Oldalainkat 28 vendég böngészi

Belépés



Film - színész kereső

This script has expired!

FILM KATEGÓRIÁK

This script has expired!

Szavazások

Melyik a legjobb magyar film a felsoroltak közül?
 
Click on the slide!

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Az elmúlt években egyre gyakoribbá váltak az UFO jelenségek világszerte – Buenos Aires, Szöul, Franciaország, Németország, Kína… 2011-ben azonban a…

Click on the slide!

A rítus

Egy hitéből szinte teljesen kiábrándult ifjú pap (Colin O'Donoghue) a Vatikánban képezi tovább magát, és a legjobb szándéka ellenére is…

Click on the slide!

A gyerekek jól vannak

A leszbikus pár, Nic és Jules együtt nevelik két tinédzser gyereküket. A srácok annak idején mesterséges megtermékenyítéssel fogantak. Mivel Joni…

Click on the slide!

Rio

Rio de Janeiro csupa szín, csupa kaland, csupa lüktetés. Egyedül Azúr, az elkényeztetett házipapagáj gondolja úgy, hogy jobb a biztonság,…

Click on the slide!

Sikoly 4.

Ghostface újra színre lép. Woodsboro egész lakossága megint veszélyben van, a Rettegés visszatér a…

Click on the slide!

Rango

Rngo a Kaméleon aki komoly identitásválságban van, miközben házi kedvencként éli védett, egyhangú életét.…

Frontpage Slideshow (version 2.0.0) - Copyright © 2006-2008 by JoomlaWorks
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!
FILMES BAKIK - HIBÁK
Holnapután-bakisszemmel
Írta: Kenobi   
2009. szeptember 11. péntek, 12:43

day-after-tomorrow_1.jpgHolnapután

Roland Emmerich a százmilliós blockbustereket asztalra suhintó katasztrófa guru ismét összetákolt az emberiségnek egy kis pofás világvégét. No, nem ma, a történet és a Maják szerint inkább 2012-ben, de mondhatjuk másképp is: Holnapután. Ez adta az ihletet, így utánanéztünk azoknak a szép napoknak, amikor lefagyás okán helikopterek potyogtak az égből. Mert ugyan lehet farkasordító hideg, letörthet kutyánk farka a kanyarban, sőt, befagyhat tökig az óceán is, meg tombolhatnak speciális effektek rendesen, a rettenthetetlen bakivadászokat pici apróságok sohasem zavarták, amikor nyilvánosságra hozzák felfedezéseiket. Legfeljebb a szívlapátot cserélik hólapátra.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:08
Bővebben...
 
Valkűr-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 26. péntek, 17:31
valkyrie_1.jpg Valkűr

Az Adolf Hitler elleni merényleteket feldolgozó filmek skálája legalább olyan széles, mint Tom Cruise mosolya. Amikor Bryan Singer rendező szereplőket keresett a Valkűr című filmjéhez, keresve sem találhatott alkalmasabb jelöltet az ezerfogú Tommy boynál. A scientológia  és az ismertség  nyomasztó súlyával hisztiző színész ugyan alaposan összekapta magát Stauffenberg szerepére, ám mindhiába a történelmi hitelességre való törekvés, filmjük mégis hollywoodi receptek alapján készült. A bakivadászokat természetesen nem akadályozta pár hősies tekintet, hogy felfedjék a film bakijait, amikből most néhányat leleplezünk. Továbbra is tartunk tettünk következményeitől, félve attól, hátha beállít hozzánk a sztár hittérítési szándékával.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:09
Bővebben...
 
X-Men kezdetek: Farkas-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 15. hétfő, 20:47
x-men-origins_1.jpgX-Men kezdetek: Farkas

A mutánsok egyre népesebb társaságában Farkas, vagy másképpen szólítva: Logan, Rozsomák – kinek épp melyik szimpatikus – a legnépszerűbbek közé tartozik. Nem éppen pengeagyú, cserébe viszont elnyűhetetlen és kortalan. Nem véletlen tehát, hogy  a mutánsügyileg kezdőnek mondható Gavin Hood rendező nagy sietséggel forgatta le történetének kezdeteit. Hiába azonban a siker, számos alkalom adatott a szőrös mancsú bakivadászoknak, hogy éles fémkarmaikat megvillantva,  roham tempóban csapjanak le a film melléfogásaira. Szokásainkhoz híven, kicsit remegve tesszük felfedezéseinket közkinccsé, mert mi nem csak Farkastól, de még egy nyuszitól is félünk.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:13
Bővebben...
 
Alkonyat-bakisszemmel
Írta: sideswipe   
2009. június 14. vasárnap, 17:19

twilight_1.jpgAlkonyat


Az Alkonyat olyan film, ami amúgy rendesen megosztja a képernyők és a vásznak elé ülő nagyérdeműt.  Amíg Bella és Edward szerelmi történetén a romantikus hajlammal megáldottak könnyes szemekkel ájuldoznak, addig mások csak legyintenek egy nagyot. A bakivadászokat azonban nem olyan fából faragták, hogy hegyes vámpírfogak mögé csomagolt bágyatag tekintettől elolvadjanak, így könyörtelenül felfedték a film hiányosságait. Persze tették mindezt félve, hiszen hamarosan jő a folytatás, meg soha nem lehet tudni, vega vámpíroknak mikor szottyan kedve egy kis vérszívásra.
Módosítás dátuma: 2010. szeptember 22. szerda, 17:33
Bővebben...
 
Alien vs. Predator
Írta: Kenobi   
2009. május 30. szombat, 11:47

avp_1.jpg Alien vs. Predator - A Halál a Ragadozó ellen

Mind az Alien, mind pedig a Predator széria hatalmas rajongótáborral bír, a Fox stúdió tejhatalmú urai mégis évekig éheztették a savas vagy zöldes vérre vágyakozó fanokat. Aztán 2004-ben bekövetkezett a csoda: a képregények, regények és videojátékok mintájára egymás ellen fordították a két űrbéli csúcsragadozót. Hiába a felfokozott várakozás, térdig gázolás a sikolyokban és az elfogyasztott emberekben, a két gyilkológép összeugrasztása csalódást keltő előadásra sikeredett, amire rátett egy nyáladzó fogsorral a még gyengébb folytatás. A türelem Alien tojásokat terem, idejében kivesézzük majd azt is, egyelőre azonban maradjunk az első epizódnál, ami a bakivadászok szemszögéből nézve nem mondható éppen hibátlannak.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:15
Bővebben...
 
Rambo - Első vér
Írta: Kenobi   
2009. április 21. kedd, 18:56

rambo - első vér 1.jpg
Rambo - Első vér


Sylvester Stallone, túljutva már a hatodik x-en is, nosztalgiázva, de sorra veszi elő karrierje fénykorának legendás figuráit. Így a mázsás öklű Rocky után, a lepkesúlyú agyú Rambóra került sor. A vietnámi veterán sosem a finom módszereiről volt híres, és filmjeinek nyersessége a bakik magas számán is meglátszik. Félve is mertük kritikus sorainkat megosztani az olvasóval, hiszen egyáltalán nem tesz jót az ember egészségének, ha egy morcos ex-kommandós akar rajta bosszút állni.

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:18
Bővebben...
 
A nemzet aranya
Írta: Kenobi   
2009. március 03. kedd, 19:46
a nemzet aranya 1.jpg
A nemzet aranya


Indiana Jones turkálásain felbuzdulva, az utóbbi évek számos kincsvadász utódot termeltek ki, melyek közül Ben Gates bizonyult az egyik legsikeresebbnek. Az amerikai kincseket ártatlan bárány tekintetekkel és erőszak nélkül kereső Nicolas Cage ugyan jelen filmünk végére rátalál vágyai netovábbjára, bár a bakivadászok utólagos ellenőrzése alapján kijelenthetjük: ő sem volt képes hibátlan munkát végezni.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:20
Bővebben...
 
Crank: Felpörögve
Írta: Kenobi   
2009. február 23. hétfő, 20:37
crank - felpörögve 1.jpg
Crank: Felpörögve




A filmtörténet egyik legröhejesebb nevű karaktere, Chev Chelios olyan őrült pörgésbe kezdett a  Crank: Felpörögve című filmben, hogy a bakivadászoknak az őrült tempójú vágások és a gyors kameramozgatás miatt nem volt könnyű dolga hibakeresés közben. Ám Jason Stathamnak valamiért nagyon bejöhetett a halálos rohanás, hiszen hamarosan új folytatással jelentkezik a mozikba, és ennek kapcsán nem árt felidéznünk a régi emlékeket.
Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:22
Bővebben...
 
A Bourne-csapda
Írta: Kenobi   
2009. február 03. kedd, 22:01

a bourne-csapda 1.jpg
A Bourne-csapda



Mióta Paul Greengrass rendező átvette a stafétabotot Doug Limantől, a bakivadászoknak komoly fejtörést jelent a Bourne széria, ugyanis a rángatózó kézikamera képei közt először a feltörekvő tengeri betegséget kell leküzdeni, csak aztán a cselekmény menetét követni, nemhogy a bakikat keresgélni. Azért a legkitartóbbak megkísérelték a lehetetlent, és feltártak pár senki másnak fel nem tűnő hibát a második részből.

 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:23
Bővebben...
 
Csúcsformában
Írta: Kenobi   
2009. január 27. kedd, 18:20

csúcsformában.jpg
Csúcsformában



Lee és Carter nyomozó már három közös akcióval tették próbára az idegeinket meg a nevető izmainkat, és mi csak remélni tudjuk, hogy a korosodó Jackie Chan a nyugtázható folytatásokban még előad néhány nyugdíjas kung fu trükköt népes rajongó táborának. Már az 1988-as első résznél sem csúcsformában pörgött, ráadásul a nagy viccelődésben az alkotók még néhány bakit is bent felejtettek a kész produkcióban.

 

 

Módosítás dátuma: 2010. február 07. vasárnap, 18:24
Bővebben...
 
«ElsőElőző12345KövetkezőUtolsó»

2. oldal / 5
Joomla SEF URLs by Artio
loading...

Filmcsoportok

This script has expired!
This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired! This script has expired!

Jogi Információk | Médiaajánlat

filmoldal aktuális verziószáma: v1.3.1