Oldalainkat 7 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
FILMES BAKIK - HIBÁK
A Minden6ó
Írta: Kenobi   
2009. január 19. hétfő, 19:40

a minden6ó 1.jpg
A Minden6ó




Bármilyen isteni film is A Minden6ó, azért a felsőbb közbenjárás ahhoz nem volt elég, hogy hibák nélkül való legyen. A bakivadászok nem voltak restek a magasabb hatalommal dacolni, és képkockáról képkockára nézték át a filmet hibák után kutatva. Remélhetőleg ezért az istentelen tettért nem zúdítanak egy kiadós özönvizet a nyakukba!

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:26
Bővebben...
 
A sziget
Írta: Kenobi   
2009. január 12. hétfő, 20:57
a sziget.jpg
A sziget



Michael Bay sok éven és filmen át élvezte Jerry Bruckheimer sztárproducer támogatását, ám 2005-ben – egy viharos napon – lépett egy merészet, és otthagyta az atyai babusgatást egy másik nagyágyú, Steven Spielberg hívása kedvéért. A sziget című filmet jócskán megtűzdelték bakikkal, de bármilyen rosszmájúak is a bakivadászok, nem azért bukott meg. A hamarosan érkező Transformers folytatással Bay immáron sokadszorra kiköszörülheti mind a bukás-, mind pedig a bakicsorbát.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:27
Bővebben...
 
Die Hard 3. - Az élet mindig drága
Írta: Kenobi   
2008. december 28. vasárnap, 17:00
az élet mindig drága.jpg
Die Hard 3. - Az élet mindig drága


2007 a nagy visszatérések éve volt. Hiszen már negyedszerre van itt nekünk az a férfi, akin legjobban áll a koszos atlétatrikó: John McClane. Tizenkét év kihagyás után már egy high tech bigyókkal telezsúfolt akciófilmben feszít, viszont a ’95-ös harmadik epizód nagyrészt még az old school technikákkal készült. Talán ennek is köszönhetően jócskán maradtak bakik a filmben, így a bakivadászoknak nem kellett drágán adniuk az életüket azért, hogy tucatnyi apró hibáról ránthassák le a leplet.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:29
Bővebben...
 
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse
Írta: Kenobi   
2008. december 22. hétfő, 17:14
hk.jpg
A Karib tenger kalózai 2. - A holtak kincse



Mivel a kalózok első támadását a mellényúlások tekintetében már tüzetesen szemrevételeztük, abban a hitben voltunk, hogy a bakivadászoknak igazán fel kell kötniük a gatyájukat, hogy megfelelő számú fogást találjanak Jack Sparrow kapitányon és válogatott bűnbandáján. Bár a kalózok bakijaikat úgy őrizték, mint kincseiket, azért néhány érdekesség fennakadt a rostán, amelyeket félve ugyan egy kalóz támadástól, de titokban közkinccsé teszünk.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:30
Bővebben...
 
Sin City
Írta: Kenobi   
2008. december 15. hétfő, 19:03

sin city.jpg


Sin City


Ha egy film a hírnevét nagyrészt annak köszönheti, hogy a háttereket mindig digitális úton állították elő, akkor az egyszerű néző joggal feltételezhetné, a minden egyes képkockát megdolgozó grafikuszseniknek volt annyi ideje, hogy az összes bakit eltüntessék a vászonról. Úgy tűnik, a Sin City esetében inkább Jessica Alba dekoltázsán lengették a szemeiket, amivel a magunk részéről mélységesen egyetértünk. Igen ám, de talán pont a szépséges hölgy miatt, Robert Rodriguez filmjében is hemzsegnek a bakik. Lehet, hogy  direkt hagyták benne az összeset?

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:32
Bővebben...
 
Hannibal
Írta: Kenobi   
2008. december 11. csütörtök, 19:22

hannibal.jpg


Hannibal

Hannibal Lecter a filmtörténet egyik legismertebb és legprecízebb sorozatgyilkosa, aki már négy filmben is feltűnt az elmúlt húsz évben, ebből háromszor  Sir Anthony Hopkins megformálásában.  Amíg az ötödik mű visszakanyarodik a doki fiatalkorához, mi szemügyre véve az eddigi életművet, arra a megállapításra jutottunk, hogy a legtöbb bakit Ridley Scott követte el a Hannibal megalkotásakor. Felfedezéseinket némi félelemmel vegyítve tesszük közkinccsé, mivel nem igazán szeretnénk a finnyás gyomrú gyilkos étlapján szerepelni.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:33
Bővebben...
 
A Randiguru
Írta: Administrator   
2008. november 27. csütörtök, 18:03

a randiguru.jpg
A Randiguru

Will Smith nem az a bősz munkamániás, aki túlzásba vinné a filmezést, s évente csupán egy-két alkalommal mutatja meg lapát füleit a nagy vásznon, hívei földöntúli örömére. Arra azonban még ő sem gondolhatott, hogy a hosszú várakozási idők miatt a Will Smith függő bakivadászoknak túl sok idejük marad filmjeinek szétcincálására. A hosszas tanulmányozás során érdekes hibákra bukkanhatnak  a filmkockákat nagyítóval leellenőrzők még egy ilyen aranyos és kedves vígjátékban is.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:36
Bővebben...
 
Fűrész
Írta: yoda70   
2008. november 20. csütörtök, 23:02

fűrész.jpg
Fűrész


A Fűrész az a fajta alacsony költségvetésű kis mozi, amit nem illene bántanunk. Mivel azonban a bakivadászat sosem az illem betartásáról szólt, jócskán körmére néztünk James Wan bandájának, már csak azért is, mert a lassan végtelen számú folytatások pofátlanul nagyot hasítottak (és fognak) a mozikban. Hibái ellenére persze nem szeretjük kevésbé a fűrészt, csak kicsit kötekedtünk…

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:38
Bővebben...
 
Halj meg máskor!
Írta: yoda70   
2008. november 14. péntek, 19:26
halj meg máskor!.jpg
Halj meg máskor!


Bár novemberben az új 007-es ügynököt megszemélyesítő Daniel Craig második ámokfutása is megérkezett a mozikba, mi ennek apropóján nem voltunk restek és elővettük a gyűjteményünkből az előző Bond utolsó kalandját, szigorúan tudományosan és a bakivadászat szemszögéből. A Halj meg máskor! a Brosnan-éra leggyengébb darabja minőség, nem úgy viszont a bakik magas számának szemszögéből.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:40
Bővebben...
 
Aviátor
Írta: Administrator   
2008. november 08. szombat, 18:20

aviátor.jpg
Aviátor




Martin Scorsese elhunyt pályatársához, Stanley Kubrickhoz hasonlóan igazi perfekcionista, de egy közel háromórás, monumentális biopicet azért még ő sem volt képes bakik nélkül végigvinni. Mivel Howard Hughes életét a bakivadászoknak szerencsére nem repülőn ülve kellett végignézniük, így számos kisebb-nagyobb hibára sikerült fényt deríteniük.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:42
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó»

3. oldal / 5
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1