Oldalainkat 37 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Közeleg az Oscar...
2009. december 13. vasárnap, 19:59
avatar-poster1.jpgTizenöt film maradt versenyben a legjobb vizuális effektusoknak járó Oscar-díjért. A tizenöt középdöntős alkotás:
Bővebben...
 
Sex és New York folytatása
2009. december 10. csütörtök, 20:48
sexandthecitycarrie.jpgA Sex és New York sikere kétségtelen. 1998-ban indult útjára a tévésorozatok világában, hat évadot élt meg. Majd tavaly bemutatták a sorozat folytatásaként az első mozifilmet, ami 415 millió dollárt termelt a mozikban. Ez szép teljesítmény, bár várható volt a sorozat 6 évada után.
Bővebben...
 
Shrek 4...és vége
2009. december 10. csütörtök, 20:39
shrekk.jpgBiztosan ez lesz a végső Shrek, négy résznél befejezzük - jelentette ki a Dreamwork stúdió. Abból is feltételezhetjük, hogy a következő rész címe Shrek Forever After.
Bővebben...
 
Londonban már megvolt az Avatar gálapremier
2009. december 10. csütörtök, 20:29
avatar.jpgAz Avatar, sok-sok mozirajongó számára eszméletlenül várt filmjét az angolok már láthatták, míg nekünk még pár napot várni kell a nagy remekműnek kikiáltott filmre. A Titanic rendezőjének, James Cameronnak filmjét mindenki izgatottan várta a Leicester Square-en.
Bővebben...
 
Clooney, Freeman, Eastwood
2009. december 06. vasárnap, 21:50
104201_trailer-george-clooney-flies-up-in-the-air.jpgGeorge Clooney és Morgan Freeman lettek az év legjobb színészei az Amerikai Filmkritikusok Szövetsége által. Clooney az Egek ura című komédiában megformált üzletember szerepéért, Freeman pedig az Invictus című drámában, Nelson Mandela megformálásával érdemelték ki a megtisztelő címet.
Bővebben...
 
Guy Ritchie és Sherlock Holmes
2009. december 06. vasárnap, 21:36
sherlock-holmes-robert-downey-poster.jpg2010. január 7-én a hazai mozikban látható a legújabb Guy Ritchie-film. Sherlock Holmes, a kiváló detektív minden korábbinál akciódúsabb bemutatása várható.

Bővebben...
 
Hamarosan hazai mozikban Antal Nimród 3. thrillere
2009. december 05. szombat, 13:46
armored_poszter_2.jpgA hétvégén mutatták be Antal Nimród 3. thrillerjét Amerikában. Antal Nimród a magyar származású fiatal rendező rendezte a Kontroll című filmet is. Új filmje A Szállítmány hazai premiere 2010 januárjában lesz.
Bővebben...
 
Kristen Stewart meztelenkedik?
2009. december 05. szombat, 13:38
kristen.jpgA Twilight főszereplője, aki Bellát alakítja a tinédzser-vámpírmoziban, következő filmjében egy merőben meglepő karaktert fog eljátszani. A Welcome to the Rileys drámában egy prostituált lány szerepét osztotta rá a rendező, Jake Scott.
Bővebben...
 
A 2009-es év egy csokorban
2009. december 04. péntek, 11:26
2009.jpgMost azon kedves Olvasóinknak szeretnék kedveskedni, akik szívesen visszaemlékeznek, mely filmek voltak az idei év legnagyobb durranásai, vagy akár legnagyobb bukásai. Természetesen, év vége felé közeledvén, lassan elkezdhetjük boncolgatni azt is, vajon melyik alkotás, vagy melyik színészi teljesítmény volt az, melyet az Oscar – gálán is /remélhetőleg/ díjazni fognak.
Bővebben...
 
George Lucas újabb kitüntetése
2009. december 03. csütörtök, 11:20
george_lucas.jpgGeorge Lucas, a Star Wars atyja és a meggyilkolt melegjogi aktivista, Harvey Milk is bekerült kedden a kaliforniai Hírességek Csarnokába. Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó és felesége, Maria Shriver ünnepélyes keretek között jelentette be annak a 13 hírességnek a nevét, akikkel idén kibővült a csarnok névsora.


Bővebben...
 
Sorozatból Filmsorozat...
2009. december 02. szerda, 15:19
sexandthecity.jpgA hír, mely szerint már forgatják a Szex és New York mozifilm második részét bizonyára minden rajongóhoz eljutott, de azt talán csak kevesen tudják, hogy a legendás sorozat mozi változata, hivatalosan is trilógiává bővült.
Bővebben...
 
Vasember 2.
2009. december 02. szerda, 15:11
scarlettjohansson.jpgÚjabb fotok kerültek napvilágra a Vasember folytatásából. Nem kis meglepetés, hogy ezúttal Scarlett Johansson  színésznő is fekete bőrrucit húz magára, akit ezáltal egy újabb oldaláról ismerhetünk.
Bővebben...
 
Karácsonyi moziláz
2009. december 01. kedd, 14:38
law_abiding_citizen.jpgDecember igazi ünnep lesz a mozikban is, hisz az év legjobban várt alkotásai közül néhányat ebben a hónapban láthatunk. Itt lesz mindjárt december 3-án, csütörtöktől a Törvénytisztelő polgár Gerard Butler és Jamie Foxx főszereplésével. A lebilincselően izgalmas thriller egy békés családapából reinkarnálódó brutális gyilkos metamorfózisát mutatja be.


Bővebben...
 
Nem Las Vegas lesz a "Másnaposok 2" helyszí­ne
2009. december 01. kedd, 14:33
hangover-poster.jpg Todd Phillips már a Másnaposok forgatása közben is gondolkodott azon, hogy ebből kellene egy második részt is készíteni. Aztán Phillips azt mondta, hogy a tesztvetítések olyan jól sikerültek, hogy a stúdió nem várta meg miképp fog szerepelni a film a mozikban, hanem felkeresték őt a fejesek és azt mondták, csinálja meg a folytatást.
Bővebben...
 
Hamarosan piacon a "This is it" dvd
2009. december 01. kedd, 14:22
5618729_74bead5d7f97655c543208863e459762_l.jpg Úgy tűnik, nem kell sokat várni Michael Jackson rajongóinak, hogy kedvencüket dvd-n is megnézhessék, hiszen 2010. januárjában piacra dobják a mozifilm dvd-változatát. A hírt a Sony Pictures Home Entertainment erősítette meg. Maga a mozifilm, már 70 millió dolláros bevétellel büszkélkedhet Amerikában.

Bővebben...
 
Eva Mendes új szerepben
2009. november 29. vasárnap, 12:10
eva-mendes-pic.jpgEva Mendes igazi profi színésznő, karakterei megformálásához esettanulmányokat is készít. Sőt, azoktól tanul a legtöbbet, akikkel a szerep kapcsán egyeztet…Még akkor is így van ez, ha prostituáltakról van szó, hisz ki tudna többet mondani eme ősi mesterségről, mint azok, akik ezt űzik…
Bővebben...
 
Az "Avatar" hí­res rendezőkre is hatott
2009. november 29. vasárnap, 12:08
avatar-poster1.jpg Az Avatar (hazai bemutató: december 17.) meg fogja változtatni a mozis világot, legalább úgy, ahogy annak idején a hangos- és a színes film átalakította. James Cameron rendező a Terminátor 2.-vel vagy a Titanic-kal bebizonyította már, hogy a hatás kedvéért mindig kész a legmodernebb különleges technikákat kikísérletezni, de legújabb, eddig legnagyobb ambíciójú műve (amely egyben Hollywood történetének legdrágább filmje is) minden eddigi határt túlszárnyal.
Bővebben...
 
Ben Kingsley császár lesz Indiában
2009. november 29. vasárnap, 12:04
05_kingsley_lgl.jpg1983-ban a "Gandhi" című történelmi eposz főszerepe után Kingsley ismét egy karakteres indiai történelmi személyiség bőrébe bújik: a XVII. században élt "Saharadzsahán császárt" fogja eljátszani, aki a világhírű Taj Mahal-t építtette felesége halálára.
Bővebben...
 
Iron Man 2. jövőre a mozikban
2009. november 26. csütörtök, 13:51
ironman2.jpgA nagysikerű elsőrész után hamarosan a mozikban az "Iron Man" második része. A film Jon Favreau rendezése, akit legutóbb a "Páros mellékhatások"-ban láthattunk.
Bővebben...
 
"Scream 4"
2009. november 26. csütörtök, 13:42
scream4.jpgÚgy hírlik, Neve Campbell és Wes Craven egyeztetés alatt áll már a "Sikoly" horrorfilm folytatásával kapcsolatban.
Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

9. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1