Oldalainkat 43 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
Mel Gibson visszatér
2010. január 29. péntek, 21:13
melgibson.jpgMel Gibson utolsó filmje, a scifi-thriller "Jelek" volt, még 7 évvel ezelőtt. Közben legnagyobb attrakciója, a 2004-ben rendezett Passió, de színészként most március 25-én áthatjuk ismét a mozikban, mégpedig az Edge of Darkness című krimiben. A filmben Gibson, egy idősödő gyilkossági nyomozót alakít, aki a Bostoni Rendőrkapitányságnál dolgozik, valamint egyedülálló apa. Amikor egyetlen lánygyermekét, a 24 éves Emmát (Bojana Novakovic) megölik családi házuk lépcsőjén, mindenki azt feltételezi, hogy ő volt a célpont. Hamarosan gyanúsítottra is akad, és belefog, hogy minél többet derítsen ki lánya titkos életéről és a meggyilkolásáról.

 
Jennifer Lopez vendégszerepben
2010. január 28. csütörtök, 19:29
jennifer-lopez.jpgA nagysikerű Így jártam anyátokkal /How I met your mother/ sorozat egyik márciusi epizódjában nem más, mint "Jenny from the block" lesz látható a képernyőn, mint meghívott sztárszereplő. Úgy hírlik, hogy Barney segítője lesz abban, hogyan kell viselkednie a nőcsábász férfinak a nőkkel.
 
Bradley Cooper & Renee Zellweger háznézőben
2010. január 28. csütörtök, 19:19
bradley-renee-240.jpgA néhány hónapja együtt járó párocska már komolyan foglalkozik a közös házvásárlással. Úgy hírlik, megállapodtak egy kaliforniai ház megvételében, melyet 4,7 millió dollárért árulnak. Ez is azt mutatja, hogy   hosszútávú kapcsolatra rendezkedik be a 35 éves színész és a 40 éves "Bridget Jones".
 
Anne Hathaway jelenti be az Oscar-jelölteket
2010. január 28. csütörtök, 19:04
anna_hathaway.jpgFebruár másodikán, kedden kiderül, kik lesznek a 82. Oscar-díj jelöltjei. Az ünnepélyes keretek között megrendezendő sajtótájékoztatóra, helyi idő szerint reggel fél kilenckor kerül sor Los Angelesben, a Samuel Goldwyn Színházban. Az esemény háziasszonya Anne Hathaway lesz. A 27 éves színésznőt érte az a megtiszteltetés, hogy a helyszínen megjelent sajtó képviselőivel, valamint a televíziós- és internetes közvetítések révén világszerte milliókkal megossza, kik és mely kategóriákban jelöltek a 2010-es év Oscar gáláján. Idén először lesz 10 alkotás jelölve a legjobb film kategóriában, ellentétben az eddigi 5 jelölt lehetőséggel. A 82. Oscar Gálára március 7-én, helyi idő szerint este nyolc órakor a hollywoodi Kodak Színházban kerül majd sor. A házigazda szerepét Alec Baldwin és Steve Martin kapta. A két elismert komikus az Egyszerűen bonyolult című filmben szerepeltek együtt 2009-ben.
 
Újabb fotók a Vasember 2-ből
2010. január 26. kedd, 15:07
im1.jpgMájusban érkezik mozikba a Vasember folytatása. Az alábbi fotókon Tony Stark (Robert Downey Jr.) éppen versenyezne, mikor megjelenik Whiplash (Mickey Rourke) és "ostorával" kettécsapja a milliárdos autóját.
Bővebben...
 
Sundance Film Festival 2010
2010. január 25. hétfő, 17:41
kristenn.jpgRengeteg híresség jelenlétében kezdődött a Sundance Film Festival 2010, melynek helyszíne Park City, Utah. Olyan színészeket láthattak a jelenlevők, mint Ben Affleck, Dakota Fenning, Kristen Stewart, Adrian Brody, Mark Ruffalo, Ryan Reynolds, és az új sztárpárocskát: Bradley Cooper és Rene Zellweger.
 
PGA Awards
2010. január 25. hétfő, 14:17
the-hurt-locker1.jpg Ez a hónap már csak erről szól, jelöltek és győzelmek. Hétvégén újabb díjakat osztottak ki a Producers Guild of America gálán.  A legnagyobb elismerést a The Hurt Locker kapta, azaz az iraki háború, bombaszakértős mozija, melyet Kathryn Bigelow rendezett. A hölgy mellékesen, ezzel egyenlített ex-férjének, James Cameronnak, akinek az Avatar moziját is megverte a jelöltek mezőnyében. A további alulmaradt filmek: Egek ura, Fel!, Star Trek, Invictus, District 9, An Education, Becstelen Britantyk.
 
Szakí­tott a Brangelina-páros
2010. január 24. vasárnap, 20:48
brangelina.jpgBrad Pitt és Angelina Jolie az angol sajtó szerint már a 300 millió dolláros vagyonon osztozkodik. Kérdés még, kinél marad mind a hat gyerek? Úgy hírlik, ismét Angelina rosszalkodott, hisz egy beszédtanárral csalta meg a nyáron a világ egyik legszexisebb pasiját. Ami a gyanút megerősíti, hogy napok óta nem látni a párost nyilvánosan, és a szombat esti SAG Awards-on sem jelentek meg, pedig Pitt filmje, a Becstelen Brigantyk jelölt, majd győztes film volt a gálán.
 
SAG Awards győztesei
2010. január 24. vasárnap, 11:30
sandra-bullock-sag-2010.jpgScreen Actors Guild Awards, azaz a SAG Awards díjait 2010. január 23-án osztották és ünnepelték Los Angelesben. A nyertesek, filmes kategóriánként a következők: Becstelen Brigantyk - szereplőgárda győzelme, Sandra Bullock- legjobb női főszereplő, Jeff Bridges - legjobb férfi főszereplő, Christoph Waltz - legjobb férfi mellékszereplő, Mo'nique - legjobb női mellékszereplő.  A tévés díjak hasonlóan mint a Golden Globe-on: Julianna Margulies - The Good Wife, Alec Baldwin - 30 Rock, Tina Fey - 30 Rock, Mad Man és a Glee a győztesek.
 
A teljes BAFTA jelölt-lista
2010. január 22. péntek, 19:18
bafta.jpgFebruár 21-én a londoni Királyi Operaházban fogják átadni az idei BAFTA díjakat. Az est egyik érdekessége, hogy James Cameron, és ex-neje Kathryn Bigelow egymás ellen "küzd" a két legfontosabb trófeáért, az év rendezője, és az év filmje kategóriában.
Bővebben...
 
Spice Girls - musical
2010. január 22. péntek, 19:06
spicegirls.jpgA Mamma Mia! sikerén felbuzdulva, az ABBA által kreált musical producere, Judy Craymer kitalálta, hogy megfilmesíti, szintén musical formájában a Spice Girls életét is. Az ötösfogat filmje a Viva Forever címet kapta.  A lánycsapat több mint 75 millió lemezt adott el.
 
Lost - Eltűntek
2010. január 22. péntek, 18:57
lost.jpgMár csak 11 nap, és az amerikai nézők figyelemmel kísérhetik ismét a szigetlakók életét. Végre kiderülhet, 5 évad után, miért kerültek Jack, Kate és a többiek a szigetre, és hogyan alakul a sorsuk? A hatodik évad, az első évadhoz hasonlóan karakterközpontú lesz, azonban nem várható több időutazás.
Bővebben...
 
BAFTA-jelöltek
2010. január 21. csütörtök, 17:01
avatar.jpgKihirdették a BAFTA azaz a British Film Awards jelöltjeit. A BAFTA az „Angol-Oscarnak” számít, így ez némi előrejelzés lehet az Oscar jelöltek tekintetében. A legtöbb jelölést, szám szerint 8-at természetesen az Avatar kapott. A legfontosabb elismerés, az év filmjei: Avatar, A bombák földjén, An Education, Egek ura, Precious: Based on the Novel Push by Sapphire. Ezen kívül, az összes kategóriát illetóen 7 jelölést kapott a District 9, a Becstelen Brigantyk és az Egek ura hat jelölést kaptak.
Bővebben...
 
Van élet az Avatar után is
2010. január 20. szerda, 19:32
nine-movie-image.jpgIgen, bízzunk benne, hogy lesz még idén is olyan élvezetes film, melyért érdemes lesz beülni a mozikba. Február 4-én kezdődik a Nine, Rob Marshall rendezése, melyben főszerepet játszik többek között Penelope Cruz, Daniel Day-Lewis, Nicole Kidman, és Sophia Loren. Február 11-én pedig Anthony Hopkins újabb, nagy reklámkampánnyal beharangozott szerepe, a Farkasember-ben, melyben Benicio Del Toro is látható. Szintén ezen a napon, a Micsoda nő című film rendezőjének egy újabb romantikus, és kasszasikernek ígérkező műve, a Valentin nap. Hatalmas sztárkavalkáddal, hisz láthatjuk Julia Roberts-et, Bradley Coopert, vagy akár megemlíthetjük Jamie Foxx-ot is.
Bővebben...
 
Brittany Murphy rejtélyes halála
2010. január 20. szerda, 16:24
brittany.jpgNem tudni még, mi lehetett a fiatal színésznő halálának oka. Édesanyja, Sharon Murphy és férje, Simon Monjack egy keddi interjúban ismét megerősítette azt a feltételezést, miszerint semmilyen gyógyszer, drog, vagy egyéb lehetőségek nem okozták a lány halálát. A színésznő december 20-án halt meg otthonában, 32 évesen.
 
A Pókember 4. új rendezője
2010. január 20. szerda, 16:14
www.reuters.com.jpgMegvan a Pókember 4. rendezője aki nem más, mint Marc Webb. Miután Sam Raimi kiszállt a produkcióból, gyorsan kellett valakit a helyére keresni. Lehetőségek között ott szerepelt még Antal Nimród neve is, de sajnos nem ő kapta ezt a munkát. Webb legutóbbi filmje, az 500 Days of Summer, melyet több Golden-Globe díjra is jelöltek.
 
Paranormal Activity folytatódik
2010. január 19. kedd, 18:23
saw.jpgA Fűrész VI. direktora, Kevin Greutert rendezi a Paranormal Activity folytatását. A fillérekből készült horrormozi első része hatalmas sikerrel és előállítási költségeihez viszonyítva óriási bevétellel futott az amerikai mozikban. A Hollywood Reporter értesülései szerint a Paranormal Activity 2-t idén októberben tervezik bemutatni, ugyanazon a héten, amikor a Fűrész VII. is érkezik. Oren Peli, aki az első rész forgatókönyvírója és rendezője volt, a folytatás forgatásakor a produceri munkát vállalta, és azt ígéri, hogy „a rajongók nem fognak csalódni” ezúttal sem.
 
Ezek a kí­naiak...
2010. január 19. kedd, 18:08
avatarr.jpgBetiltották a kétdimenziós Avatart Kínában. A kínai cenzúra a 3d-s mozikba száműzte az Avatart, mivel az illetékesek attól tartanak, hogy a film története zavargásokra ösztönözheti a lakosságot. Kínában január eleje óta játszott film iránt akkora érdeklődés mutatkozott, hogy elemzők szerint könnyen túlléphette volna a bevételi rekordnak számító 500 millió jüant. A hét végén két Arany Glóbusz-díjat nyert szuperprodukció forgalmazását hagyományos és 3D-s verzióban is megkezdték, ám az ország mozijainak csak tíz százaléka alkalmas 3D-s vetítésre.
Bővebben...
 
Adakozó sztárok
2010. január 19. kedd, 15:01
brangelina-invictus.jpgAz amerikai Not On Our Watch szervezet, amelyet Matt Damon, Don Cheadle, Brad Pitt és George Clooney hozott létre, bejelentette, hogy egymillió dollárral támogatja a katasztrófa sújtotta Haiti terület orvosi ellátását. Gisele Bündchen brazil szupermodell a people.com szerint 1,5 millió dollárt juttatott el a Vöröskeresztnek. Sandra Bullock, Brad Pitt és Angelina Jolie az Orvosok Határok Nélkül szervezet haiti erőfeszítéseit támogatták egymillió dollárral. Madonna 250 ezer dolláros csekket töltött ki a Partners for Health számára. "Arra kérem a barátaimat és rajongóimat világszerte, hogy kövessék a példámat, és adjanak, amennyi tőlük telik" - toborzott követőket a popdíva.
 
Golden Globe party
2010. január 19. kedd, 09:00
zoe-saldana-495.jpgA díjkiosztó után pörögnek fel igazán a sztárok, egy kis pezsgő és a szerencsések a "szobrocska" társaságában:
Zoe Saldana az Avatar hölgyeménye, a "két szoborral".






Bővebben...
 
További cikkeink...
«ElsőElőző12345678910KövetkezőUtolsó»

6. oldal / 20
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1