei év Oscar jelöltjei itt tekinthetők meg.
 
Elsöprő sikerrel nyitott a Valentin nap
2010. február 16. kedd, 09:35
jessicaalbaA Valentin nap című romantikus komédia lett az észak-amerikai jegybevételi toplista első helyezettje az elmúlt hétvégén: bemutatásának első hétvégéjén 52,4 millió dollárt kaszált. Ezzel letaszítva nem csak a trónról, de már a dobogóról is James Cameron Avatarját. Garry Marshall tekintélyes sztárparádéval dúsított Valentin napját egy nappal az amerikai premier előtt, február 11-én a magyar mozik is bemutatták. A film kísértetiesen hasonlít az Igazából szerelemre, annyi különbséggel, hogy tartalmilag annak nyomába sem érhet. A gyártó stúdió még a film bemutatása előtt bejelentette, hogy hamarosan elkészítik a folytatást is, "Szilveszter" címmel.
 
Aniston és Butler a mozikban
2010. február 13. szombat, 16:52
bountyhunterJennifer Aniston (Derült égből szerelem) ezúttal a sármos Gerard Butler (A csúf igazság, Gamer - Játék a végsőkig, P.S. I Love You, Törvénytisztelő polgár) oldalán komédiázik Andy Tennant, a Mindenütt nő és A randiguru rendezőjének legújabb filmjében, amely egy fordulatokkal és poénokkal teli, igazi romantikus road-movie. Meglepően hasonlít a film stílusa a Mr. és Mrs. Smith-hez, melyben Brad Pitt és Angelina Jolie összejöttek. Ezek után nem is meglepő, hogy az idei év első újdonsült sztárpárosa, az AnistonButler duó. Szinkronos előzetes, és tartalom az adatlapnál található.
 
Hamarosan Viharsziget
2010. február 11. csütörtök, 13:37
viharszigetMárcius 4-én mutatják be a hazai mozik a Viharszigetet, melyet Martin Scorsese rendezett. Az Oscar-díjas rendező legújabb filmje két amerikai rendőrbíró, Teddy Daniels /Leonardo DiCaprio/ és Chuck Aule /Mark Ruffalo/ története, akiket egy Massachusetts partjaitól távol fekvő, sivár szigetre rendelnek nyomozni. A szigeten egy erődszerű elmegyógyintézet áll beteg bűnözők számára, és innen szökik meg rejtélyes körülmények között egy gyilkosságért elítélt nő... A rendezőn és a sztárokon kívül garancia a sikerre, hogy a film Dennis Lehane regénye alapján készült. Ő szolgáltatta ugyanis az alapanyagot az elmúlt évek két legjobban sikerült krimijéhez, a Hideg nyomonhoz és a Titokzatos folyóhoz, valamint számos epizódot jegyez minden idők legjobb tévésorozatából, a Drótból is.


 
Alec Baldwin kórházban
2010. február 11. csütörtök, 13:09
alecbaldwinA többszörösen Emmy, és Golden Globe díjas színészt ma reggel szállították a New Yorki Lennox Hill kórházba, miután lánya, a 14 Ireland hívta a mentőket. Apja, a legidősebb Baldwin fivér elvesztette eszméletét manhattani lakásában. Az apartmannál azonnal kint voltak a mentők és a rendőrök is. Egyenlőre nem lehet tudni részleteket, azt viszont tudjuk, hogy az 51 éves Baldwinnak nagy feladata lesz március 7-én, ugyanis ő lesz a társ-házigazdája a 82. Oscar gálának.
 
Tom Cruise negyedszer is
2010. február 10. szerda, 13:01
tomcruiseA Mission Impossible 3. elég gyenge bevétele után úgy hírlett, hogy a Paramount és Tom Cruise szétválnak és a stúdió más főszereplőt keres a franchise élére. Felmerült Brad Pitt neve is. Aztán elrendeződtek a dolgok és most az a hír járja, hogy Cruise ismét el fogja játszani Ethan Hunt szerepét és J.J. Abrams is visszatér. A Paramount nemrég szabad utat adott a negyedik részre, Cruise aláírta a szerződést, Abrams pedig producerként vesz részt a munkálatokban. A rendezői poszt még üresen áll. A forgatókönyvet Josh Applebaum és Andre Nemec írják, akik az Alias sorozatnál is együttműködtek J.J. Abrams-szel. A tervek szerint nyáron elkezdődik a forgatás és 2011 május végén a mozikba kerül a Mission Impossible 4.
 
Jennifer Aniston 41 éves lett
2010. február 09. kedd, 10:30
jenniferJennifer Aniston, az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét Courtney Cox-szal és barátaival töltötte a szülinapját. Az ünneplés helyszíne is a már általa megszokott Mexico, Los Cabos. Nos, ki volt az ajándéka? Hát természetesen Gerard Butler, akivel újabban összeboronálták, és akivel közösen forgatta a The Bounty hunter című filmet, melyet tavasszal láthatunk a mozikban. A párost már látni lehetett együtt a Golden Globe díjkiosztón is januárban.
 
Kihí­rdették az Oscar jelölteket
2010. február 02. kedd, 20:28
oscar2010James Cameron Avatarja és volt feleségének, Kathryn Bigelow-nak A bombák földjén című filmje vezeti a jelöltek listáját kilenc-kilenc jelöléssel. Azonban a versenybe beleszólhat még Tarantino és a Golden Globe jelölt Precious is. A színészek közt Jeff Bridges esélyes, a színésznők közt Meryl Streep és Sandra Bullock ismételt párharca várható. Március 7-én 82. alkalommal adja át az Amerikai Filmakadémia az Oscar-díjakat. A gála házigazdái Steve Martin és Alec Baldwin, akik az Egyszerűen bonyolult-ban játszottak szerelmi háromszöget Meryl Streeppel. Idén először 10 film verseng a fődíjért és ezzel kitárult a mezőny a sci-fik és az animációs filmek előtt is.
A teljes lista alább látható:

Bővebben...
 
Arany Málna dí­j 2010
2010. február 01. hétfő, 20:44
sandrab.jpgMinden évben, az Oscar nyertesek kihirdetése előtt "díjazzák" az előző év legrosszabb teljesítményeit. Az Arany Málna díjkiosztón természtesen nem olyan nagy lelkesedéssel jelennek meg a sztárok, mint az egy hónap múlva megrendezendő Oscar-gálán. Íme egyenlőre a jelöltek, akik a "ciki" kategóriákban helyet kaptak: Legrosszabb film: All About Steve; G.I. Joe : A kobra árnyéka - G.I. Joe: The Rise of Cobra; Az elveszettek földje - Land of the Lost; Vén csontok - Old Dogs; Transformers: A bukottak bosszúja - Transformers: Revenge of the Fallen

Bővebben...
 
Túl a 2 milliárdon
2010. február 01. hétfő, 18:08
avatar.jpgÁtlépte a 2 milliárd dollátos bevételi határt az Avatar című James Cameron-sci-fi világszerte. Az eset mindössze szűk egy héttel azután történt, hogy kiderült: a film megdöntötte a Titanic által korábban felállított bevételi rekordot. Az Avatar a január 23-24-i hétvégén hagyta maga mögött (1,86 milliárddal), és ezzel minden idők legjövedelmezőbb filmje lett. A 20th Century Fox vezetői szerint azonban a mostani hétvége bevételeivel együtt a film már egészen pontosan 2 milliárd 39 millió dollárnál tart világszerte. Szakértők korábban azt jósolták, hogy a 3D-s sci-finek még néhány hétre van szüksége ezen eredmény eléréséhez – a film azonban a jelek szerint túlszárnyalta várakozásaikat.


 
Douglas a bí­róságon és hamarosan mozikban
2010. január 31. vasárnap, 16:53
tozsdecapak2.jpgMichael Douglas a helyett, hogy élvezhetné "feltámadását" mozifronton, legújabb közszereplése nem a soron következő filmjével, hanem bukott fiával kapcsolatos. Amint az ismeretes, Cameron Douglas, Michael fia börtönbűntetés előtt áll heroinfogyasztás és kokainkereskedés miatt. Júliusban, manhattani lakásában letartóztatták a 31 éves fiút, és úgy hírlik, 10 éves börtön várhat rá az áprilisi tárgyalástól számítva. Mindeközben, öröm az ürömben, hogy Michael filmje, a Tőzsdecápák 2. /Wall Steet: Money Never Sleeps/ április 23-án kerül mozikba Amerikában. A főszereplők Douglas mellett Shia LaBeouf, Josh Brolin, Frank Langella, Carey Mulligan, Susan Sarandon, Charlie Sheen.

 
 
James Cameron ex-felesége a legjobb rendező
2010. január 31. vasárnap, 16:40
thehurtlocker.jpgA DGA /Director's Guild of America/ is átadta a legjobb rendezőknek járó díjakat.  Kathryn Bigelow A bombák földjén alkotásáért vehette át az elismerést. Bigelow az első nő a díjkiosztó történelmében, aki díjat kapott a legjobb rendezés kategóriában. Roger Ebert időközben felhívta a figyelmet arra, hogy 60 év alatt csupán hatszor fordult elő, hogy  a DGA által is díjazott direktor nem kapott Oscart és 58 esetben az illető a legjobb rendezésért járó szobrocskát vihette haza. A bombák földjén című filmet február 18-tól nézheti meg mozikban a magyar közönség. A film adatlapja és előzetes itt tekinthető meg.
 
Az Avatar legyőzve
2010. január 31. vasárnap, 16:35
up.jpgA Fel! című alkotás nyerte az év filmje címet a Richard Attenborough Film Díjátadón. A Disney és a Pixar közös produkciója korábban már a Golden Globe-ot is megnyerte, igaz, ott a legjobb animációs film kategóriában, a Richard Attenborough Filmdíj esetében azonban még az Avatart is sikerült kiütnie a legjobb filmek között. Habár, nem teljesen, hisz a „Legjobb filmkészítő” kategóriában a 3D-s alkotás rendezője, James Cameron diadalmaskodott. A legjobb színésznek járó elismerést Sam Rockwell kapta a Hold című filmért . A hölgyeknél Carey Mulligan, az „An Education” főszereplője lett a legjobb. Az ifjú színésznő „Az év felfedezettje” díjat is besöpörte. A forgatókönyvírók közül a Jason Reitman, Sheldon Turner páros végzett az élen, az Egek ura megírásáért. A negyedik alkalommal megrendezett Richard Attenborough Filmdíj kategóriáinak győztesei a brit regionális sajtó filmkritikusainak szavazatai alapján került odaítélésre a legtöbb voksot gyűjtő produkcióknak, művészeknek.
 
2010-ben beindul a 3D-s filmgyártás
2010. január 29. péntek, 21:44
harrypotter.jpgAz Avatar sikerét megirigyelvén, a Warner Stúdió vezetői kiadták a parancsot, hogy 3D-s verzióba kell átkonvertálni az idei év két legnagyobb kasszasiker-várományosát, a Titánok harcát /áprilisban/ és a Harry Potter és a Halál ereklyéi  első felvonását /novemberben/. Tervek szerint, a harmadik Szörnyecskék, a Szellemírtók és a negyedik Shrek is térhatású mozi lesz. 
 
Little Fockers bemutató eltolva
2010. január 29. péntek, 21:28
bendustin.jpgBen Stiller és Robert De Niro vígjátéka, az Apádra ütök, és a Vejedre ütök után 2010 nyarán jön a harmadik rész. Legalábbis ezt hirdették eddig, most viszont az Universal Stúdió eltolta a bemutató dátumát egészen az év végi ünnepi szezonig, mivel úgy gondolták, akkor nagyobb bevételt tudnak hozni a konyhára. Az Apádra ütök 2000-ben készült első része 166 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet, majd a második rész már 279 millió dollárig ugrott. Ezek után nem csoda, hogy a stúdió nagyon bízik a harmadik rész hatalmas sikerében.
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

5. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1